Οι λίστες του 2011

Οι ειδήσεις που διαβάσατε περισσότερο!

Το 2011 ήταν ο καλύτερος χρόνος, από πλευράς επισκεψιμότητας, στην ιστορία του sport-fm.gr. Και αφού σας ευχαριστήσουμε, σας παρουσιάζουμε τις δέκα ειδήσεις που διαβάσατε περισσότερο μέσα στη χρονιά!

Το 2011 ήταν μια δύσκολη χρονιά από όλες τις πλευρές. Η οικονομική κρίση χτύπησε την Ελλάδα για τα καλά, σε παγκόσμιο επίπεδο η μία αρνητική είδηση διαδεχόταν την άλλη και μέσα σε αυτό το κλίμα κινήθηκε και ο ελληνικός αθλητισμός.

Με σκάνδαλα, επεισόδια και γενικότερα πράγματα που μας κάνουν πολλές φορές να απορούμε με το γιατί ασχολούμαστε ακόμα…

Μέσα σε όλα αυτά, εσείς οι αναγνώστες του Sport-fm.gr μας χαρίσατε την καλύτερη χρονιά από πλευρά επισκεψιμότητας στην ιστορία του πρώτου αθλητικού site της χώρας.

Τα νούμερα μας προκαλούν έναν ευχάριστο ίλιγγο. Οι επισκέψεις σας ξεπέρασαν τα 165 εκατομμύρια, οι μοναδικοί χρήστες μέσα στη χρονιά ήταν λίγο πάνω από τα 16 εκατομμύρια, ενώ οι θεάσεις σελίδων μετριούνται σε εκατοντάδες εκατομμύρια. Για την ακρίβεια… 683.464.871.

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την συνέπεια με την οποία μας εμπιστεύεστε, ήρθε η ώρα να μοιραστούμε μαζί σας τις ειδήσεις που διαβάσατε περισσότερο σε αυτό το site μέσα στο 2011.

Μοναδικός περιορισμός που χρησιμοποιήσαμε ήταν η μη χρησιμοποίηση άρθρων με ζωντανή κάλυψη αγώνων.

Πάμε λοιπόν αντίστροφα από το δέκα μέχρι το ένα!

10) Ξεκινάμε την αντίστροφη μέτρηση με μία τραγική είδηση. Τον θάνατο του Μάρκο Σιμοντσέλι. Ο ιταλός αναβάτης του Moto GP έχασε τη ζωή του στο το δυστύχημα που είχε στην πίστα της Σεπάνγκ στο γκραν πρι της Μαλαισίας. Στις 23 Οκτωβρίου.

Πάνω από 51.000 άνθρωποι έκαναν κλικ σε αυτή την είδηση. Δείτε την ξανά.

9) Η εθνική ομάδα Ποδοσφαίρου εξασφάλισε την πρώτη θέση στον όμιλο της στα προκριματικά του Euro στον τελευταίο της αγώνα κόντρα στη Γεωργία. Οι βάσεις είχαν μπει στο παιχνίδι με την Κροατία αλλά το ματς που μας έκανε όλους να πιστέψουμε ότι θα τα καταφέρουμε στο τέλος, ήταν το εκτός έδρας με το Ισραήλ. Ήταν απόγευμα Παρασκευής στις 2 Σεπτεμβρίου. Το παιχνίδι δεν είχε τηλεοπτική μετάδοση οπότε όλος ο κόσμος είχε στραφεί στο ίντερνετ.

Πάνω από 64.000 άνθρωποι έκαναν κλικ σε αυτή την είδηση. Δείτε την ξανά.

8) Η πρώτη φορά που συναντάμε στη λίστα μας το Koriopolis. Όλες οι ποινικές διώξεις και όλες οι λεπτομέρειες περιλαμβάνονται στην είδηση που δημοσιεύθηκε την πρώτη ημέρα του σκανδάλου. Στις 23 Ιουνίου λίγο μετά τις 9 το βράδυ.

Πάνω από 67.000 άνθρωποι έκαναν κλικ σε αυτή την είδηση. Δείτε την ξανά.

7) Είναι οι πρώτες στιγμές του Koriopolis που ακόμα δεν έχει καν …βαφτιστεί. Μόλις έχουμε μάθει για τη σύλληψη του Αχιλλέα Μπέου και άλλων οκτώ. Οπότε καταλαβαίνετε γιατί βάλαμε τον τίτλο «Συνελήφθη ο Μπέος και άλλοι 8!». Στην είδηση περιλαμβάνονται όλες οι πρώτες λεπτομέρειες που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Πάνω από 75.000 άνθρωποι έκαναν κλικ σε αυτή την είδηση. Δείτε την ξανά.

6) Η πρώτη από τις τρεις συνολικά φορές που θα συναντήσουμε το ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού στο Καραϊσκάκη το Φεβρουάριο έρχεται στο νούμερο 6. Είναι η περιγραφή του ματς και ο τίτλος της είναι «Το πρωτάθλημα τελείωσε». Βέβαια την ώρα που γράφαμε αυτές τις γραμμές δεν είχαμε ιδέα για το τι θα ακολουθούσε.

Πάνω από 78.000 άνθρωποι έκαναν κλικ σε αυτή την είδηση. Δείτε την ξανά.

5) Το σκάνδαλο Koriopolis δεν έχει ξεσπάσει ακόμα. Βρισκόμαστε στον Μάρτιο που περιλαμβάνει το πρόγευμα για το τι θα ακολουθούσε. Είναι η εποχή με τις περίφημες κασέτες. Ο Αλέξης Κούγιας παραχωρεί συνέντευξη τύπου και σε αυτήν έχει πολλά να πει. Η είδηση έχει τίτλο «Σοβαρές καταγγελίες Κούγια» και δεν μπορούμε παρά να αναρωτηθούμε αν μία είδηση με τον ίδιο τίτλο τόσους μήνες μετά θα τύγχανε ίδιας αποδοχής.

Πάνω από 88.000 άνθρωποι έκαναν κλικ σε αυτή την είδηση. Δείτε την ξανά.

4) Ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού στο Καραϊσκάκη τον Φεβρουάριο. Το ματς τελειώνει και οι οπαδοί των ερυθρόλευκων κάνουν «ντου» στον αγωνιστικό χώρο. Οι σκηνές που ακολούθησαν δεν τιμούν το ελληνικό ποδόσφαιρο και καταγράφηκαν από το φωτογραφικό φακό του Action Images. Η είδηση περιλαμβάνει φωτο-ρεπορτάζ.

Πάνω από 98.000 άνθρωποι έκαναν κλικ σε αυτή την είδηση. Δείτε την ξανά.

3) «Ένα από τα πιο δραματικά φινάλε των τελευταίων χρόνων παίχτηκε στο ΟΑΚΑ. Με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μίτσελ από σαράντα μέτρα, στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων, η ΑΕΚ πήρε την πρόκριση απέναντι στον Παναθηναϊκό, παρά την ήττα της με 3-2». Αυτό ήταν το Buzzer Μίτσελ. Ήταν 2 Φεβρουαρίου λίγο μετά τις 11 το βράδυ όταν ολοκληρώθηκε το δραματικό παιχνίδι κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό, με την ένωση να παίρνει τελικά την πρόκριση και τα «εγκεφαλικά» στους φίλους των δύο ομάδων πάνε κι έρχονται…

Πάνω από 103.000 άνθρωποι έκαναν κλικ σε αυτή την είδηση. Δείτε την ξανά.

2) Στο νούμερο 2 βρίσκουμε το Koriopolis. Για την Ακρίβεια όλους τους διαλόγους που βγήκαν στην επιφάνεια την πρώτη ημέρα του Σκανδάλου. Στα πρώτα λεπτά της 24ης Ιουνίου δημοσιεύεται το συγκεντρωτικό κείμενο με όλα όσα διαβάσαμε σε εκείνες τις πρώτες ώρες. Το «Μίλα Μου Βρώμικα» διαβάζεται ακόμα και σήμερα με «ευχαρίστηση». Έχει μέσα όλα εκείνα που νομίζαμε ότι δεν θα ακούσουμε ποτέ. Αλλά τα ακούσαμε τελικά και πιστέψαμε ότι κάτι θα αλλάξει.

Πάνω από 107.000 άνθρωποι έκαναν κλικ σε αυτή την είδηση. Δείτε την ξανά.

1) Και φτάνουμε στην κορυφή. Που όπως είναι απόλυτα αναμενόμενο συνδέεται άμεσα με το επεισοδιακό ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού στο Καραϊσκάκη τον Φεβρουάριο. Είναι λίγο μετά τις 11 το βράδυ του Σαββάτου. Είναι 19 Φεβρουαρίου. Ο Τζιμπρίλ Σισέ δηλώνει: «Αυτοί είναι οι τελευταίοι μήνες που με βλέπετε. Υπό αυτές τις συνθήκες δεν μπορώ να συνεχίσω». Ο Γάλλος σούπερ σταρ τονίζει ότι δεν έχει πάρει ακόμα τις οριστικές του αποφάσεις αλλά όπως μας έδειξε το μέλλον, αυτό που είπε εκείνο το βράδυ το εννοούσε.

Πάνω από 116.000 άνθρωποι έκαναν κλικ σε αυτή την είδηση. Δείτε την ξανά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x