Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

Κουίζ με τα τηλεοπτικά του Κυπέλλου Ελλάδας!

Τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου Ελλάδας, για την τριετία 2013-16, παραμένουν δίχως τηλεοπτική «στέγη» τούτη την στιγμή...

Τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου Ελλάδας, για την τριετία 2013-16, παραμένουν δίχως τηλεοπτική «στέγη» τούτη την στιγμή...

Πριν από περίπου δύο μήνες, η ΕΠΟ κατακύρωσε τον σχετικό διαγωνισμό σε εταιρία, αλλά η τελευταία φαίνεται πως δεν τα έχει πουλήσει ακόμα σε ΟΤΕ TV ή Nova. Και όσο δεν υπάρχουν ανακοινώσεις όλα είναι ανοιχτά, για ένα θέμα που «σήκωσε μπόλικη σκόνη» στα τέλη Γενάρη.

Ο Υβ στο Legend Stories!

Η Νοva, μέσα από την εκπομπή «Legend Stories» φέρνει στις οθόνες των συνδρομητών της, τον Υβ Τριαντάφυλλο, έναν από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές που έγραψαν ιστορία φορώντας τη φανέλα των «ερυθρόλευκων».

Ο θρυλικός Υβ, το όνομα του οποίου έγινε σύνθημα στα χείλη των φιλάθλων του Ολυμπιακού, αγωνίστηκε την τριετία 1971-1974 στους «ερυθρόλευκους» πετυχαίνοντας συνολικά 104 γκολ στα αντίπαλα δίχτυα.

Το αφιέρωμα στον μεγάλο αυτόν ποδοσφαιριστή, εν όψει και του ντέρμπι Ολυμπιακός – ΑΕΚ, θα προβληθεί την Τετάρτη, στις 19.00, από το Novasports1 και εκτός από την αποκαλυπτική συνέντευξη του Τριαντάφυλλου, οι συνδρομητές της Nova, θα απολαύσουν πολλά γκολ και τις μεγάλες ποδοσφαιρικές στιγμές του παλιού άσου του Ολυμπιακού.

Η εκπομπή θα προβληθεί την ίδια μέρα και ώρα και μέσω του WEB TV της Νova στο www.novasports.gr.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x