Media

Media: ΑΕΚ-Ατρόμητος, η γιορτή του ΠΑΟΚ και ο 6ος κύκλος του «Game of Thrones»

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από τον χώρο των media και τις σημαντικότερες τηλεοπτικές μεταδόσεις.

Εν μέσω προπονητικών αλλαγών και με το κλίμα αναταραγμένο η ΑΕΚ φιλοξενεί στο Ο.Α.Κ.Α. τον φορμαρισμένο Ατρόμητο στην πρώτη τους συνάντηση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Στις 19.00, ο ΣΠΟΡFM 94,6 θα μεταδώσει ζωντανά το παιχνίδι σε περιγραφή Κώστα Μιαούλη και σχόλιο Νίκου Κατσαρού. Τηλεοπτικά θα καλυφθεί από τον OTE Sport 1 HD.

Στο χορό των προημιτελικών της Basket League μπαίνει σήμερα και ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει το Ρέθυμνο στις 17.30 στο Σ.Ε.Φ.. Η αναμέτρηση θα καλυφθεί ραδιοφωνικά από τον ΣΠΟΡFM 94,6 και τηλεοπτικά από τον OTE Sport 4 HD.

Τζάμπολ και στους τελικούς του πρωταθλήματος μπάσκετ στις γυναίκες. Στις 18:00 το Novasports 1 θα καλύψει ζωντανά από την Γλυφάδα το ματς Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός (ΣΠΟΡFM 94,6) .Οι «ερυθρόλευκες», που προηγούνται στην σειρά με 2-0 στις νίκες, αφού κουβαλάνε τα θετικά αποτελέσματα εναντίον των «πράσινων» στην κανονική περίοδο, θέλουν άλλες δύο για να στεφθούν πρωταθλήτριες.

Παράλληλα, συνεχίζονται τα play off του πρωταθλήματος πόλο ανδρών με τον αγώνα Ολυμπιακός-Εθνικός στις 20:30 (ΣΠΟΡFM94.6, Novasports 4).

Συνεχίζονται οι εμβόλιμες σε Ισπανία, Ιταλία, Ολλανδία
Πέντε αγωνιστικής πριν τη λήξη του ισπανικού πρωταθλήματος και έχει πάρει φωτιά η κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, μετά τις τρεις συνεχόμενες ήττες της Μπαρτσελόνα. Σήμερα συνεχίζεται η 34η ημέρα με τους τρεις διεκδικητές να έχουν δύσκολους αντιπάλους. Στις 21.00, οι «μπλαουγράνα» αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια (OTE Sport 2 HD), στις 21.45 η Ατλέτικο Μαδρίτης φιλοξενείται από την Αθλέτικ Μπιλμπάο (OTE Sport 7 HD) και στις 23.00 η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την τέταρτη Βιγιαρεάλ (OTE Sport 2 HD).

Θρίλερ και στο ολλανδικό πρωτάθλημα, όπου ο Άγιαξ, που αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Χέρενφεν (21.45, Novasports 1), θέλει νίκη προκειμένου να πιάσει στην κορυφή την Αιντχόφεν, μετά το χθεσινό νικηφόρο πέρασμα της από την Φίτεσε.

Τέλος, σήμερα θα μάθουν τους αντιπάλους τους, Μπάγερν Μονάχου και Παρί Σεν Ζερμέν στους τελικούς του Κυπέλλου Γερμανίας και Γαλλίας, αντίστοιχα. Στις 21.30 η Χέρτα φιλοξενεί σε νοκ άουτ αγώνα την Ντόρντμουντ (OTE Sport 3 HD) και στις 22.00 η Σοσό σε, επίσης, σε νοκ άουτ παιχνίδι την Μαρσέιγ (OTE Sport 8 HD).

Δείτε εδώ το υπόλοιπο τηλεοπτικό πρόγραμμα τα ημέρας

Η εκδήλωση για τα 90 χρόνια ΠΑΟΚ live από το Novasports 2
Στις 20.30, το Novasports 2 θα μεταδώσει ζωντανά από το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης τη μεγάλη γιορτή του ΠΑΟΚ για τα 90 χρόνια ιστορίας του. Επίσης, από τις 19:30 με ένα ωριαίο Pre Show θα φιλοξενήσει δηλώσεις σημαντικών προσώπων που θα παραστούν στην λαμπερή βραδιά και θα θυμηθούν μεγάλες στιγμές από την ένδοξη πορεία του ΠΑΟΚ, ενώ μετά το τέλος του event, θα ακολουθήσει ημίωρο Post Show με τις δηλώσεις των βραβευθέντων.

«Game of Thrones VI»: στα κανάλια Novacinema
Ο 6ος κύκλος της επικής σειράς «Game of Thrones» κάνει πρεμιέρα στο Novacinema 1 ταυτόχρονα με την Αμερική, στις 24 Απριλίου και κάθε Κυριακή, στις 4:00 μετά τα μεσάνυχτα, καθώς επίσης και σε prime time προβολή τη Δευτέρα 25 Απριλίου και κάθε Δευτέρα στις 22:00.

Η Τσιτσιολίνα στο «Τhe 2night Show», o Κώστας Μαλιάτσης στο «Βράδυ»
Η πορνοστάρ Τσιτσιολίνα θα βρεθεί στις 23.15 στο στούντιο του «Τhe 2night Show» (ΑΝΤ1).Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα συνομιλήσει, επίσης, και με τους Γιώργο Λεμπέση, η Ανθή Σαλαγκούδη αλλά Σωτήρη Γεωργούντζο μέσω skype από την Καλαμάτα. Τον Γιώργο Καρατζαφέρη για μια πιο χαλαρή συνέντευξη υποδέχεται ο Πέτρος Κωστόπουλος (23.10, Alpha). Από το πλατό της εκπομπής «Βράδυ» θα περάσουν και οι Κώστας Μαλιάτσης ,Γιάννης Ντσούνος, Χρήστος Κούτρας και Ελισάβετ Σπανού.

«World Party» στη Χαβάη
H εξωτική Χαβάη είναι ο επόμενος προορισμός του «World Party» (22.00, Alpha). Ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης, κολυμπούν παρέα με… καρχαρίες στη μέση του Ειρηνικού.

«Η Ελλάδα στον καθρέφτη»
Έξι χρόνια μνημόνια και ακόμη αναζητoύνται λύσεις, μέσα από την έρευνα της διαΝΕΟσις για την αποψινή εκπομπή «Η Ελλάδα στον καθρέφτη» με τον Κωνσταντίνο Ζούλα και τη Νίκη Λυμπεράκη που θα προβληθεί στις 00.10 στον ΣΚΑΪ.

«Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα» έγχρωμη στον ΑΝΤ1
Η έγχρωμη έκδοση της κλασικής ελληνικής ταινίας «Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα» με την Μάρω Κοντού και τον Γιώργο Κωνσταντίνου θα προβληθεί πρώτη φορά στον ΑΝΤ1 το προσεχές Σάββατο στις 20:00.

Ο Σάκης Ρουβάς στο «Traction»
Τον Σάκη Ρουβά, λίγο πριν αναλάβει το “τιμόνι” του “The X-Factor”, υποδέχεται ο Κώστας Στεφανής, στο «Traction» αυτή την Κυριακή στις 14:20 στον ΣΚΑΪ.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x