Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

Nova, ΔΤ ...έχουν δρόμο με Ολυμπιακό!

Η νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπενφίκα και ο πρώτος λόγος που απέκτησαν οι «ερυθρόλευκοι» για πρόκριση στους «16» κάνουν Nova και ΔΤ να έχουν απόλυτη αισιοδοξία...

Η αισιοδοξία αφορά στην ελληνική παρουσία στην νοκ-άουτ φάση της διοργάνωσης κάτι που ειδικά για την Δημόσια Τηλεόραση θα είναι το ιδανικό σενάριο στην πρώτη της σεζόν που μεταδίδει Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ και η Nova θα έχει, σε μία τέτοια περίπτωση, σίγουρα το (τουλάχιστον) ένα παιχνίδι του Ολυμπιακού στους «16». Και το γράφουμε αυτό, γιατί αν ο Ολυμπιακός πήγαινε στα νοκ-άουτ του Europa League, τότε θα μετέδιδε τους αγώνες του ο ΑΝΤ1, καθώς είναι σχεδόν σίγουρο πως θα τον επέλεγε αντί του ΠΑΟΚ.

Σε κάθε περίπτωση τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια του Ολυμπιακού στη φάση των ομίλων θα μοιραστούν ανάμεσα σε Nova και ΔΤ. Με το συνδρομητικό να μεταδίδει το εντός έδρας με την Άντερλεχτ και την ΔΤ το εκτός με Παρί. Όπως και να 'χει πρόκειται για παιχνίδια που αμφότερα είναι εξαιρετικού ενδιαφέροντος και δίνουν σε συνδρομητικό και Δημόσια Τηλεόραση το δικαίωμα να κάνουν ...όρεξη για τη συνέχεια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x