Media

Media: Ανεστάλη η απεργία στα ΜΜΕ, βραδιά Τσάμπιονς Λιγκ και Ατρόμητος-ΑΕΚ στον ΣΠΟΡ FM 94,6

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από τον χώρο των media και τις σημαντικότερες τηλεοπτικές μεταδόσεις.

Ανεστάλη η απεργία των δημοσιογράφων

Την αναστολή των κινητοποιήσεων στα ΜΜΕ αποφάσισε πριν από λίγο η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών μετά από κοινή σύσκεψη με τις Ενώσεις μέλη της και άλλες Ενώσεις που συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις των προηγούμενων ημερών. Δείτε εδώ αναλυτικά την επίσημη ανακοίνωση της ΠΟΕΣΥ

Νωρίτερα είχε προηγηθεί άκαρπη συνάντηση του υπουργού Εργασίας, Γιώργου Κατρούγκαλου με τα σωματεία των δημοσιογράφων όσον αφορά το ασφαλιστικό νομοσχέδιο αλλά και την κατάργηση του αγγελιόσημου.

Βραδιά Τσάμπιονς Λιγκ
Πρεμιέρα απόψε για την ημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ με την Μάντσεστερ Σίτι να υποδέχεται στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα την Ρεάλ και στόχο φυσικά την πρόκριση στον μεγάλο τελικό που θα διεξαχθεί στο Μιλάνο. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21.45 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το ΟΤΕ SPORT 1 HD.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΑΕΚ στον ΣΠΟΡ FM 94,6
Να σφραγίσει το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας θέλει η ΑΕΚ που φιλοξενείται στις 18.00 από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι με το υπέρ της 1-0 από τον πρώτο αγώνα. Συντονιστείτε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και ακούστε σε ζωντανή μετάδοση τον αγώνα σε περιγραφή του Κώστα Μιαούλη και ρεπορτάζ του Παύλου Κουστέρη. Τηλεοπτικά ο αγώνας θα μεταδοθεί από το ΟΤΕ SPORT 2 HD.

Δείτε εδώ το υπόλοιπο τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

Αφιέρωμα στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα
Τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα υποδέχεται απόψε στις 21.50 (Alpha) ο Μιχάλης Κουινέλης στην εκπομπή «The Music Project by Jumping Fish». Την παρέα τους θα πλαισιώσουν ακόμα οι Γιάννης Κότσιρας και Αντώνης Μιτζέλος.

«Η κιβωτός του Νώε» απόψε στο Star
Το θρησκευτικό δράμα εποχής «Η κιβωτός του Νώε» θα προβάλλει απόψε στις 21.00 το Star. Στο ρόλο του Νώε ο Γιον Βόιτ, πλαισιωμένος από την Μέρι Στινμπέργκεν, τον Μάρεϊ Έιμπραχαμ και τον Τζέιμς Κόμπερν.


Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x