Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

Nova και ...ΔΤ στο ρυθμό Ολυμπιακού-Μάντσεστερ Γ.!

Τρείς εβδομάδες πριν την διεξαγωγή του πρώτου αγώνα, Ολυμπιακού-Μάντσεστερ Γ., για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ η Nova (θα κάνει τη μετάδοση) και η ΔΤ κινούνται στους ρυθμούς της μεγάλης αναμέτρησης.

Στη Nova έχουν γίνει οι πρώτες συσκέψεις, για την οργάνωση της παραγωγής και σε δημοσιογραφικό επίπεδο όπου θα δοθεί μεγάλο βάρος στην pre game εκπομπή (θα ξεκινήσει δύο ώρες νωρίτερα απ' τη σέντρα).

Είναι δε χαρακτηριστικό να τονίσουμε ότι το συνδρομητικό θα έχει δύο μεγάλους αγώνες μέσα σε διάστημα έξι ημερών διότι μετά το παιχνίδι των Πειραιωτών με την αγγλική ομάδα (25/2), θα ακολουθήσει (2/3) το ντέρμπι «αιωνίων» όπου επίσης (για λόγους πρεστίζ βασικά) θα δοθεί τεράστιο βάρος.

Με την αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στην Μάντσεστερ Γ. ασχολείται ...εμμέσως και η ΔΤ, καθώς το αποτέλεσμα της θα καθορίσει και το πόσο ενδιαφέρουσα θα είναι η ρεβάνς της 19ης Μαρτίου. Ρεβάνς που θα δείξει η ΔΤ. Και λογικά (αν τα πράγματα εξελιχτούν όπως μέχρι τούτη την στιγμή) στη ρεβάνς πιθανότατα θα υπάρχει ακόμα ΔΤ Εκτός αν με τη ρεβάνς του Ολυμπιακού γίνει (αθλητική) πρεμιέρα στη ΝΕΡΙΤ.

Οι δευτεριάτικες εκπομπές της ΔΤ για το Τσάμπιονς Λιγκ θα επαναρχίσουν στις 17 Φεβρουαρίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x