Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

Ως πότε «χωρίς περιγραφή» στην ΕΡΤ;

Μετά απ' το τέλος ενός ακόμα τριήμερου με μεταδόσεις δίχως περιγραφή στην ΕΡΤ, το ερώτημα είναι ως πότε θα συνεχιστεί αυτή η νέα ...παράδοση που «χτίζεται» στην δημόσια ραδιοτηλεόραση.

Μετά απ' το τέλος ενός ακόμα τριήμερου με μεταδόσεις δίχως περιγραφή στην ΕΡΤ, το ερώτημα είναι ως πότε θα συνεχιστεί αυτή η νέα ...παράδοση που «χτίζεται» στην δημόσια ραδιοτηλεόραση.

Στην Φόρμουλα 1 έχουν γίνει δύο Γκραν-Πρι, σε Αυστραλία και Μαλαισία και αμφότερα μεταδόθηκαν (σε μαγνητοσκόπηση, όπως «κονσέρβα» θα είναι και το τρίτο στην Κίνα) δίχως περιγραφή παρά μόνο με τον ήχο των μονοθεσίων.

Οι αγώνες της Α1 μπάσκετ μεταδίδονται δίχως περιγρααφή, ενώ δεν προβάλλονται οι αθλητικές εκπομπές της δημόσιας τηλεόρασης όπως η σαββατιάτικη «Κερκίδα» και η «Αθλητική Κυριακή».

Ειδικότερα για τις εκπομπές που προαναφέραμε, θα πρέπει να τονιστεί ότι η «Κερκίδα του Σαββάτου» που είχε διακοπεί για δύο χρόνια ...επανήλθε στην ΕΤ1 με στόχο να καλύψει όλα τα «υπόλοιπα» σπορ, ενώ η απουσία της «Αθλητικής Κυριακής» δίνει όλη την τηλεθέαση (αυτών που θα έβλεπαν αθλητικά Κυριακή βράδυ) στο «ΣΚΑΙ Γκολ» του ΣΚΑΙ.

Η εκπομπή της ΝΕΤ, λόγω της απεργίας των δημοσιογράφων, έχασε το προ δύο εβδομάδων Ολυμπιακός-ΑΕΚ (στην κάλυψη του ρεπορτάζ αναφερόμαστε) και κινδυνεύει να ...απωλέσει και το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ της ερχόμενης Κυριακής και τις υπόλοιπες «καυτές» αναμετρήσεις της Σούπερ Λίγκας.

Το ερώτημα, λοιπόν, είναι πότε θα υπάρξει λύση στο πρόβλημα και ο Έλληνας τηλεθεατής θα αποκτήσει και πάλι την ΕΡΤ που θέλει στον τομέα (και της αθλητικής) ενημέρωσης.

Δεν συζητάμε, βέβαια, για την υπόλοιπη ενημέρωση, η οποία περιλαμβάνει πολλά μεγάλα γεγονότα (κορυφαίο αυτό της Κύπρου) με την ΕΡΤ να δίνει την ευκαιρία στα ιδιωτικά κανάλια να κάνουν ...πάρτι. Την στιγμή (απόψε) που η ΝΕΤ έπρεπενα βγάζει κεντρικό δελτίο ειδήσεων με όλες τις δραματικές εξελίξεις στη Μελανόνησο, προβάλλεται, σε επανάληψη, η «Μηχανή του χρόνου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x