Media

Media: Από ντέρμπι σε ντέρμπι

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από τον χώρο των media.

Η 3η στροφή στα play offs της Superleague, σήμερα, με ντέρμπι στη Λεωφόρο ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. Σέντρα στις 20.30 με ραδιοφωνική μετάδοση από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 σε περιγραφή Σωτήρη Κωσταβάρα και Κώστα Μιαούλη και τηλεοπτική από το Novasports 1. Αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης, θα ακολουθήσει πλούσιο ρεπορτάζ και, εννοείται, σχόλια από ολόκληρο το δημοσιογραφικό επιτελείο του σταθμού, ενώ τα μεσάνυχτα οι Νικόλας Βασιλαράς και Κώστας Κετσετζόγλου θα ανοίξουν τις γραμμές για τους ακροατές. Το άλλο παιχνίδι των play offs θα διεξαχθεί νωρίτερα, στις 18.15, όταν και αγωνίζονται Πανιώνιος και ΠΑΟΚ στη Ν. Σμύρνη. Στην «πλατεία» θα βρεθούν για λογαριασμό του ΣΠΟΡFM 94,6 οι Μάκης Διόγος και Βαγγέλης Νερατζιάς, ενώ το ματς θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 2.

Παράλληλα, αρχίζουν και οι τελικοί στο Χάντμπολ Ανδρών. Στις 16.30, Διομήδης Άργους και Φίλιππος Βέροιας (ΕΡΤ2) ρίχνονται στη μάχη της κατάκτησης του 37ου πρωταθλήματος. Ο ΣΠΟΡFM 94,6 και ο Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου θα σας ενημερώνουν για την εξέλιξη της πρώτης μεταξύ τους συνάντησης στο Άργος.

Τέλος, στις 21:30 θα δοθεί και η σέντρα στον αγώνα Νυρεμβέργη - Άιντραχτ Φρανκφούρτης, που θα κρίνει ποια ομάδα θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν στη Bundesliga, με τους γηπεδούχους να έχουν μικρό προβάδισμα λόγω του 1-1 της πρώτης τους συνάντησης. Ο OTE Sport 3 HD θα καλύψει ζωντανά αυτό το κρίσιμο ματς.

Δείτε εδώ το υπόλοιπο αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα.

«Δίκη στον ΣΚΑΪ»
Το «κλειδί» της διαφθοράς του ελληνικού ποδοσφαίρου εντοπίζει η «Δίκη στον ΣΚΑΪ» που θα προβληθεί στις 00.15 με τον Κυριάκο Θωμαϊδη. Η εκπομπή αποκαλύπτει : Ο πρόεδρος ΠΑΕ, ο πρώην υπουργός, ο εισαγγελέας και ο κρατούμενος που αποφυλακίστηκε και ποιοι μίλησαν πρώτη φορά για το Noor One: Η απόδειξη της ποδοσφαιρικής εμπλοκής.

«Η Τιτανομαχία» απόψε στο Star
Την περιπέτεια φαντασίας «Η Τιτανομαχία» με τους Σαμ Γουόρθινγκτον, Λίαμ Νίσον, Ραλφ Φάινς θα προβάλλει στις 21.00 το Star.

Ο Γιάννης Αϊβάζης στο «Πρωινούλι»
Ο ηθοποιός Γιάννης Αϊβάζης είναι από σήμερα το νέο πρόσωπο της εκπομπής «Πρωινούλι» και θα βρίσκεται δίπλα στο πλευρό της Όλγας ΛαφΑζάνη στην πρωινή εκπομπή του Epsilon που προβάλλεται καθημερινά στις 10.00.

Μαζί σε σόου Λιάγκας–Ρέμος-Βανδή;
Την πρόθεσή του να παρουσιάσει του χρόνου ένα μουσικό σόου μαζί με την Δέσποινα Βανδή και τον Αντώνη Ρέμο εξέφρασε το πρωί ο Γιώργος Λιάγκας κατά την διάρκεια της εκπομπής του στον ΑΝΤ1 λέγοντας χαρακτηριστικά πως «θέλουμε και οι τρεις να κάνουμε κάτι μεγάλο μαζί του χρόνου».

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x