Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

Ολυμπιακός-ΑΕΚ; Ε, και ...στην ΕΡΤ έχουν απεργία!

Για άλλη μία Κυριακή δεν θα μεταδοθεί (λόγω απεργίας) η «Αθλητική Κυριακή» της ΝΕΤ, σε μία βραδιά όπου υπάρχει το Ολυμπιακός-ΑΕΚ.

Για άλλη μία Κυριακή δεν θα μεταδοθεί (λόγω απεργίας) η «Αθλητική Κυριακή» της ΝΕΤ, σε μία βραδιά όπου υπάρχει το Ολυμπιακός-ΑΕΚ.

Η ΕΡΤ, βέβαια, δεν έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Σούπερ Λίγκας, αλλά αν η ιστορική της εκπομπή χάνει τέτοια παιχνίδια (ως προς την κάλυψη του ρεπορτάζ), τότε το «πλήγμα» είναι σημαντικό.

Το παιχνίδι και ότι θα ακολουθήσει (ειδικά σε περίπτωση νίκης του Ολυμπιακού), θα αποτελούσε ...κράχτη για τον τηλεθεατή, ώστε να παρακολουθήσει μία αθλητική εκπομπή, ακόμα περισσότερο σε ελεύθερης εμβέλειας κανάλι.

Το «φιλέτο» του ρεπορτάζ, πλέον, θα το έχουν μόνο η Nova και ο ΣΚΑΙ (μέσω του «Total Superleague» και του «ΣΚΑΙ Γκολ» αντίστοιχα, 21.30 και 21.45), ενώ στην ΝΕΤ θα παίζουν άσχετα (με το αντικείμενο) προγράμματα.

Θα παρατηρήσει κάποιος ότι τα αιτήματα των εργαζομένων είναι σημαντικότερο θέμα, αλλά μήπως για την ΕΡΤ πρέπει να έχει «λόγο» (κάποια στιγμή) και ο ελληνικός λαός.

Ιδού τι θα έχει η ΝΕΤ απ' τις 21.00:


21:00 ΓΛΥΚΟ ΜΟΥ ΚΑΝΑΡΙΝΙ - ΡΟΖΑ ΕΣΚΕΝΑΖΙ

22:30 CITY FOLK (E)

23:00 ΣΠΙΤΙ ΑΠΟ ΑΜΜΟ ΚΑΙ ΟΜΙΧΛΗ Ταινία

Δεν θα το δούμε
Όπως γράψαμε μεσοβδόμαδα, το αυριανό (10/3) μεγάλο παιχνίδι του αγγλικού Κυπέλλου ανάμεσα στην Μάντσεστερ Γ. και την Τσέλσι δεν θα έχει μετάδοση στην Ελλάδα. Ο λόγος; Μα δεν έχει αποκτήσει κανείς τα τηλεοπτικά δικαιώματα της διοργάνωσης. Και φτάσαμε στα προημιτελικά.

Ο Πάνος Σόμπολος στη «Στάση media»

Με όλα τα θέματα mediaκής επικαιρότητας που σας ενδιαφέρουν θα ασχοληθεί η αυριανή (10/3) ραδιοφωνική «Στάση media» του NovaΣΠΟΡ FM (11 π.μ.-12 μ.). Καλεσμένος στο στούντιο θα είναι ο πρώην πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ και νυν υποψήφιος για τις εκλογές του ΕΔΟΕΑΠ, Πάνος Σόμπολος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x