Media

Media: Euroleague, ο τελικός του Super Bowl, τα ντέρμπι και η δράση του τριημέρου

Η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού Superfoods με τη Γαλατάσαραϊ στην Κωνσταντινούπολη ξεχωρίζει από το αθλητικό μενού της Παρασκευής. Ενημερωθείτε αναλυτικά για τη δράση του τριημέρου από τη στήλη media.

Ο Παναθηναϊκός μετά τον θρίαμβο στο ντέρμπι του πρωταθλήματος «σημαδεύει» στο εκτός έδρας ματς με τη Γαλατασαράι μια σημαντική εκτός έδρας επιτυχία για να εδραιωθεί στην κορυφαία 8άδα της Ευρωλίγκα. Τζάμπολ απόψε στις 19:00, μετάδοση από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 σε περιγραφή του Δημήτρη Κοντού, ενώ τηλεοπτικά ο αγώνας θα καλυφθεί από το Novasports 2HD.

Οι άλλες αναμετρήσεις της ημέρας είναι οι: Μπασκόνια - Ρεάλ Μαδρίτης (21.30, Novasports 2HD) και Ερυθρός Αστέρας - Αναντολού Εφές (21.45, Novasports 4HD).

Δύο οι αγώνες ποδοσφαίρου από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα στο σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα, μετά την αναβολή λόγω κακοκαιρίας του ματς Ντεπορτίβο λα Κορούνια- Μπέτις. Στις 21.30 το Αμβούργο, που ακόμη μία χρονιά κινδυνεύει με υποβιβασμό, φιλοξενεί την Λεβερκούζεν (Cosmote Sport 1HD) για την 19η αγωνιστική της Bundesliga και ένα τέταρτο μετά η Μετς την Μαρσέιγ (Novasports 3HD) στην αυλαία της 23ης αγωνιστικής της Ligue 1.

Δείτε εδώ αναλυτικά το υπόλοιπο αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Και αυτό το Σαββατοκύριακο το ραντεβού σου είναι με τον ΣΠΟΡ FM 94,6. Κράτα τη βελόνα κολλημένη στους 94,6 για να μη χάσεις φάση από την αγωνιστική δράση του διημέρου!

Πανιώνιος –Ξάνθη το ματς της 19ης αγωνιστικής της Super League
Η εκτός έδρας αναμέτρηση του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και η μάχη Πανιώνιος-Ξάνθη που ισοβαθμούν στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα τα ματς της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Αναλυτικά οι ώρες και η κάλυψη των αγώνων του τριημέρου: AΕΛ-ΑΟΚ (Σάββατο στις 15:00, Novasports 3HD), Παναιτωλικός-Ατρόμητος (Σάβαβτο στις 17:15, Novasports1HD), ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός (Σάββατο στις 19:30, Novasports2HD). ΑΕΚ - Βέροια (Κυριακή στις 15.00, Novasports2HD),ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης (Κυριακή στις 17:15, Novasports2HD), Πανιώνιος-Ξάνθη (Κυριακή στις 17:15, Novasports3HD) Ολυμπιακός-Ηρακλής (Κυριακή στις 19:30, Novasports1HD). Η αγωνιστική ολοκληρώνεται την Δευτέρα με τον αγώνα Λεβαδειακός – Πλατανιάς.

Ντέρμπι ΠΑΟΚ – Άρης στην 16η αγωνιστική της Basket League
To Novasports1HD θα καλύψει ζωντανά την σπουδαία αναμέτρηση της 16 ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη το Σάββατο. Τζάμπολ 21:00. Από εκεί και πέρα την ίδια ημέρα στις 17.00 το Cosmote Sport 4HD θα μεταδώσει το ΑΕΚ-Κύμη Seajets και το Novasports2HD σε παράλληλη σύνδεση τα:Τρίκαλα BC Aries - Λαύριο DHI, Ρέθυμνο Cretan Kings - Απόλλων Πατρών Carna και Προμηθέας Πατρών - Κολοσσός H Hotels. Υπάρχει και ένα ματς την Κυριακή. Πρόκειται για το Ολυμπιακός-Δόξα Λευκάδας (17.30, Cosmote Sport 4HD). Τέλος, τη Δευτέρα θα διεξαχθεί το Κόροιβος Αμαλιάδας - Παναθηναϊκός Superfoods (17.00,Novasports2HD).

Οι ματσάρες της Football League και το ντέρμπι των «αιωνίων» στην Α1 πόλο ανδρών
Η ΕΡΤ3 θα βρεθεί και αυτό το Σαβαβτοκύριακο στα δύο πιο σημαντικά ματς της 14ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League. Το Σάββατο στις 15.00 θα μεταδώσει το Τρίκαλα - Απόλλων Σμύρνης και την ίδια ώρα την Κυριακή το Λαμία – Άρης.

Στις 17.30 το απόγευμα του Σαββάτου ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Α1 πόλο ανδρών σε μια αναμέτρηση που θα μεταδοθεί από το Novasports4HD.

Τσέλσι-Άρσεναλ και Γιουβέντους-Ίντερ τα ντέρμπι του Σαββατοκύριακου
Το τέλος της 23ης αγωνιστικής της Premier League βρήκε την Τσέλσι στο συν 9 από τους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου. Το Σάββατο το μεσημέρι στις 14.30 η Άρσεναλ υποδέχεται την ομάδα του Κόντε και θέλει οπωσδήποτε νίκη προκειμένου να μην αυξηθεί κι άλλο η διαφορά. Το Cosmote Sport 1HD θα μεταδώσει απευθείας το ντέρμπι του Λονδίνου.

H κάτοχος του τίτλου και πρωτοπόρος στη Serie A, Γιουβέντους, υποδέχεται την Ίντερ στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής με τους «νερατζούρι» να θέλουν νίκη προκειμένου να σπάσουν το σερί των 28 διαδοχικών εντός έδρας νικών της ομάδας του Αλέγκρι. Σέντρα την Κυριακή στις 21.45 με τηλεοπτική κάλυψη από το Cosmote Sport 1HD.

Από τα άλλα ματς του Σαββατοκύριακου ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα του Σαββάτου τα: Μπάγερν Μονάχου-Σάλκε (16.30, Cosmote Sport 3HD), Χαλ-Λίβερπουλ (17.00, Cosmote Sport 5 1HD), Μπαρτσελόνα-Μπιλμπάο (17.15, Cosmote Sport 2 HD), Μονακό-Νις (18:00,Novasports3HD), Τότεναμ-Μίντλεσμπρο (19.30,Cosmote Sport 5 1HD), Ατλέτικο Μαδρίτης-Λεγανές (19.30,Cosmote Sport 2 HD),Ντόρτμουντ-Λειψία (19.30, Cosmote Sport 3HD), Ντιζόν-Παρί ΣΖ (21:00,Novasports4HD),Μπολόνια-Νάπολι (21.45, Cosmote Sport 1HD) και Πόρτο-Σπόρτινγκ (22:30,Novasports3HD).

Από το πρόγραμμα της Κυριακής τα:Σεβίλη-Βιγιαρεάλ (13.00, Cosmote Sport 2HD), Μίλαν-Σαμπντόρια (13.30,Cosmote Sport 7HD), Μάντσεστερ Σίτι-Σουόνσι (15.30, Cosmote Sport 1 HD), Λέστερ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (18.00, Cosmote Sport 1HD), Θέλτα-Ρεάλ Μαδρίτης (21.45, Cosmote Sport 2HD) και Σεντ Ετιέν-Λιόν (22:00,Novasports2HD).

To Super Bowl ζωντανά από το FΟΧ Sports HD της Nova
Ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα στον πλανήτη ,ο 51ος τελικός στην ιστορία του NFL, Atlanta Falcons – New England Patriots που θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 01:30 ξημερώματα Δευτέρας θα μεταδοθεί ζωντανά από το FOX Sports HD της Nova. Ο πλέον εμπορικός αγώνας παγκοσμίως θα γίνει στο «NRG Stadium», στο Χιούστον του Τέξας, ενώ στο ημίχρονο του αγώνα θα εμφανιστεί η Lady Gaga.

Νέα σειρά στο Star
Με μία νέα κωμική σειρά ενισχύει το πρόγραμμά του το Star. Τίτλος της «30 Rock» και κάνει πρεμιέρα το προσεχές Σάββατο και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 16:45 με διπλό επεισόδιο. Πρωταγωνιστούν: Τίνα Φέι, Άλεκ Μπόλντουιν, Τρέισι Μόργκαν κ.α.

Βραδιά αφιέρωμα στην Δήμητρα Παπαδοπούλου
Σε μια βραδιά με πρωταγωνίστρια τη Δήμητρα Παπαδοπούλου, όπως δεν την έχουμε ξαναδεί στην ελληνική τηλεόραση, μας προσκαλεί το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» και ο Σπύρος Παπαδόπουλος το Σάββατο στις 21.00 στον Alpha.

Ο Νίκος Αλέφαντος συναντά τον Γρηγόρη Αρναούτογλου
Στο Σαββατιάτικο «The2night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου (22.15, ΑΝΤ1) θα βρεθούν καλεσμένοι οι Νίκος Αλέφαντος, Δωροθέα Μερκούρη, Ματθίλδη Μαγγίρα και Ειρήνη Χειρδάρη.

Το «Traction» στις ΗΠΑ
Ο Κώστας Στεφανής και το «Traction» ταξιδεύουν για 5η συνεχόμενη χρονιά στις Η.Π.Α., για να παρακολουθήσει από κοντά τo Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ. Η συνέχεια την Κυριακή στις 16.15 στον ΣΚΑΪ.

«ΟΖ: Μέγας και Παντοδύναμος» σε A' τηλεοπτική προβολή
Την Κυριακή στις 22:00, ο Alpha θα προβάλλει την περιπέτεια φαντασίας «ΟΖ: Μέγας και Παντοδύναμος» σε Α’ τηλεοπτική προβολή. Πρωταγωνιστούν Τζέιμς Φράνκο, Μίλα Κούνις, Ρέιτσελ Βάιζ κ.α.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x