Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

Η ΕΡΤ περιμένει την κλήρωση Μουντιάλ U-20

Αύριο (25/3) το απόγευμα θα γίνει η κλήρωση των ομίλων της τελικής φάσης του Μουντιάλ U-20, την οποία περιμένει η ΕΡΤ...

Αύριο (25/3) το απόγευμα θα γίνει η κλήρωση των ομίλων της τελικής φάσης του Μουντιάλ U-20, την οποία περιμένει η ΕΡΤ που (μαζί με το Eurosport) θα καλύψει τηλεοπτικά με βάρος στα παιχνίδια της Εθνικής Ελλάδας.

Η δημόσια τηλεόραση έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της διοργάνωσης που θα γίνει στην Τουρκία από 21 Ιουνίου ως και τις 13 Ιουλίου, όπως τα έχει και το Eurosport.

Η διαφορά είναι πως η δημόσια τηλεόραση θα επικεντρωθεί στους αγώνες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, ενώ απ' την αυριανή κλήρωση θα φανεί ποιά άλλα παιχνίδια θα μεταδώσει.

To Eurosport (μέσω αυτού η Nova και η OTE TV) θα μεταδώσει όλα τα παιχνίδια, αλλά δεν θα παίζει μόνο του, κάτι που έγινε με την τελική φάση του Euro της συγκεκριμένης κατηγορίας (το περασμένο καλοκαίρι), με την ΕΡΤ να αναγκάζεται να δείχνει τον τελικό της Ελλάδας κόντρα στην Ισπανία και με περιγραφή απ' το στούντιο.

Το Μουντιάλ U-20 είναι μία απ' τις δύο σημαντικές ποδοσφαιρικές διοργανώσεις που έχει η ΕΡΤ για το ερχόμενο καλοκαίρι (η άλλη είναι το Confederations cup της Βραζιλίας). Για το Μουντιάλ των «μικρών», η δημόσια τηλεόραση θα στείλει απεσταλμένους στην Τουρκία, κάτι που δεν θα γίνει με την διοργάνωση της Βραζιλίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x