Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

ΧΑΟΣ αν μπει και η ΠΟΣΠΕΡΤ στις απεργίες!

Σοβαρό ενδεχόμενο υπάρχει να ξεκινήσει και η ΠΟΣΠΕΡΤ απεργίες στην ΕΡΤ...

Σοβαρό ενδεχόμενο υπάρχει να ξεκινήσει και η ΠΟΣΠΕΡΤ απεργίες στην ΕΡΤ...

Είναι γνωστές οι απεργίες των δημοσιογράφων στην δημόσια ραδιοτηλεόραση τα Σαββατοκύριακα (για το ερχόμενο θα φανεί αύριο όταν και θα γίνει η συνέλευση των συναδέλφων στην ΕΡΤ), αλλά πλέον είναι ορατός ο κίνδυνος να μπει στις κινητοποιήσεις και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Προσωπικού ΕΡΤ εξαιτίας των όσων προωθούνται για στα εργασιακά (και) των εργαζομένων (εκτός δημοσιογράφων).

Αν ξεκινήσει και η ΠΟΣΠΕΡΤ κινητοποιήσεις τότε το πρόβλημα που μέχρι τώρα είναι τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες θα γενικευτεί και τις καθημερινές. Και μην ξεχνάμε, βέβαια, πως την ερχόμενη εβδομάδα είναι προγραμματισμένη αγωνιστική Τσάμπιονς Λιγκ οπότε υπάρχει ενδεχόμενο να προκύψει ξανά θέμα ειδικών αδειών, για τις μεταδόσεις και όλα όσα έχουμε (πια) «εμπεδώσει».

Μηχανοκίνητα στη Nova

Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός… μαρσάρει στα αθλητικά κανάλια Novasports και η Nova, η πρώτη ψηφιακή πλατφόρμα στην Ελλάδα, εξασφάλισε για μια ακόμη χρονιά τα δικαιώματα προβολής σε Ελλάδα και Κύπρο της κορυφαίας διοργάνωσης αυτοκινήτων, του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος FIA GT Series.

Παράλληλα η Nova εξασφάλισε και θα προβάλλει μέσω των αθλητικών καναλιών Novasports, για πρώτη φορά το Kύπελλο Blancpain Endurance. Οι συνδρομητές της Nova θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν σε εικόνα High Definition και ήχο Dolby Surround, δύο κορυφαίες αγωνιστικές διοργανώσεις, η πρώτη με τη μορφή sprint (αγώνων ταχύτητας) και η δεύτερη με τη μορφή endurance (αγώνων αντοχής).

Στους αγώνες λαμβάνουν μέρος οδηγοί που έχουν περάσει από τα μονοθέσια της Formula 1 είτε ως συμμετέχοντες σε διοργανώσεις είτε ως δοκιμαστές, ενώ πολλοί από αυτούς έχουν κερδίσει σημαντικούς αγώνες όπως το 24ωρο LeMans ή το 12ωρο Sebring ή ακόμη τα 24ωρα Spa και Nurburgring.

Στόχος όλων των οδηγών είναι να κερδίσουν τον 9 φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή του WRC Sebastien Loeb, ο οποίος αγωνίζεται με τη δική του ομάδα οδηγώντας μία McLaren MP4-12C GT3. Συνοδηγός του θα είναι ο Alvaro Parente, ο οποίος έχοντας την εμπειρία από συμμετοχές σε Γκραν Πρι Formula 1 θα έχει την ευκαιρία να μυήσει τον Loeb στα μυστικά των αγώνων.

Όπως είναι γνωστό, από το 2013 ο Γάλλος superstar και κάτοχος πολλών ρεκόρ Loeb, κάνει στροφή στην καριέρα του, ξεκινώντας τις συμμετοχές σε αγώνες ταχύτητας και αντοχής. Σε δηλώσεις του λίγες ώρες πριν την έναρξη των αγώνων ο Loeb επισήμανε ότι για αυτόν «Είναι ένα διαφορετικό στυλ οδήγησης, από έμπειρους οδηγούς. Ο κόσμος περιμένει αποτελέσματα από εμένα. Είναι μια νέα πρόκληση».

Οι άλλοι «πρωταγωνιστές» των αγώνων, ASTON MARTIN, AUDI, BMW, FERRARI, FORD, LAMBORGHINI, McLAREN, MERCEDES,PORSCHE, με κόστος κοντά στα 400.000 ευρώ, έχουν ιπποδύναμη 500 ίππων και μαζί με τους οδηγούς γίνονται ένα σπάζοντας τα ρεκόρ ταχύτητας.

Τα αυτοκίνητα των 8.000.000 ευρώ θα παραταχθούν στην ευθεία της εκκίνησης της πίστας του Nogaro στη Γαλλία για τον πρώτο αγώνα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος 2013 FIA GT Series την 1η Απριλίου και στις 14 Απριλίου για την πρώτη τρίωρη διοργάνωση του Blancpain Endurance Series στην ιστορική πίστα της Monza στην Ιταλία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα μεταδόσεων της Nova των αγώνων του Nogaro έχει ως εξής:

Κυριακή 31/03 Δοκιμαστικά 15.00 NS2/NS2HD live σε περιγραφή του Γιώργου Σκευοφύλαξ
Δευτέρα 01/04 Κύριος Αγώνας 15.00 NS2/NS2HD live σε περιγραφή του Γιώργου Σκευοφύλαξ

Oι αγώνες θα προβληθούν και στην WEB TV του www.novasports.gr.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x