Media

Media: Ευρωλίγκα, Europa League και Μάρκο Σίλβα

Ο Μάρκο Σίλβα στην «Ώρα των Πρωταθλητών». Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από τον χώρο των media.

Παναθηναϊκός-Λοκομοτίβ Κουμπάν ζωντανά στον ΣΠΟΡ FM 94,6
Τον κρισιμότερο αγώνα του στη φάση του Top-16 της ευρωλίγκας δίνει απόψε ο Παναθηναϊκός που υποδέχεται στις 21.15 στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων την Λοκομοτίβ Κουμπάν του Γιώργου Μπαρτζώκα, με τη νίκη να αποτελεί επιτακτική ανάγκη για τη συνέχεια της διοργάνωσης. Συντονιστείτε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και ακούστε ζωντανά την αναμέτρηση σε περιγραφή του Δημήτρη Κοντού και του Βαϊου Τσούτσικα, ενώ τηλεοπτικά ο αγώνας θα καλυφθεί από την ΕΡΤ2. Το ισπανικό μπασκετικό «el clasico» ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Ρεάλ Μαδρίτης ξεχωρίζει αναμφίβολα στο υπόλοιπο πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21.45 και θα μεταδοθεί από το Novasports 2.

Βραδιά Europa League στον OTE TV
Το ντέρμπι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ και άλλους 7 live αγώνες θα μεταδώσει απόψε ο OTE TV στη ρεβάνς της φάσης των “16” στο UEFA Europa League. Η κάλυψη της αγωνιστικής δράσης θα ξεκινήσει στις 18.30 με την εκπομπή «UEFA Europa League Show» από το OTE SPORT 2HD σε παρουσίαση του Στέφανου Αβραμίδη και σχολιασμό των Σωτήρη Κωσταβάρα και Πάνου Βόγλη. Στις 20.00 θα προβληθούν οι αγώνες Βαλένθια-Μπιλμπάο (OTE SPORT 2HD), Λεβερκούζεν-Βιγιαρεάλ (OTE SPORT 7HD) και Λάτσιο-Σπάρτα Πράγας (OTE SPORT 8HD). Στις 22.05 τη σκυτάλη παίρνουν οι αναμετρήσεις Τότεναμ-Ντόρτμουντ (OTE SPORT 2HD), Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ (OTE SPORT 3HD), Σεβίλλη- Βασιλεία (OTE SPORT 4HD), Άντερλεχτ-Σαχτάρ (OTE SPORT 7HD) και Μπράγκα-Φενέρμπαχτσε (OTE SPORT 8HD). Επίσης, ο ΟΤΕ TV θα μεταδώσει αύριο στις 12.30 την κλήρωση της προημιτελικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ και μία ώρα αργότερα την αντίστοιχη του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Μάρκο Σίλβα στην «Ώρα των Πρωταθλητών»
Ο μεγάλος νικητής του κυριακάτικου ντέρμπι, Μάρκο Σίλβα, είναι ο αποψινός καλεσμένος του Γιάννη Καραλή και της εκπομπής η «Ώρα των Πρωταθλητών», που θα προβληθεί στις 21.00 από το Novasports 1. Ο προπονητής του Ολυμπιακού θα βρεθεί στο στούντιο της Nova και θα μιλήσει για την έως τώρα παρουσία του στο πάγκο των «ερυθρόλευκων» αλλά και για τις φιλοδοξίες του.

To Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου ζωντανά στο Eurosport
Από τα ξημερώματα της Παρασκευής έως και το βράδυ της Κυριακής τα βλέμματα όλων των φίλων του κλασικού αθλητισμού θα είναι στραμμένα στο Πόρτλαντ των ΗΠΑ το οποίο φιλοξενεί το 16ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου.
Το Eurosport θα μεταδώσει σε απ’ ευθείας κάλυψη και με μεταμεσονύχτιες μεταδόσεις τη διοργάνωση και μάλιστα, έχοντας έναν ξεχωριστό προσκεκλημένο, τον Περικλή Ιακωβάκη που θα σχολιάσει τις προσπάθειες των Ελλήνων και ξένων αθλητών. Στην περιγραφή των αγώνων θα είναι οι Κώστας Μπάκος και Παντελής Λουκίδης.

Δείτε εδώ το υπόλοιπο τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

Το συγκρότημα “REC” στον ΣΠΟΡ FM 94,6
Οι “REC”, θα βρεθούν αύριο το πρωί στις 8 στο στούντιο του ΣΠΟΡ FM 94,6 καλεσμένοι της εκπομπής «Καμένοι στο ζέσταμα» με τον Πέτρο Πολυχρονίδη και τον Μάνο Σπανόπουλο σε μία ανατρεπτική μουσική συνέντευξη με το νεανικό συγκρότημα.

Στην Ειδομένη απόψε οι «Ειδικές αποστολές»
Η αποψινή εκπομπή «Ειδικές αποστολές» που θα προβληθεί στις 22.00 από την ΕΡΤ1 ταξιδεύει στον Βαλκανικό διάδρομο και συναντά εγκλωβισμένους πρόσφυγες και μετανάστες στην Ειδομένη και σε καταυλισμούς στην ΠΓΔΜ και στη Σερβία. Οι υπουργοί της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούλιν και της ΠΓΔΜ, Νίκολα Ποπόσκι, σε συνεντεύξεις τους στον Φάνη Παπαθανασίου, εξηγούν γιατί οι χώρες τους σφράγισαν τα σύνορα για τους πρόσφυγες.


Έρχεται το «Ραντεβού» με τον Μάρκο Σεφερλή
Πρεμιέρα κάνει το Σάββατο 26 Μαρτίου και κάθε Σαββατοκύριακο στις 18:50 στο Star το νέο οικογενειακό τηλεπαιχνίδι «Ραντεβού» με τον Μάρκο Σεφερλή ρε ρόλο οικοδεσπότη. Πρόκειται για μια ανανεωμένη εκδοχή του επιτυχημένου τηλεοπτικού concept «Blind Date - Ραντεβού στα Τυφλά» όπου ένας παίκτης αναζητά – τι άλλο; - το «άλλο του μισό» ανάμεσα σε τρεις υποψήφιους.

Βόλτα στις γειτονιές της Δραπετσώνας και του Κερατσινίου
Στα σοκάκια της Δραπετσώνας και του Κερατσινίου, μιλώντας με ανθρώπους που ζουν και δραστηριοποιούνται χρόνια στην περιοχή θα περιηγηθούν ο Δημήτρης Μάρκος και η Φωτεινή Πετρογιάννη μαζί με την κάμερα της εκπομπή «Στη γειτονιά μας» το Σάββατο (13.10 Alpha). Μεταξύ άλλων ο Μιχάλης Κακιούζης που αγωνίζεται με την ομάδα του Φάρου Κερατσινίου στέλνει ένα ελπιδοφόρο μήνυμα σε κάθε νέο που θέλει να ασχοληθεί με τον αθλητισμό.

«Red 2» απόψε στο Star
Δείτε απόψε στις 21.45 στο Star την κωμωδία δράσης «Red 2»με τους Μπρους Γουίλις, Τζον Μάλκοβιτς, Άντονι Χόπκινς, Έλεν Μίρεν και Κάθριν Ζέτα Τζόουνς στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

«Η οικογένεια Μπελιέ» σε Α’ τηλεοπτική προβολή
Η ταινία που σημείωσε τη μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία τη χρονιά που πέρασε στη Γαλλία, «Η οικογένεια Μπελιέ», έρχεται σε Α’ τηλεοπτική προβολή, στο Novacinema 1 την προσεχή Κυριακή στις 22:00. Το πρωταγωνιστικό καστ αποτελείται από τους Καρίν Βιάρ, Φρανσουά Νταμιέν και Ερίκ Ελμοσνίνο.

Οδοιπορικό στην Τήλο
Η Τήλος, το νησί των Δωδεκανήσων που βρίσκεται κοντά στην Τουρκία και βόρεια της Ρόδου είναι ο αποψινός προορισμός της εκπομπής «60’ Ελλάδα» με τον Νίκο Μάνεση που θα προβληθεί τις 23.50 στον Alpha.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x