Media

Media: Αγγελάκας στο «Μπαμ και Κάτω», μέχρι το 2018 στη Nova η Ligue 1

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις γύρω από τον χώρο των media.

Από τις 12 Ιουνίου και ως τον μεγάλο τελικό της 10ης Ιουλίου, ο ΣΠΟΡ FM παίζει μεγάλη μπάλα (και) στη Γαλλία με απεσταλμένο τον Αλέξη Σπυρόπουλο. Η δράση κορυφώνεται κάθε βράδυ στις 10.00 με τον Σωτήρη Κωσταβάρα σε ένα δίωρο μαγκαζίνο αφιερωμένο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα αλλά και σε όλη την αθλητική επικαιρότητα.

Η αρχή των μεταδόσεων γίνεται σήμερα με τον Αλέξη Σπυρόπουλο να περιγράφει ζωντανά στις 19.00 το Ιρλανδία-Σουηδία, στην πρεμιέρα των «δικών» μας, Μάρκους Μπέργκ και Τζίμι Ντουρμάζ. Το άλλο παιχνίδι του 5ου ομίλου, Βέλγιο -Ιταλία θα διεξαχθεί στις 22.00. Νωρίτερα στις 16.00, οι Ισπανοί κοντράρονται με τους Τσέχους για τον 4ο όμιλο. Και οι τρεις αναμετρήσεις θα καλυφθούν τηλεοπτικά από την ΕΡΤ1.

Στο Copa America, η μεγάλη έκπληξη έγινε με τον αποκλεισμό της Βραζιλίας από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Στις 03.00, ξημερώματα της Τρίτης , ο ΣΚΑΪ θα μεταδώσει ζωντανά την μονομαχία για την πρωτιά του 3ου ομίλου ανάμεσα σε Μεξικό και Βενεζουέλα.
Δείτε εδώ το υπόλοιπο τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

Ο Γιάννης Αγγελάκας στην εκπομπή «Μπαμ και Κάτω»
Ο Γιάννης Αγγελάκας μιλά στην εκπομπή «Μπαμ και Κάτω» και στους Μπάμπη Χριστόγλου, Μιχάλη Λεάνη εν όψει της συναυλίας στην Πλατεία Νερού. Η εμβληματικότερη φιγούρα της εγχώριας rock σκηνής σήμερα λίγο μετά τις 15.00 στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Μέχρι το 2018 στη Nova το γαλλικό πρωτάθλημα
Παραμένει στα κανάλια Novasports το γαλλικό πρωτάθλημα για τα επόμενα δύο χρόνια. Η ανανέωση της συνεργασίας της Nova για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του γαλλικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου των σεζόν 2016-2017 και 2017-2018 έρχεται να προστεθεί στην απόκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας, του Κυπέλλου Ιταλίας, των τελικών Κυπέλλου Ισπανίας, καθώς και των Super Cup Αγγλίας, Ιταλίας και Ισπανίας.

Η Δίκη στον ΣΚΑΪ
Η «Δίκη στον ΣΚΑΪ» με τον Κυριάκο Θωμαϊδη, φέρνει στο φως τα ντοκουμέντα της ΕΥΠ για τον ταγμένο υπουργό, τον πειθήνιο πρόεδρο, τον δανεικό προπονητή, τον επικίνδυνο επικοινωνιολόγο και το στημένο δημοσίευμα. Οι νέοι «καυτοί» διάλογοι καταγράφουν τη διαφθορά του ελληνικού ποδοσφαίρου. Απόψε στις 00.15 στον ΣΚΑΪ.

Καθημερινό το «Masterclass» στον ΣΚΑΪ
Από σήμερα και κάθε μέρα παρακολουθείστε απλά μαθήματα μαγειρικής με τον Βαγγέλη Δρίσκα από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 16.45 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και κάθε Κυριακή στις 14.20.

«Σχέδιο απόδρασης» και Δημήτρης Κουτσούμπας απόψε στο Star
Στις 21.00, το Star θα προβάλλει την περιπέτεια «Σχέδιο απόδρασης» με πρωταγωνιστές τους Σιλβέστερ Σταλόνε, Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ και 50 Σεντ. Αμέσως μετά, ο Νίκος Χατζηνικολάου και η εκπομπή «στον ενικό» υποδέχονται τον Γενικό Γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x