Media

Media: Εμβόλιμο ντέρμπι, Βασσάρας στη Nova και βραβεία Emmy

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από τον χώρο των media.

Με φουλ ποδοσφαιρική δράση πάμε σήμερα και αύριο, παρόλο που δεν είναι εβδομάδα ευρωπαϊκών διοργανώσεων, αφού έχει εμβόλιμες αγωνιστικές σε Ισπανία, Γερμανία, Ιταλία και Γαλλία.

Η πρώτη σέντρα της ημέρας που θα καλυφθεί τηλεοπτικά είναι στις 18.30 για την Bundesliga 2 ανάμεσα σε Στουτγάρδη και Άιντραχτ Μπράουνσβαϊγκ (OTE Sport 7 HD), ενώ ξεχωρίζουν στις 21:00 το Βόλφσμπουργκ – Ντόρτμουντ (OTE Sport 3 HD),
στις 21.45 το Μίλαν - Λάτσιο (OTE Sport 1 HD), στις 22.00 το Παρί Σεν Ζερμέν – Ντιζόν (Novasports 1) και στις 23.00 Σεβίλλη – Μπέτις (OTE Sport 2 HD).

Δείτε εδώ αναλυτικά το αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Την Τετάρτη το Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο Μαδρίτης
Από την αυριανή ημέρα η αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης στις 23:00 είναι αναμφισβήτητα το ματς της αγωνιστικής για την LaLiga. Τηλεοπτικά θα καλυφθεί από τον OTE Sport 2 HD. Νωρίτερα έχει αρκετά ενδιαφέροντα παιχνίδια από σχεδόν όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, με την Μπάγερν Μονάχου να υποδέχεται την ισόβαθμη στην πρώτη θέση της Bundesliga, Χέρτα (21.00, OTE Sport 3 HD), την Ρεάλ Μαδρίτης να φιλοξενεί την Βιγιαρεάλ (21.00, OTE Sport 2 HD), καθώς και τα: Τζένοα -Νάπολι (21.45, OTE Sport 6 HD), Γιουβέντους - Κάλιαρι (21.45, OTE Sport 1 HD) και Ρεν - Μαρσέιγ (22.00, Novasports 1).

Ο Κύρος Βασσάρας στη Nova
Ο υπεύθυνος ανάπτυξης και επιμόρφωσης διαιτητών στην ΕΠΟ και μέλος της επιτροπής διαιτησίας στην UEFA, Κύρος Βασσάρας, είναι ο αποψινός καλεσμένος της εκπομπής η «Ώρα των Πρωταθλητών» με τον Γιάννη Καραλή που θα προβληθεί στις 21.00 στο Novasports1HD.

Το «Game of Thrones» σάρωσε τα βραβεία Emmy
Αποσπώντας δώδεκα βραβεία, στη φετινή 68η απονομή των τηλεοπτικών βραβείων Emmy, που πραγματοποιήθηκε στο Λος Άντζελες, το «Game of Thrones» κυριάρχησε. Ο 7ος κύκλος της σειράς – φαινόμενο, που έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ τηλεθέασης και θεωρείται, από τις πιο επιτυχημένες σειρές όλων των εποχών, θα προβληθεί και το 2017 στη Nova ταυτόχρονα με την Αμερική.

Στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας Παππάς και οι 4 υπερθεματιστές
Kανονικά θα παραστούν τελικά στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, ο Υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, και οι τέσσερις υπερθεματιστές των τηλεοπτικών αδειών, αφού η ΝΔ και ο Ευάγγελος Βενιζέλος ανέτρεψαν την αρχική άρνηση της προέδρου Τασίας Χριστοδουλοπούλου, κάνοντας επίκληση συγκεκριμένου άρθρου του Κανονισμού της Βουλής, που η ακρόαση είναι υποχρεωτική εάν την υπογράφουν τα 2/5 των μελών.

Παρελθόν από Alpha και Star Δημάδης και Σουλτογιάννης
Δεν λέει να κοπάσει ο σάλος που ξέσπασε από τα όσα έγιναν στη Νέα Υόρκη με «πρωταγωνιστές» τους δυο Έλληνες δημοσιογράφους Θάνος Δημάδη και Δημήτρη Σουλτογιάννη, που κατηγορούνται πως παρακολουθούσαν μεταμφιεσμένοι τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά και τους άνδρες ασφαλείας του πρωθυπουργού. Αποτέλεσμα, ήταν να απομακρυνθούν και οι δύο από Alpha και Star αντίστοιχα, ενώ με ανακοινώσεις τους τόσο η ΠΟΕΣΥ όσο και η ΕΣΗΕΑ καταδίκασαν τα γεγονότα και τις μεθόδους που ακολούθησαν οι δημοσιογράφοι. Δεν έγινε καμία σύλληψη παρά μόνο εξακρίβωση των στοιχείων τους η «απάντηση» των ανταποκριτών.

Οι επόμενες τηλεοπτικές πρεμιέρες
Μπορεί το τηλεοπτικό τοπίο με το θέμα των αδειών να παραμένει θολό και να έχει πολλά επεισόδια ακόμα, ωστόσο, σύσσωμα τα κανάλια συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό τον προγραμματισμό τους και η μία πρεμιέρα διαδέχεται την άλλη.

Έτσι, ο «Τροχός της Τύχης» κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 18:50 στο Star, με τον «δικό μας» Πέτρο Πολυχρονίδη στην παρουσίαση. Μαζί του και φέτος η Τζούλια Νόβα. Την ίδια μέρα και στο ίδιο κανάλι στις 12.00 επιστρέφει για 2η χρονιά η καθημερινή εκπομπή «Αλήθειες» με τη Ζήνα Κουτσελίνη ενώ στις 15.30 θα αρχίσει και η νέα καθημερινή δραματική σειρά με τίτλο «Ζωή μου». Πρωταγωνιστούν Κατερίνα Γερονικολού, Γιώργος Χρανιώτης, Γιάννης Αϊβάζης, Νικόλας Μακρής κ.α.

Για την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου έχει προγραμματιστεί η επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη (13.00) στον Alpha, ενώ την ίδια μέρα θα ξεκινήσει η τέταρτη σεζόν της «Μουρμούρας» (21.00) με τέσσερα πλέον ζευγάρια. Η Νάντια Κοντογεώργη, ο Γιώργος Χρυσοστόμου, η Φωτεινή Αθερίδου και ο Κωνσταντίνος Πλεμμένος είναι τα νέα πρόσωπα της σειράς.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x