Media

Media: Η αθλητική δράση της ημέρας και όλα τα τηλεοπτικά νέα

Δεύτερη μέρα για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και το ματς που ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα είναι αυτό ανάμεσα στην Τότεναμ και την Λεβερκούζεν

Ξεχωρίζει το Τότεναμ-Λεβερκούζεν στο Τσάμπιονς Λιγκ

Δεύτερη μέρα για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και το ματς που ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα είναι αυτό ανάμεσα στην Τότεναμ και την Λεβερκούζεν. Σέντρα στις 21.45 με τηλεοπτική μετάδοση από το OTE Sport 2HD και την ΕΡΤ1.

Οι υπόλοιποι αγώνες με ώρα έναρξης 21.45 έχουν ως εξής:

Moνακό-ΤΣΣΚΑ Μ. (OTE Sport 7HD), Λέγκια Βαρσοβίας-Ρεάλ Μαδρίτης (OTE Sport 3HD), Nτόρτμουντ-Σπόρτινγκ Λισαβόνας (OTE Sport 4HD), Koπεγχάγη-Λέστερ (OTE Sport 6HD) και Γιουβέντους-Λιόν (OTE Sport 5HD) και Σεβίλλη-Ντιναμό Ζάγκρεμπ (OTE Sport 1HD).

Πρεμιέρα για τον ΠΑΟΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ του βόλεϊ

Ο πρωταθλητής Ελλάδος στο βόλεϊ, ΠΑΟΚ, αντιμετωπίζει σήμερα στις 20.00 (ΟΤΕ SPORT 8HD) στην Κροατία την Μλάντοστ Μαρίνα Καστέλα στον πρώτο αγώνα του Α’ προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ στο βόλεϊ ανδρών.

Το δεύτερο ματς έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 6/11, στις 18.00 και θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το OTE SPORT 8HD.

Ναχαρίγια - Άρης για το Basketball Champions League

Με την ισραηλινή Ναχαρίγια αγωνίζεται σήμερα στις 19.00 ο αήττητος στη διοργάνωση, Άρης, για την 3η αγωνιστική του Basketball Champions League, με τον αγώνα να καλύπτεται τηλεοπτικά από το Novasports2HD.

Δείτε εδώ το υπόλοιπο αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

Την Δευτέρα η Διάσκεψη των προέδρων για ΕΣΡ

Την προσεχή Δευτέρα το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η Διάσκεψη των προέδρων της Βουλής με αντικείμενο την συγκρότηση του ΕΣΡ.

Στο μεταξύ, ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Le Figaro» εκφράζει την πεποίθηση ότι θα υπάρξει συναίνεση και το ΕΣΡ θα συσταθεί. Την ίδια ώρα στη γραμμή της ακύρωσης όλων των διατάξεων του νόμου Παππά προκειμένου να συγκροτηθεί η αναγκαία πλειοψηφία των 4/5 για το ΕΣΡ στη νέα διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής επιμένει από την πλευρά της η ΝΔ. Εν τω μεταξύ, το όνομα του καθηγητή και πρώην Υπουργού Μιχάλη Σταθόπουλου, έχει μπει από χθες στο τραπέζι για την θέση του Προέδρου του ΕΣΡ μετά από πρόταση του «Ποταμιού».

Οι αποψινοί καλεσμένοι του «Τhe 2night Show»

Ο Κώστας Αποστολάκης, ο Τάσος Χαλκιάς, η Δήμητρα Αλεξανδράκη αλλά και ο Χρόνης Καρακασίδης με σύνδεση skype από την Κολωνία θα βρεθούν απόψε καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου και της εκπομπής «Τhe 2night Show» (23.15, ΑΝΤ1).

Πρεμιέρα για το «Πάμε Πακέτο»

Για 12η σεζόν, η εκπομπή «Πάμε Πακέτο» με την Βίκυ Χατζηβασιλείου, επιστρέφει αύριο και κάθε Πέμπτη στις 21.50 μέσα από τη συχνότητα του Alpha.

«Το Rising Star» τον Δεκέμβριο στον ΑΝΤ1

Ο Χρήστος Μάστορας, ο Κώστας Μακεδόνας, η Δέσποινα Βανδή και ο Αντώνης Ρέμος θα είναι τελικά οι τέσσερις κριτές στο τάλεντ σόου «Rising Star» με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιάγκα και θα κάνει πρεμιέρα τον Δεκέμβριο από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x