Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο η Δώρα Γκουντούρα!

Η Δώρα Γκουντούρα πήρε την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο μέσω του Παγκόσμιου Κυπέλλου Σπάθης στη Βουδαπέστη.

Εξασφάλισε το εισιτήριό της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο η πρωταθλήτρια της ΑΕΚ, Δώρα Γκουντούρα, μέσα από το Παγκόσμιο Κύπελλο Σπάθης, που διεξάγεται στη Βουδαπέστη!

Η 23χρονη πρωταθλήτρια, που ανήκει στο χορηγικό πρόγραμμα της Βwin «Στηρίζουμε τη νέα γενιά Ολυμπιονικών», θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στο μεγάλο αθλητικό ραντεβού.

Στη Βουδαπέστη έφτασε μέχρι τη φάση των «16» της διοργάνωσης και σε συνδυασμό με τον αποκλεισμό της κύριας αντιπάλου της, Μπιάνκα Πάσκου, στη φάση των «32», «σφράγισε» την παρουσία της στο Τόκιο.

Η αθλήτρια του Θανάση Δελενίκα, συγκέντρωσε 120 βαθμούς, ενώ η Ρουμάνα 106 βαθμούς. Έτσι, οτιδήποτε και αν συμβεί αύριο (14/3) στο ομαδικό, η Ελληνίδα έχει από τη βαθμολογία εξασφαλίσει την Ολυμπιακή πρόκριση μέσω μίας εκ των δύο ευρωπαϊκών θέσεων ατομικής πρόκρισης.

Η Δώρα Γκουντούρα επικράτησε στον πρώτο γύρο 15-8 της Αμερικανίδας Σέλτον, ενώ στη φάση των «32» επικράτησε 15-14 της Γιαπωνέζας Τακασίμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x