Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

«Υπάρχει καιρός για να γελάσεις και καιρός για να κλάψεις»

Απο την δημοσιογράφο Ελένη Β. Σπανοπούλου, πρώην πρόεδρο του ΕΔΟΕΑΠ

Καιρός να δοθεί καθαρή η πραγματική εικόνα του Ταμείου Επικούρησης και Περίθαλψης των Δημοσιογράφων μπροστά στον ύψιστο κριτή, την κάλπη. Φθάνει πια με τα ψέματα και τη λάσπη σε μία εκλεγμένη Διοίκηση που δούλεψε σκληρά, αγωνίστηκε ενωμένη και προστάτεψε με κάθε νόμιμο μέσο το Ταμείο μας όταν η ΕΣΗΕΑ και άρτι υποψήφιοι σωτήρες περί άλλων τύρβαζαν!

Είναι φανερό ότι Κυβέρνηση, Τρόικα και Τράπεζα της Ελλάδος που ζημίωσαν όλο τον ελληνικό λαό με το εγκληματικό κούρεμα των Αποθεματικών όλων των Ταμείων έχουν και μέσα στον κλάδο εντεταλμένους!

Από κοντά οικονομικά συμφέροντα διαφημιστών και εργοδοτών που δεν πληρώνουν και τους αποκαλύψαμε, εμπόρων της ΥΓΕΙΑΣ που ελέγξαμε περιορίζοντας το κέρδος τους χωρίς να στερηθεί άρρωστος μας την Περίθαλψη του, συντεχνιακές αλλά και παλαιοκομμουνιστικές αντιλήψεις που μας θέλουν στον ΕΟΠΥΥ όλοι έχουν το μάτι, το χέρι και το πόδι τους στον ΕΔΟΕΑΠ Όχι την αξιοσύνη τους και την καρδιά τους, όμως!

Γι αυτό ΔΗΛΩΝΩ ΥΠΕΥΘΥΝΑ και αναλαμβάνω ενυπόγραφα τις συνέπειες του νόμου , ότι:

1. ΟΛΕΣ οι οικονομικές χρήσεις της θητείας μου ελέγχονται από Ορκωτούς που για πρώτη φορά εγω έφερα στον ΕΔΟΕΑΠ.(2009).
2. ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΜΑΣ ,επιπλέον, υπάρχει Τομέας Εσωτερικού Ελέγχου (Internal Audit) , Εξελεγκτική Επιτροπή με ελαχιστότατες , μέχρι το Φεβρουάριο 2013, παρατηρήσεις ελέγχου και έλεγχος του εποπτεύοντος υπουργείου.
3. ΔΥΟ πορίσματα των Ορκωτών του ΣΟΛ με βεβαιωμένες ατασθαλίες (αγορές μετοχών και παραλαβή κτιρίου ) βρίσκονται , με εντολή ΔΣ και μηνυτήριες αναφορές μου στον Εισαγγελέα.
4.ΠΑΡΕΛΑΒΑ ετήσια έσοδα 76 εκ. € που κατρακύλησαν μέσα στην Κρίση στα 30 εκ. €
5.ΠΑΡΕΛΑΒΑ έξοδα 68εκ € και παραδίδω με έλεγχο και ελάχιστες περικοπές, έξοδα 59εκ.€
6. ΠΑΡΕΛΑΒΑ από τη διοίκηση Κιάου έξοδα λειτουργίας 17 εκ. € και παραδίδω με διαφάνεια και νοικοκύρεμα στη σπατάλη λειτουργικά έξοδα 12εκ.€
7. ΠΑΡΕΛΑΒΑ 154 εργαζόμενους, με μηνιαία μισθοδοσία 460.411€ που υπεγράφη επί προεδρίας Κιάου και παραδίδω 148 εργαζόμενους ,με μηνιαίο κόστος 353.759 € μειωμένο δηλαδή κατά 30.15%. Οι δήθεν αυξήσεις είναι ΨΕΜΑ καθώς στα ποσά που εμφάνισε ο ήδη παραιτηθείς υποψήφιος Γιώργης Μέρμηγκας συμπεριέλαβαν τις αποζημιώσεις συνταξιοδοτήσεων πολλών υπαλλήλων μας!! Τέτοιοι στημένοι " υπολογισμοί"!
8. ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ, φταίω για το PSI ακριβώς όσο ..."φταίξαμε " 10.000.000 Έλληνες πολίτες! Θα συνεχίσω να ζητάω το λογαριασμό από την κυβέρνηση Παπαδήμου- Βενιζέλου και τον υπάλληλο της ΕΚΤ , Γ. Προβόπουλο που αδιαφανώς και ζημιογόνα διαχειρίστηκε όχι μόνο τα αποθεματικά του ΕΔΟΕΑΠ και του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ αλλά όλο το Κοινωνικό Ασφαλιστικό Κεφάλαιο ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!
9. Στη συνδικαλιστική σπέκουλα ΟΛΩΝ των παρατάξεων που σηκώνουν ενωμένες (!) κουρνιαχτό ενάντια στη Διοίκηση Σπανοπούλου για το....Καλό μας δηλώνω τη θλίψη μου για το θέαμα. Και τέλος,
10. ΔΕΝ ΖΗΜΙΩΣΑΜΕ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ! Η Διοίκηση Σπανοπούλου έχει από τον Ιούνιο ειδικό ενυπόγραφο πόρισμα της εταιρείας Ορκωτών Ελεγκτών Moore Stephens ΑΕ που είναι στη διάθεση των Εισαγγελικών Αρχών και αποδεικνύει, με οικονομική τεκμηρίωση , ότι με τις αναλήψεις των 25 εκ διασφαλίσαμε ρευστότητα στον ΕΔΟΕΑΠ σε μία τραγική για την Ελλάδα ώρα. Η έκθεση των Ορκωτών καταγράφει με σαφήνεια ότι όχι μόνο δεν ζημιώσαμε τον Οργανισμό μας , αλλά αποφύγαμε ζημιά την περίοδο αυτή 10,9 εκ. €.! Επίσης οικονομικοί αναλυτές με βάση τα στοιχεία της ΤτΕ για τις τρέχουσες αξίες των μερίδων στο Κοινό Κεφάλαιο φέρνουν το Ταμείο στις 2 Ιουλίου 2012 με οικονομικό όφελος από τις κινήσεις αυτές 1.5 εκ.€.

Αυτά για τους ανερμάτιστους, διασπασμένους συνδικαλιστές της ΕΣΗΕΑ, που έχουν τραυματίσει τον Κλάδο των ΜΜΕ με την αναξιοπιστία τους συκοφάντες , τους κακόπιστους , τους ψεύτες και τα δεξιά και αριστερά παπαγαλάκια του επικοινωνιακού πλυντηρίου της ΤτΕ , του οικονομικού και ασφαλιστικού ρεπορτάζ που θέλουν να διοικήσουν το Ταμείο μας κτίζοντας προεκλογικό προφίλ με ψέματα και λάσπη .....

Σε κάθε εκλογική αναμέτρηση ζω το ίδιο θλιβερό έργο της λασπολογίας και της παραπλάνησης σας με ΑΤΕΚΜΗΡΙΩΤΕΣ εναντίον μου καταγγελίες.

Στην περίπτωση του χρηματιστή Ταμία Νικόλτσιου των 23 εκ € που παίχθηκαν στο Χρηματιστήριο και αποκάλυψα το 2002 και της μαϊμούς πυρόπληκτης Τζώρτζιας Κοντράρου, που παρεμβαίνει δημόσια πάλι με λάσπη εναντίον μου, επιλεκτικά... λησμονώντας ότι έχει σε βάρος της αγωγή του ΔΣ για να επιστρέψει στον ΕΔΟΕΑΠ 15.000€, έχω ξαναπεί ότι : Η λάσπη χρησιμεύει μόνο στα σκουλήκια για να σέρνονται πάνω της !

Συνάδελφοι

ΜΗΝ ΠΕΙΘΕΣΘΕ, ΜΗΝ ΚΑΜΠΤΕΣΤΕ , ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ! από παραταξιακούς εκβιασμούς , υπερκομματικές υποψηφιότητες ή ανίκανους "προστάτες" που τρώγονται μεταξύ τους αντί να δουλεύουν ενωμένοι για τον Κλάδο.

Τέτοιες συμπεριφορές Απαξίωσαν ,αν δεν Κατέστρεψαν.... την πολιτική τον Συνδικαλισμό, την Κοινωνία, τη Δημοσιογραφία και την ΕΣΗΕΑ!

Σπανοπούλου, Βλαβιανός, Τσούτσιας, Δελβινιώτη, Δεμερτζής και οι 5 μέλη της ΕΣΗΕΑ στον ΕΔΟΕΑΠ πάλεψαν σκληρά κι ενωμένοι μέσα στην Κρίση για να εγγυηθούν την απρόσκοπτη λειτουργία του Ταμείου και να στηρίξουν τους ασφαλισμένους. Και το κατάφεραν !

Στην ΕΣΗΕΑ :
ΕΛΕΓΧΟ ζητούσαν και δεν τον έκαναν !
ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ζητούσαν και τις έχουν!
ΕΚΛΟΓΕΣ έχουμε και η κάλπη θα μιλήσει.

Γιατί ξαφνιάστηκαν; Γιατί ελεεινολογούν;;

ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΜΕ όταν καταλάβαμε ότι η Ακαδημίας μας θέλει συκοφαντημένους , κατηγορούμενους και αναπολόγητους! Γι αυτό δεν ήρθαν οι 11 της ΕΣΗΕΑ να κάνουν ΕΛΕΓΧΟ στον ΕΔΟΕΑΠ! Γιατί δεν έχουν και δεν μπορούν να αποδείξουν ότι ζημιώσαμε τον Οργανισμό! Αυτοί που εκτός από... επαναστατική γυμναστική ανακοινώσεων και αναποτελεσματικών απεργιών στοιχίστηκαν στη γραμμή Προβόπουλου και ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΎΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΔΟΕΑΠ. Αν έκαναν κάτι ας βγουν να την ανακοινώσουν! Αντίθετα, μπλοκάρισαν με νομικίστικες κινήσεις εναντίον του ΕΔΟΕΑΠ, τις νομικές κινήσεις του Οργανισμού κατά της ΤτΕ !

ΑΝΗΘΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ ΔΗΜΟΣΙΑ!

Πολύ φοβούμαι ότι η ... πολυσυλλεκτική 6αδα ( Τσαλαπάτης, Νταουντάκη, Ράμμος, Φιλιππάκης, Λίτσης, Γκίκα) θα μείνουν στην ιστορία του Κλάδου ως οι Ιούδες του και η 5άδα (Τρίμη Αντωνιάδου, Κυρίτση, Διόγου,Κουντή) ως η πιο ηττημένη χάρτινη διοίκηση της ΕΣΗΕΑ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ δεν παραιτήθηκα για να φύγω, αλλά για να αποφασίσει δημοκρατικά η κάλπη, ο κλάδος, ποιά διοίκηση εμπιστεύεται ! Και μαζί , για να καθαρίσω το μίασμα του περασμένου Ιουνίου της άδικης και πρωτόγονης ανθρωποφαγίας που στιγμάτισε τον δημοσιογραφικό και συνδικαλιστικό Πολιτισμό μας. Όσο μας έχει απομείνει δηλαδή....

ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ! ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ! ΑΦΟΣΙΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ!

ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΑΘΗΚΑΜΕ, ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΑΣ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΡΘΙΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΤΥΦΩΝΑ!

Για τον Άνθρωπο

Με Αξιοπρέπεια και Αντοχή

ΕΛΕΝΗ Β. ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

Μέλος ΕΣΗΕΑ
Πρόεδρος ΟΑΤΥΕ
Αντιπρόεδρος ΑΙΜ
Υποψήφια για το ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x