Media

Media: Αυλαία για την 2η αγωνιστική στο Euro 2016

Πρεμιέρα έχουμε σήμερα για την 2η αγωνιστική του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου που διεξάγεται στα γήπεδα της Γαλλίας.

Πρεμιέρα έχουμε σήμερα για την 2η αγωνιστική του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου που διεξάγεται στα γήπεδα της Γαλλίας. Στις 16.00 η Ρωσία αντιμετωπίζει τη Σλοβακία για τον 2ο όμιλο, ενώ στις 19.00 για τον 1ο όμιλο η Ρουμανία κοντράρεται με την Ελβετία. Στις 22.00 επίσης για τον 1ο όμιλο η οικοδέσποινα Γαλλία θα αγωνιστεί με την Αλβανία.

Όλοι οι αγώνες θα καλυφθούν τηλεοπτικά από την ΕΡΤ1, ενώ θα υπάρχει ενημέρωση και από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 με τον απεσταλμένο του στη Γαλλία Αλέξη Σπυρόπουλο.

Δείτε εδώ το υπόλοιπο τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον ΣΚΑΪ
Τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, φιλοξενεί απόψε (00.10, ΣΚΑΪ) η Εύα Αντωνοπούλου στην εκπομπή «42 λεπτά» σε μια συνέντευξη για όλα τα τρέχοντα πολιτικά θέματα.

Οι καλεσμένοι στο «Βράδυ» και στο «Τhe 2night Show»
Στην αποψινή εκπομπή «Βράδυ» με τον Πέτρο Κωστόπουλο που θα προβληθεί στις 23.00 (Alpha) θα βρεθούν καλεσμένοι ο Βασίλης Κικίλιας, ο Γιώργος Λιανός, ο Λάμπης Λιβιεράτος και η Χριστίνα Κολέτσα. Στην αντίπερα όχθη, η Σίσσυ Χρηστίδου, η Κατερίνα Λάσπα, η Βάσω Λασκαράκη αλλά και η Μαλού έρχονται στο πλατό του «Τhe 2night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου (23.15, ΑΝΤ1).

«World Party» στο Σαν Φρανσίσκο
Στην πρωτεύουσα της αμερικάνικης και παγκόσμιας δημιουργίας, το Σαν Φρανσίσκο θα ξεναγήσουν τους τηλεθεατές ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης μέσω της εκπομπής «World Party». Απόψε στις 21.50 στον Alpha.

«Η οργή των τιτάνων» απόψε στο Star
Την περιπέτεια φαντασίας «Η οργή των τιτάνων» θα προβάλλει απόψε στις 22.00 το Star. Πρωταγωνιστούν Σαμ Γουόρθινγκτον, Λίαμ Νίσον, Ρέιφ Φάινς κ.α.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x