Media

Media: Δευτέρα των ντέρμπι!

Θα μπορούσε να είναι μία κλασική τσαγακροδευτέρα αλλά δεν είναι, αφού απόψε έχουμε ντέρμπι. Σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο. Σε Ελλάδα και Αγγλία.

Θα μπορούσε να είναι μία κλασική τσαγακροδευτέρα αλλά δεν είναι, αφού απόψε έχουμε ντέρμπι. Σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο. Σε Ελλάδα και Αγγλία.

Η αρχή γίνεται στις 19.00, όταν θα δοθεί το τζάμπολ ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό στην αυλαία της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League. Ο ΣΠΟΡ FM 94,6 θα βρίσκεται από νωρίς στο Ο.Α.Κ.Α. και θα σας ενημερώνει για όλα όσα θα γίνουν εντός και εκτός παρκέ σε περιγραφή Χρήστου Ρομπόλη και Γιώργου Πετρίδη. Τηλεοπτική κάλυψη της αναμέτρησης από το Cosmote Sport 4 HD.

Ντέρμπι έχουμε, όμως, και στην Αγγλία, όπου Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συγκρούονται στο «Stamford Bridge» για τους «8» του FA Cup και διεκδικούν την είσοδό τους στα ημιτελικά της διοργάνωσης, εκεί που βρίσκονται ήδη Τότεναμ, Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι. Σέντρα στις 21.45 με ζωντανή μετάδοση από το Novasports 2HD.

Ποδοσφαιρική δράση υπάρχει και στην Ελλάδα, με τον αγώνα που ολοκληρώνει την 24η αγωνιστική της Superleague. Στις 19.30, ο Λεβαδειακός υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στην επιστροφή του Στάικου Βεργέτη στον πάγκο των φιλοξενούμενων, σε ένα ματς που θα κρίνει πολλά στην υπόθεση παραμονής στην κατηγορία. Ραδιοφωνική ενημέρωση από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τηλεοπτική από το Novasports1HD.

Επιλογές υπάρχουν και από Ισπανία και Ιταλία. Δείτε εδώ αναλυτικά το αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

«ΕΡΤ Focus» με Τζανακόπουλο και Χατζηδάκη
Ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης συζητούν για όλες τις πολιτικές εξελίξεις στην εκπομπή «ΕΡΤ Focus» με τον Πάνο Χαρίτο. Απόψε στις 22:15 στην ΕΡΤ1.

Η «Δίκη στον ΣΚΑΪ»
Η «Δίκη στον ΣΚΑΪ» φέρνει στο φως τα χαμένα cd του Koriopolis και αποκαλύπτει τη νέα εισαγγελική έρευνα για τον παράνομο στοιχηματισμό και τους στημένους αγώνες. Τα μεσάνυχτα στον ΣΚΑΪ.

«Σφραγίζονται» και τα άλλα τέσσερα εισιτήρια των «8» του Champions League
Μπάγερν Μονάχου, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπορούσια Ντόρτμουντ και Μπαρτσελόνα βρίσκονται ήδη στα προκριματικά του Champions League. Αυτή την εβδομάδα άλλες 8 ομάδες διεκδικούν τα υπόλοιπα εισιτήρια. Την Τρίτη στις 21.45, η Γιουβέντους φιλοξενεί την Πόρτο με τη «Μεγάλη Κυρία» να καλείται να υπερασπιστεί το 2-0 του πρώτου αγώνα στην Πορτογαλία. Τηλεοπτική μετάδοση από το Cosmote Sport 2 HD. Την ίδια ώρα η Λέστερ κόντρα στη Σεβίλλη θα προσπαθήσει για την ανατροπή του 2-1 υπέρ των Ανδαλουσιανών στην Ισπανία, με το Cosmote Sport 1 HD να καλύπτει ζωντανά το ματς.

Την Τετάρτη πιο ξεκάθαρα τα πράγματα στον αγώνα Ατλέτικο Μαδρίτης - Μπάγερ Λεβερκούζεν (21:45, Cosmote Sport 2 HD), αφού η ομάδα του Σιμεόνε είχε κερδίσει με 4-2 στη Γερμανία, ενώ στο Μονακό η τοπική ομάδα κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι (21.45, Cosmote Sport 1 HD) θα παλέψει για την ανατροπή του 5-3 του πρώτου μεταξύ τους παιχνιδιού.

Την Τρίτη το Σπόρτφροϊντε Λότε – Ντόρτμουντ
Η εξ αναβολής λόγω κακοκαιρίας νοκ άουτ αναμέτρηση Σπόρτφροϊντε Λότε – Ντόρτμουντ (Novasports 2HD) για τα προημιτελικά του Κυπέλλου της Γερμανίας έχει οριστεί για την Τρίτη στις 19:30.

«Στο Φιλέ» ο Μανώλης Δημητριάδης
Ο αρχηγός του Φοίνικα Σύρου, Μανώλης Δημητριάδης, θα βρεθεί τη Τρίτη καλεσμένος της εκπομπής «Στο Φιλέ» (19.00, Novasports1HD) και θα αναφερθεί στη μεγάλη νίκη της ομάδας του απέναντι στον Ολυμπιακό σπάζοντας έτσι το αήττητο των «ερυθρόλευκων» στο πρωτάθλημα, θα μιλήσει για την πορεία των Συριανών, αλλά και για τους προσωπικούς του στόχους.

«Game of Thrones VII»: Έρχεται στη Nova
O 7ος κύκλος της σειράς - φαινόμενο, «Game of Thrones», έρχεται την Κυριακή 16 Ιουλίου 2017, ταυτόχρονα με την Αμερική και με ελληνικούς υπότιτλους στην Nova και θα προβάλλεται από τη Δευτέρα 17 Ιουλίου και κάθε Δευτέρα στις 22:00 στο Novacinema4HD.

Σαρωτικό το Survivor!
Σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά του το Survivor συνεχίζοντας τα ρεκόρ τηλεθέασης. Έτσι, σύμφωνα με τις μετρήσεις τηλεθέασης της Nielsen, το χθεσινό επεισόδιο έφτασε στο 35,8% στο σύνολο και που στο 52,5% στο δυναμικό κοινό, ενώ άγγιξε ακόμα και 60,1% κατά τη διάρκεια προβολής του αφήνοντας πολύ πίσω το live του «Rising Star» στον ΑΝΤ1 που σημείωσε τηλεθέαση 23,6% στο γενικό και 19,1% στο δυναμικό κοινό. Αγώνας ασυλίας στο αποψινό επεισόδιο και οι δυο ομάδες θα παλέψουν… μέχρι τελικής πτώσεως! Στις 21.00 στον ΣΚΑΪ.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x