Media

Media: Η 4η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, το «Voice» στον ΣΚΑΪ

Οι αναμετρήσεις για την 4η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ δεσπόζουν στο σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις γύρω από τον χώρο των media.

Το Τσάμπιονς Λιγκ επιστρέφει σήμερα με τη διεξαγωγή της 4ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων και το παιχνίδι Μάντσεστερ Σίτι - Μπαρτσελόνα ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα. Σέντρα στις 21.45 σε περιγραφή του Χρήστου Σωτηρακόπουλου και τηλεοπτική μετάδοση από το OTE Sport 2HD.

Οι υπόλοιπες αναμετρήσεις με ώρα έναρξης 21.45 έχουν ως εξής: Λουντογκόρετς-Άρσεναλ (ΟTE Sport 4HD), Bασιλεία-Παρί Σεν Ζερμέν (OTE Sport 5HD), Μπενφίκα-Ντινάμο Κιέβου (OTE Sport 7HD), Γκλάντμπαχ-Σέλτικ (OTE Sport 8HD), Αϊντχόφεν-Μπάγερν Μονάχου (OTE Sport 3HD) και Aτλέτικο Μαδρίτης-Ροστόφ (OTE Sport 6HD). Δύο ώρες νωρίτερα το Μπεσίκτας-Νάπολι (ΟΤΕ Sport 1HD).

ΑΕΚ & ΠΑΟΚ στη μάχη για το Basketball Champions League
Το Basketball Champions League, συνεχίζεται σήμερα με την διεξαγωγή της 3ης αγωνιστικής. Στις 19.00 η ΑΕΚ υποδέχεται την Μπεσίκτας, στο ντέρμπι των πρωτοπόρων του Ε’ ομίλου, ενώ στις 21.30 ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ιταλική Βαρέζε. Ραδιοφωνική ενημέρωση από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 ενώ τηλεοπτικά οι αγώνες θα καλυφθούν από το Novasports2HD.

Ο Ντίνος Καλαμπάκος καλεσμένος στο «Pick & Roll»
Ο προπονητής του Κόροιβου Αμαλιάδας, Ντίνος Καλαμπάκος, είναι ο σημερινός καλεσμένος της εκπομπής “Pick & Roll” με τον Βασίλη Σκουντή που θα προβληθεί στις 20.00 από το OTE SPORT 4HD.

Δείτε εδώ το υπόλοιπο αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

ΝΔ: Προτείνει για πρόεδρο ΕΣΡ τον Αθανάσιο Κουτρομάνο
Την ερχόμενη Πέμπτη θα επανέλθουν η κυβέρνηση και ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή και να συγκροτηθεί σε σώμα το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο. Στο μεταξύ, τον πρώην πρόεδρο του Αρείου Πάγου Αθανάσιο Κουτρομάνο προτείνει η Νέα Δημοκρατία για τη θέση του προέδρου του ΕΣΡ, επισημαίνοντας πάντως πως πρώτα «πρέπει να καταργηθούν οι προβληματικές διατάξεις του νόμου Παππά και μετά να γίνει η επιλογή των προσώπων για το ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο». Μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο Άδωνης Γεωργιάδης έθεσε ως προϋπόθεση για να συναινέσει η ΝΔ στην συγκρότηση του ΕΣΡ την ψήφιση από τη Βουλή όσων δεσμεύτηκε χθες ο Νίκος Βούτσης να καταργηθούν από το νόμο Παπά και επίσης ότι τα κανάλια ΔΕΝ θα είναι τέσσερα. «Εμείς θέλουμε, είπε, να συγκροτηθεί το ΕΣΡ αλλά δεν τους έχουμε εμπιστοσύνη αν δεν τα ψηφίσουν».

Το «Τhe Voice» στον ΣΚΑΪ
Ο πετυχημένος μουσικός διαγωνισμός «Τhe Voice» έρχεται σύντομα στους τηλεοπτικούς δέκτες μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ που απέκτησε τα δικαιώματα. Στο τιμόνι της παρουσίασης θα είναι ο ηθοποιός-σεναριογράφος Γιώργος Καπουτζίδης, ενώ τον ρόλο των κόουτς των διαγωνιζομένων αναλαμβάνουν ο Κωστής Μαραβέγιας, o Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς.

«Bleak House» με την υπογραφή του BBC
Με μια ξένη σειρά που κάνει σήμερα πρεμιέρα ενισχύει το πρόγραμμά της η ΕΡΤ2. Πρόκειται για την πολυβραβευμένη δραματική σειρά εποχής «Bleak House», που βασίζεται στο κλασικό αριστούργημα του Τσαρλς Ντίκενς, παραγωγής BBC 2005 και θα μεταδίδεται καθημερινά στις 19.00.
Πρωταγωνιστούν Τζίλιαν Άντερσον, Κάρεϊ Μάλιγκαν, Ντένις Λόσον κ.α.

Πρεμιέρα για τις «Ιστορίες» με συνέντευξη Ιερώνυμου
Οι «Ιστορίες» επιστρέφουν στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, με αποκλειστική συνέντευξη του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμου στον Αλέξη Παπαχελά. Απόψε στις 23.15 και κάθε Τρίτη την ίδια ώρα.

Πρόωρη αυλαία για την εκπομπή «Jenny Jenny»
Τίτλους τέλους πριν καν αρχίσει καλά καλά θα ρίξει το προσεχές Σαββατοκύριακο η εκπομπή «Jenny Jenny» στον ΑΝΤ1 που παρουσιάζει η Τζένη Μπαλατσινού. Αφορμή στάθηκαν τα χαμηλά διαφημιστικά έσοδα αλλά και το ασταθές τηλεοπτικό τοπίο, ενώ θεωρείται σίγουρο ότι η εκπομπή «Σου Κου» με τη Μαρία Μπεκατώρου και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο θα μετακομίσει στην πρωινή ζώνη 10 με 1.

Στη Nova οι νέοι κύκλοι των σειρών «Under Suspicion II» και «Gomorrah II»
Πρεμιέρα κάνουν την Κυριακή 6 Νοεμβρίου και κάθε Κυριακή στις 21:00 και στις 22:25, αντίστοιχα, από το Novacinema4HD οι δεύτεροι κύκλοι των αγαπημένων σειρών «Under Suspicion II: Trail of Blood» και «Gomorrah II».

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x