Life

Στο πιο ήσυχο δωμάτιο του κόσμου, κανένας δεν έχει καταφέρει να κάτσει περισσότερο από 55 λεπτά

Στα κεντρικά της Microsoft στην Ουάσιγκτον, βρίσκεται το πιο ήσυχο δωμάτιο στον κόσμο. Και μπορεί να ακούγεται σαν παράδεισος για τους φίλους της απομόνωσης, όμως δεν είναι όλα τόσο ειδυλλιακά...

Η φασαρία αποτελεί ένα από τα μεγάλα μειονεκτήματα του σύγχρονου κόσμου, ωστόσο φαίνεται πως και η απόλυτη ησυχία έχει τα αρνητικά της.

Αυτό είναι τουλάχιστον το συμπέρασμα που βγήκε μετά τη δημιουργία του πιο ήσυχου δωματίου στον κόσμο, το οποίο βρίσκεται στα κεντρικά της Microsoft στην Ουάσιγκτον!

Το εν λόγω δωμάτιο είχε κατασκευαστεί το 2015 κατόπιν δύο χρόνια σχεδιασμού, και έχει έξι στρώσεις τσιμέντου και ατσαλιού να το περιβάλουν, ενώ εντός υπάρχουν κομμάτια υαλοβάμβακα τα οποία απορροφούν άμεσα το 99,99% κάθε θορύβου που παράγεται.

Κι ενώ θα περίμενε κανείς ότι το δωμάτιο θα αποτελούσε ιδανικό χώρο για να μελετήσει ή να ξεκουραστεί, κανείς δεν έχει καταφέρει να μείνει εκεί μέσα για πάνω από 55 λεπτά!

Η απόλυτη έλλειψη θορύβου και η προσαρμογή του ανθρώπινου αυτιού σε αυτήν έχει αποτελέσματα όπως βουητό στα αυτιά, ενώ όσοι έχουν μπει μπορούσαν μετά από λίγο να ακούσουν μέχρι και τα όργανά τους...



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x