Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

H ήττα από Φινλανδία «πονοκέφαλος» για ΑΝΤ1

Η ήττα απ' την Φινλανδία και κυρίως η προβληματική εμφάνιση της Εθνικής μας στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας προκαλεί «πονοκέφαλο» κσι στον ΑΝΤ1.

Οι εξαιρετικά ευνοϊκές συνθήκες που είχαν διαμορφωθεί μετά την επιβλητική επικράτηση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στην κόντρα με την Τουρκία το περασμένο Σάββατο ανατράπηκαν μετά τις δύο απανωτές ήττες απ' την Ιταλία την Κυριακή και σήμερα απ' την Φινλανδία.

Και οι ευνοϊκές συνθήκες αφορούσαν και στην τηλεοπτική συνέχεια του Ευρωμπάσκετ απ' την στιγμή που άρχισε να σημειώνει υψηλότατα νούμερα τηλεθέασης στις μεταδόσεις του ΑΝΤ1. Από εδώ και πέρα κάθε παιχνίδι είναι τελικός, ενώ υπάρχει και έντονος προβληματισμός σε σχέση με την διαχείριση της κατάστασης απ' τους τηλεθεατές.

Είναι προφανές και γίνεται εύκολα αντιληπτό πως το Ευρωμπάσκετ έχει το μεγάλο ελληνικό ενδιαφέρον απ' την στιγμή που το συγκρότημα μας θα πηγαίνει καλά και βρίσκεται για τα καλά μέσα στο παιχνίδι της διάκρισης. Και είναι κάτι που έχουμε επισημάνει και από τούτη την γωνία και απ' την ραδιοφωνική «Στάση media». Είναι πολύ σημαντική προϋπόθεση ειδικά για ένα ελεύθερης εμβέλειας κανάλι.

Η συνέχεια της διοργάνωσης, λοιπόν, έχει γίνει πλέον και τηλεοπτικά αγχωτική.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x