Media

Media: ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και Λέστερ στις σημερινές μεταδόσεις

Το ματς της ΑΕΚ με τον Πανθρακικό για τη Super League, αυτό του Παναθηναϊκού με τα Τρίκαλα για την Basket League και το Λέστερ-Νιούκαστλ ξεχωρίζουν στις τηλεοπτικές μεταδόσείς της Καθαράς Δευτέρας.

Με το ντέρμπι να αποτελεί παρελθόν, ολοκληρώνεται σήμερα στις 19.30 η 26η αγωνιστική της Superleague με την αναμέτρηση ΑΕΚ-Πανθρακικός. Ραδιοφωνική μετάδοση από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 σε περιγραφή Κώστα Μιαούλη και τηλεοπτική από Novasports 1.

Αυλαία έχουμε, όμως, και στην 22η ημέρα της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Στις 18.00, τα Τρίκαλα υποδέχονται τον Παναθηναϊκό σε ένα ματς που θα καλυφθεί ζωντανά από το Novasports 2, ενώ θα υπάρχει και ραδιοφωνική ενημέρωση από τον ΣΠΟΡFM94,6.

Παράλληλα, στις 18.00 το Novasports 3 θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη και θα μεταφέρει ζωντανή εικόνα από το ντέρμπι παραμονής μεταξύ του Άρη και της Παναχαϊκής για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volley League.

Από τα διεθνή, ξεχωρίζει η αναμέτρηση Λέστερ-Νιούκαστλ. Η ομάδα του Ρανιέρι έχει δύσκολο έργο απέναντι στους «ανθρακωρύχους», που ψάχνουν βαθμούς για να αποφύγουν τον υποβιβασμό στο ντεμπούτο, μάλιστα, του Ράφα Μπενίτεθ στον πάγκο τους. Σέντρα στις 22.00 με τηλεοπτική κάλυψη από τον OTE Sport 1 HD.

Την ίδια ώρα θα δοθεί και το εναρκτήριο λάκτισμα στο παιχνίδι Μπενφίκα-Τοντέλα (Novasports 2) για το πορτογαλικό πρωτάθλημα. Ένα ματς με έντονο το ελληνικό ενδιαφέρον λόγω της παρουσίας των Μήτρογλου, Σάμαρη.

Δείτε εδώ το υπόλοιπο αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Στις επάλξεις και σήμερα, Καθαρά Δευτέρα η «Δίκη στον ΣΚΑΪ»

Ο Κυριάκος Θωμαΐδης και η εκπομπή η «Δίκη στον ΣΚΑΪ» ανοίγει τον φάκελο της διαφθοράς του ελληνικού ποδοσφαίρου και αποκαλύπτει την καταγγελία, τις μαρτυρίες, τους διαλόγους και τη νέα εισαγγελική εντολή. Επίσης, θα υπάρχει και όλο το παρασκήνιο του ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού. Απόψε ένα τέταρτο μετά τα μεσάνυχτα, στον ΣΚΑΪ.

Οι ταινίες της ημέρας

Φιλμ για όλα τα γούστα έχουν προγραμματίσει για σήμερα το βράδυ τα κανάλια. Ξεχωρίζει στις 23.00 το ψυχολογικό δράμα «Μάικλ Κλέιτον» με τους Τζορτζ Κλούνεϊ, Τίλντα Σουίντον στο Action24. Νωρίτερα στις 21.00,το Star θα προβάλει την περιπέτεια «Τροία» με τον Μπραντ Πιτ .Μία ώρα μετά, στις 22.00 το Mega έχει προγραμματίσει την κωμωδία «Μυστικός Πράκτορας Σαρπ: Επιχείρηση Μαζορέτες». Η περιπέτεια «Υπόθεση Τόμας Κράουν» η πρόταση του Alpha στις 22.30.

Η σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών στην εκπομπή «360°»

Μία γυναίκα καταθέτει τη δική της αλήθεια και βρίσκει το θάρρος να μιλήσει για τη σεξουαλική κακοποίηση που βίωσε το παιδί της, από τον ίδιο του τον πατέρα. Αύριο, Τρίτη στις 24:00, στην εκπομπή «360°» με τη Σοφία Παπαϊωάννου.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x