Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

Ποιός θα δείξει τον τελικό Κυπέλλου;

Ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το ποιό κανάλι ελεύθερης εμβέλειας θα μεταδώσει τον τελικό του έλληνικού ποδοσφαιρικού Κυπέλλου.

Ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το ποιό κανάλι ελεύθερης εμβέλειας θα μεταδώσει τον τελικό του έλληνικού ποδοσφαιρικού Κυπέλλου.

Ως γνωστόν, τον τελικό θα δείξει η ΟΤΕ TV, αλλά παράλληλα πρέπει να υπάρχει μετάδοση και από ελεύθερης εμβέλειας κανάλι. Θυμίζουμε ότι τον περυσινό τελικό, Ολυμπιακού-Ατρόμητου είχε δείξει ο ΣΚΑΙ και τον προπέρσινο, ΑΕΚ-Ατρόμητου η ΕΡΤ. Είναι, πάντως, μία ιστορία που παραδοσιακά βρίσκει «απάντηση» την τελευταία στιγμή. Έτσι, προφανώς, θα γίνει και τώρα.

Τα ερωτηματικά...

Την ίδια ώρα που ακόμα δεν είναι γνωστό πιο «ελεύθερο» κανάλι θα μεταδώσει τον τελικό του Κυπέλλου, παραμένουν τα ερωτηματικά (για ξεχωριστούς λόγους) γύρω απ' τα τηλεοπτικά δικαιώματα του ελληνικού Κυπέλλου, την τριετία 2013-16 και του αγγλικού της φετινής σεζόν, η οποία μπήκε στην τελική ευθεία.

Για τα μεν δικαιώματα του ελληνικού Κυπέλλου δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση (αλλά και ούτε κατάληξη επί της ουσίας όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας) περίπου δύο μήνες μετά την ενημέρωση απ' την ΕΠΟ, για την κατακύρωση του διαγωνισμού σε εταιρία δικαιωμάτων. Η εταιρία, όμως, δεν έχει πουλήσει ακόμα τα δικαιώματα σε κάποιο κανάλι.

Για το δε αγγλικό Κϋπελλο δεν υπάρχει, αυτή την στιγμή, ουσιαστικό ενδιαφέρον από κάποια πλευρά, με αυτό της ΕΡΤ να είναι ξεκάθαρο, πλέον, ότι έχει υποχωρήσει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x