Media

Media: O ΣΠΟΡ FM 94,6 στο Ο.Α.Κ.Α, οι Αντετοκούνμπο στο Pick & Roll

Φουλ αγωνιστική δράση σήμερα με τη μάχη του Παναθηναϊκού για την ανατροπή να ξεχωρίζει.

Φουλ αγωνιστική δράση σήμερα με τη μάχη του Παναθηναϊκού για την ανατροπή να ξεχωρίζει. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και τους τελικούς του βόλεϊ, τα play off στο πόλο, καθώς και εμβόλιμες αγωνιστικές και κύπελλα στην Ευρώπη.

Ο Παναθηναϊκός ξεκινά την προσπάθεια για μια ακόμα επική ανατροπή και ο ΣΠΟΡ FM 94,6 σας βάζει στο παιχνίδι. Στις 21:15 ζωντανά από το ΟΑΚΑ η τρίτη μάχη των «πρασίνων» με αντίπαλο τη Λαμποράλ Κούτσα για τα πλέι οφ της Euroleague. Περιγράφουν ο Δημήτρης Κοντός και ο Βάιος Τσούτσικας. Τηλεοπτικά θα μεταδοθεί από το Novasports 2.

Στην Ερμούπολη θα δοθεί το εναρκτήριο σερβίς των τελικών της φετινής Volley League, όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα. Με το τίτλο να κρίνεται στις τρεις νίκες , στόχος και των δύο φιναλίστ να κάνουν σήμερα στις 19.00 ένα θετικό βήμα. Ο ΣΠΟΡFM 94,6 και ο απεσταλμένος του στη Σύρο, Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου, θα καλύψουν ραδιοφωνικά την αναμέτρηση και το Novasports 3 τηλεοπτικά.

Παράλληλα, αρχίζουν και τα ημιτελικά στο πρωτάθλημα του πόλο ανδρών. Στις 19.30 το Novasports 4 θα βρεθεί στο Κολυμβητήριου του Λαιμού για το ματς Βουλιαγμένη- Παναθηναϊκός. Θα υπάρχει και ραδιοφωνική ενημέρωση από τον ΣΠΟΡFM 94,6.

Εμβόλιμες σε Ισπανία, Ιταλία, Ολλανδία και ημιτελικά Κυπέλλου σε Γερμανία, Γαλλία
Στη LaLiga, μετά και τη νέα ήττα της Μπαρτσελόνα, η Ατλέτικο Μαδρίτης την έπιασε στην κορυφή, ενώ ακολουθεί η Ρεάλ με μόλις έναν βαθμό διαφορά. Έτσι, η 34η αγωνιστική που αρχίζει απόψε είναι ιδιαίτερα κρίσιμη. Ωστόσο, και οι τρεις διεκδικητές παίζουν αύριο. Σήμερα έχουμε τα ματς Εσπανιόλ – Θέλτα (21.00, OTE Sport 2 HD) και Μπέτις - Λας Πάλμας (22:00,OTE Sport 7 HD). Στη Serie A, που υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, αφού η Γιουβέντους έχει αποκτήσει πλέον ξεκάθαρο προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου το πρόγραμμα της 34ης ημέρας ανοίγει με ένα παιχνίδι και είναι αυτό ανάμεσα σε Νάπολι και Μπολονια (21.45, OTE Sport 5 HD).

Στην Ολλανδία, Αϊντχόφεν και Άγιαξ με μόλις τρεις αγωνιστικές –συμπεριλαμβανομένου και της σημερινής-πριν τη λήξη του πρωταθλήματος συνεχίζουν ισόβαθμοι στην κούρσα της κατάκτησης του τίτλου. Στις 21.45 το Novasports 4 θα καλύψει ζωντανά το ματς Αϊντχόφεν – Φιτέσε.

Στις 21:30, θα διεξαχθεί και ο ένας από τους δύο μονούς ημιτελικούς κυπέλλου της Γερμανίας ανάμεσα σε Μπάγερν Μονάχου και Βέρντερ Βρέμης (OTE Sport 3 HD). Μισή ώρα μετά θα δοθεί και η σέντρα στον πρώτο ημιτελικό-επίσης νοκ άουτ- του γαλλικού κυπέλλου, όπου αναμετρώνται Λοριάν και Παρί Σεν Ζερμέν (OTE Sport 8 HD).

Δείτε εδώ αναλυτικά ολόκληρο το αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Ο Γιάννης & ο Θάνασης Αντετοκούνμπο στο Pick & Roll
Στις 19.30, ο ΟTE Sport 4HD και η εκπομπή Pick & Roll με τον Βασίλη Σκουντή υποδέχονται στο στούντιο του ΟΤΕ TV τους Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο. Τα δυο αδέλφια θα μοιραστούν κάποιες από τις συγκλονιστικές εμπειρίες που έχουν ζήσει, όντας στο ίδιο παρκέ με θρύλους, όπως ο Κόμπε Μπράιαντ και ο Λε Μπρον Τζέιμς. Επίσης, θα αποκαλύψουν και τα όνειρα τους για την Εθνική Ελλάδας.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στον ΣΠΟΡ FM 94,6
Ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ της Κηφισιάς, Ηλίας Παπαθεοδώρου, θα βρεθεί αύριο στις 10.30 το πρωί στο στούντιο του ΣΠΟΡ FM 94,6 καλεσμένος του Βασίλη Βέργη και του Σάββα Λιβάνιου και θα μιλήσει για την πορεία της ομάδας του. Θα σχολιάσει, επίσης, τη μονομαχία Παναθηναϊκός-Λαμποράλ Κούτσα, καθώς και τους υπόλοιπους αγώνες των προημιτελικών της Euroleague.

48ωρες απεργίες στα ΜΜΕ
Την έναρξη απεργιακών κινητοποιήσεων διαρκείας σε όλα τα ΜΜΕ αποφάσισε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών για το ασφαλιστικό. Πιο συγκεκριμένα: 48ωρη απεργία στα έντυπα (εφημερίδες, περιοδικά) και διαδικτυακά ΜΜΕ, το ΑΠΕ-ΜΠΕ και τα γραφεία Τύπου, από τις 06.00 το πρωί της Πέμπτης 21/4/2016 μέχρι τις 06.00 το πρωί του Σαββάτου 23/4, ενώ σε όλα τα ραδιοτηλεοπτικά ΜΜΕ του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, από τις 06.00 το πρωί της Παρασκευής 22/4 έως τις 06.00 το πρωί της Κυριακής 24/4.

Ο Γιώργος Παπανδρέου στις «Ιστορίες»
Στις 23.15 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Ιστορίες» ο Γιώργος Παπανδρέου, έξι χρόνια μετά το Καστελόριζο, μιλά στη Σία Κοσιώνη, για άγνωστες πτυχές της εισόδου της Ελλάδας στο πρώτο Μνημόνιο, για το παρασκήνιο, τον ρόλο των Ευρωπαίων και του ΔΝΤ, για τους πολιτικούς σταθμούς της κυβέρνησής του, αλλά και τις δικές του επιλογές και αποφάσεις.

Ο Λάκης Παπαδόπουλος στο «The Music Project by Jumping Fish»
Στον Λάκη Παπαδόπουλο είναι αφιερωμένη η εκπομπή «The Music Project by Jumping Fish» (22.30, Alpha )με τον Μιχάλη Κουινέλη. Στην παρέα τους θα βρεθούν ακόμα, ο Γιάννης Γιοκαρίνης και ο Πάνος Μουζουράκης.

Έρευνα του Star για την ελληνική ύπαιθρο
Μια έρευνα για την ελληνική ύπαιθρο ετοίμασε και θα παρουσιάσει τα μεσάνυχτα στο Star ο Τάσος Τέλλογλου, ο οποίος ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα καταγράφοντας τον παλμό της αγροτικής ζωής.

Ο Θεοδωράκης στην «Ανατροπή»,οι «εσωτερικοί» μετανάστες το θέμα της «Αυτοψίας»
Ο επικεφαλής του Ποταμιού,Σταύρος Θεοδωράκης, είναι ο καλεσμένος του Γιάννη Πρετεντέρη και της «Ανατροπής» (00.05,Mega). Με ους «εσωτερικούς» μετανάστες του καλοκαιριού, νέα παιδιά τα οποία αναζητούν μια θέση εργασίας στα νησιά, συναντούν ο Αντώνης Σρόιτερ και η εκπομπή «Αυτοψία» τα μεσάνυχτα στον Alpha.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x