Media

Media: Champions League και Κύπελλο Αγγλίας

Champions League, αλλά και Κύπελλο Αγγλίας έχει το τηλεοπτικό μενού της Τρίτης.

Τα δύο από τα οκτώ εισιτήρια της προημιτελικής φάσης του Champion League σφραγίζονται σήμερα με τις Ρεάλ και Βόλφσμπουργκ να είναι τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτησή τους. Στις 21.45, η «Βασίλισσα» υποδέχεται στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» τη Ρόμα σε αγώνα ρεβάνς και θέλει εύκολα ή δύσκολα να προκριθεί στη επόμενη φάση της διοργάνωσης υπερασπιζόμενη το 2-0 υπέρ της του πρώτου αγώνα. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί ζωντανά από τον OTE Sport 1HD.

Την ίδια ώρα, σχετικά εύκολο έργο φαίνεται να έχουν και οι Γερμανοί στο «Βόλφσμπουργκ Αρένα» , αφού και αυτοί κόντρα στην Γάνδη καλούνται να υπερασπιστούν το 3-2 υπέρ τους στον πρώτο αγώνα. Τον αγώνα θα μεταδώσει ο ΟΤΕ Sport 2HD.

Η ρεβάνς Χαλ-Άρσεναλ απόψε στις 21.00 στο Novasports 2
Και το Κύπελλο Αγγλίας ,επιτέλους, στις οθόνες μας. Με τον αγώνα ρεβάνς Χαλ-Άρσεναλ- χωρίς σκορ η πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση- για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Αγγλίας ξεκινάνε τα κανάλια Novasports τις μεταδόσεις του θεσμού, του οποίου τα δικαιώματα απέκτησαν για τα επόμενα δύο χρόνια.

Δείτε εδώ το υπόλοιπο τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Ο Δέλλας καλεσμένος στην εκπομπή UEFA Champions League Show
Ο ΟΤΕTV και συγκεκριμένα ο OTE Sport 2HD και η εκπομπή UEFA Champions League Show με τους Τάσο Κολλίντζα, Βασίλη Σαμπράκο, Μιχάλη Τσόχο θα έχει από τις 20.00 αναλυτικό ρεπορτάζ από τις τέσσερις ομάδες, ενώ θα μας θυμίσει όσα έχουν προηγηθεί. Αμέσως μετά τη λήξη των δύο αγώνων, θα ακολουθήσει ανάλυση και ρεπορτάζ. Καλεσμένος στο στούντιο ο Τραϊανός Δέλλας.

Βραδιά μπάσκετ στον OTE TV

Στις 20.00 στον OTE Sport4HD o Βασίλης Σκουντής και η εκπομπή Pick & Roll ασχολούνται με ολόκληρο τον μπασκετικό πλανήτη. Από την κάμερα της εκπομπής παρελαύνουν οι Πάου Γκασόλ, Πάτρικ Γιανγκ, Μίροσλαβ Ραντούλιτσα ,Πάμπλο Λάσο και Ντάριους Κάρτερ. Στη σημερινή ατζέντα και η Εθνική μας ομάδα με τους Ντανίλο Γκαλινάρι των Νάγκετς, Έτορε Μεσίνα των Σπερς, Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς των Νετς, Μάριο Χεζόνια των Μάτζικ, να την αναλύουν ενόψει του προ Ολυμπιακού Τουρνουά, που θα διεξαχθεί στο Τορίνο.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου στις «Ιστορίες»

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου φιλοξενείται απόψε στην εκπομπή «Ιστορίες», με τον Αλέξη Παπαχελά, τη Σία Κοσιώνη και τον Παύλο Τσίμα στις 23.15 στον ΣΚΑΪ. Η πρώην πρόεδρος της Βουλής μιλά για τα γεγονότα του 2015, το παρασκήνιο της διαπραγμάτευσης και των μεγάλων πολιτικών συγκρούσεων, τη σχέση της και τη ρήξη με τον Αλέξη Τσίπρα, αλλά και για τα δικά της μελλοντικά πολιτικά σχέδια.

Αφιέρωμα στην Ημέρα της Γυναίκας από το Novacinema 4

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, το Novacinema 4 παρουσιάζει ένα αφιέρωμα, προβάλλοντας ταινίες που επικεντρώνονται σε αληθινές ιστορίες γυναικών που ξεχώρισαν για το δυναμικό χαρακτήρα τους. Ξεχωρίζουν τα φιλμ: «Γυναίκα από χρυσό»(21.00) με την Έλεν Μίρεν, «Άγρια»(22.15) με πρωταγωνίστρια την Ρις Γουίδερσπουν και «Γκρέις του Μονακό» (00.55) με τη Νικόλ Κίντμαν.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην «Ανατροπή»

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι καλεσμένος στην εκπομπή «Ανατροπή» με τον Γιάννη Πρετεντέρη. Στις 00.05 στο Mega.

Οι ταινίες της ημέρας
Την κωμωδία «Μπερδέματα στο Broadway» με τους Τζένιφερ Άνιστον και Όουεν Γουίλσον θα δείξει απόψε στις 22.00 σε Α’ τηλεοπτική προβολή το Novacinema 1.

Την ίδια ώρα το Star θα προβάλλει το θρίλερ «Μυστηριώδης εξαφάνιση» με τους Αμάντα Σέιφριντ, Τζένιφερ Κάρπεντερ και Γουές Μπέντλεϊ.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x