Media

Media: Η αθλητική δράση της ημέρας και η απονομή της Χρυσής Μπάλας

Ενημερωθείτε μέσω της στήλης media για την αθλητική δράση της ημέρας.

Η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Κέρκυρα για τη δεύτερη αγωνιστική της Super League και αυτή του Ολυμπιακού με την Κύμη για την 13η της Basket League ξεχωρίζει στην αθλητική δράση της ημέρας.

Για τη νίκη με την Κέρκυρα ο Παναθηναϊκός
Με την αναμέτρηση στο «Απόστολος Νικολαΐδης» ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Κέρκυρα τελειώνει και η 2η-εμβόλιμη- αγωνιστική της Super League. Σέντρα του αγώνα στις 19.30 σε περιγραφή για τον ΣΠΟΡ FM 94,6 του Διονύση Δεσύλλα με τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports 1HD.

Κόντρα στην Κύμη ο Ολυμπιακός
Ολοκληρώνεται σήμερα η 13η αγωνιστική της Basket League. Συγκεκριμένα στις 17.30 η Κύμη υποδέχεται τον Ολυμπιακό ο οποίος προέρχεται από τη μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα. Ραδιοφωνική μετάδοση από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τηλεοπτικά από το Novasports 2HD.

Δείτε εδώ το υπόλοιπο αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

Η απονομή της Χρυσής Μπάλας σε ΕΡΤ και Εurosport
Απευθείας από τη Ζυρίχη, η ΕΡΤ2 και το Eurosport 1θα μεταδώσουν απόψε στις 19.30 την απονομή της «Χρυσής Μπάλας» στον Κριστιάνο Ρονάλντο που κατακτά την 4η χρυσή μπάλα της καριέρας του. Από φέτος και για τα επόμενα 3 χρόνια, η δημόσια τηλεόραση θα είναι παρούσα στη βράβευση των κορυφαίων ποδοσφαιριστών του πλανήτη από τη FIFA.

Φτωχή αγωνιστική δράση στην Ευρώπη
Το COSMOTE SPORT 2HD θα καλύψει τηλεοπτικά στις 21.45 τον αγώνα Οσασούνα – Βαλένθια με τον οποίο πέφτει η αυλαία της 17ης αγωνιστικής στη La Liga.

Η Δίκη στον ΣΚΑΪ
Η πρώτη "Δίκη στον ΣΚΑΪ" του 2017 με τον Κυριάκο Θωμαΐδη ρίχνει φως στο σκοτάδι: Έλληνας ποδοσφαιρικός παράγοντας σε διεθνές κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού με κέρδη εκατομμυρίων ευρώ. Η συνέχεια απόψε στις 00.15 στον ΣΚΑΪ.

NovastarsHD: Το κανάλι των βραβείων
Μέσα από το NovastarsHD, οι συνδρομητές των Novacinema έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν κάθε βράδυ στις 21:00 και στις 23:00, συνολικά 100 ταινίες που είτε έχουν βραβευθεί, είτε έχουν λάβει υποψηφιότητες σε διεθνή βραβεία.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x