Media

Media: Η δεύτερη «μάχη» του Παναθηναϊκού και το πρόγραμμα του τριημέρου

Να ισοφαρίσει τη σειρά θέλει απόψε ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Λαμποράλ Κούτσα στον δεύτερο μεταξύ τους αγώνα στη Βιτόρια για τα play off της Euroleague.

Να ισοφαρίσει τη σειρά θέλει απόψε ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Λαμποράλ Κούτσα στον δεύτερο μεταξύ τους αγώνα στη Βιτόρια για τα play off της Euroleague. Ο ΣΠΟΡ FM 94,6 θα καλύψει ζωντανά από τη “Fernando Buesa Arena” το σπουδαίο αυτό παιχνίδι του «τριφυλλιού» σε περιγραφή του απεσταλμένου του σταθμού και της εφημερίδας «Πράσινη», Δημήτρη Κοντού. Τζάμπολ στις 21.45 με τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ2.

Σήμερα θα δοθεί και το πρώτο σερβίς των τελικών της Α1 βόλεϊ Γυναικών. Στις 18.30 Ολυμπιακός και Α.Ο. Θήρας ρίχνονται στην μάχη για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος και ο ΣΠΟΡFM 94,6 θα βρίσκεται στου Ρέντη για να σας ενημερώνει για την εξέλιξη. Η αναμέτρηση θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Novasports 1.

Δείτε εδώ το υπόλοιπο αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Το φινάλε της Super League και η φιέστα του Ολυμπιακού
Αυτή την Κυριακή στις 19.00 παίζεται η τελευταία πράξη της κανονικής περιόδου της Super League, χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον, μιας και έχουν κλειδώσει τόσο οι θέσεις για τα play off όσο και οι θέσεις του υποβιβασμού. Τηλεοπτικά τα βλέμματα θα στραφούν στον αγώνα-φιέστα του Ολυμπιακού κόντρα στην Καλλονή που θα μεταδοθεί ζωντανά από το Novasports 2. Οι υπόλοιπες μεταδόσεις της 30ης αγωνιστικής είναι οι εξής: Λεβαδειακός – ΑΕΚ από το Novasports 3, Παναθηναϊκός - Πανθρακικός από το Novasports 4, Πλατανιάς - ΠΑΟΚ από το Novasports 6, Ηρακλής - Παναιτωλικός από το Novasports 7, Πανιώνιος - Ατρόμητος από το Novasports 24 HD, Αστέρας Τρίπολης - Βέροια από το Novasports Extra 1 και Skoda Ξάνθη – ΠΑΣ Γιάννινα από το Novasports Extra 2.

Με δόσεις η πρώτη σειρά των play off στην Basket League
Αρχίζουν αύριο τα προημιτελικά της Basket League με το ντέρμπι των «Δικεφάλων». Στις 18.30 η ΑΕΚ υποδέχεται στο Ο.ΑΚ.Α. τον ΠΑΟΚ (OTE Sport 4). Μισή ώρα νωρίτερα, ο Άρης φιλοξενεί στο Nick Galis Hall την Κηφισιά(Novasports 2). Ο πρώτος αγώνας του τρίτου ζευγαριού Ολυμπιακός - Ρέθυμνο έχει οριστεί για τις 20 Απριλίου και του τέταρτου Παναθηναϊκός – Κολοσσός για τις 3 Μαΐου λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων των «Πράσινων». Ραδιοφωνική μετάδοση από τον ΣΠΟΡ FM 94.6.

Το ντέρμπι της Football League στον ΟΤΕTV
Το Σάββατο στις 18.30 ο OTE Sport 5HD θα καλύψει ζωντανά από την Κέρκυρα το ντέρμπι της Football League ανάμεσα στην τοπική ομάδα και την ΑΕΛ στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής.

Πριμόριε Ριέκα – Ολυμπιακός στο Novasports 7
Αύριο στις 21.00 το Novasports 7 θα μεταδώσει ζωντανά από την Κροατία τον αγώνα Πριμόριε Ριέκα - Ολυμπιακός για την 8η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Len Champions League στο πόλο Ανδρών.

Συνεχίζουν ακάθεκτες Λέστερ και Γιουβέντους, νέο ενδιαφέρον στην Ισπανία

Στην Premier League, η Λέστερ, που βρίσκεται αγκαλιά με το πρωτάθλημα, υποδέχεται την Κυριακή τη Γουέστ Χαμ (15.30, OTE Sport 1HD) και η δεύτερη στη βαθμολογία Τότεναμ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Στόουκ τη Δευτέρα. Από το αγγλικό πρωτάθλημα ξεχωρίζει ακόμα το ντέρμπι Τσέλσι-Μάντσεστερ Σίτι (Σάββατο 19.30,OTE sport1HD).

Στη SerieA, η Γιουβέντους, που προηγείται με 6 βαθμούς από τη δεύτερη Νάπολι, φιλοξενεί την Παλέρμο (Κυριακή στις 16.00, OTE sport4HD), η οποία δεν έχει πολλά περιθώρια απώλειας βαθμών, αν θέλει να αποφύγει τον υποβιβασμό. Και οι Ναπολιτάνοι, όμως, έχουν ακόμα πιο δύσκολο έργο, αφού το βράδυ του Σαββάτου φιλοξενούν την Ίντερ(21.45, OTE sport1HD) στο ντέρμπι της 33ης αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος.

Στην Primiera Division, η Μπαρτσελόνα, που δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι, αφού, μετά την απρόσμενη ήττα της από την Σοσιεδάδ την προηγούμενη αγωνιστική, ξαναέβαλε στο παιχνίδι της διεκδίκησης του τίτλου τόσο την Ατλέτικο, όσο και την Ρεάλ, αντιμετωπίζει στο «Καμπ Nου» την Βαλένθια (Κυριακή 21.30, OTE Sport 2HD) για την 33η αγωνιστική της LaLiga. Την ίδια μέρα, η Ατλέτικο Μαδρίτης συναντά την Γρανάδα (19.15, OTE Sport 2HD), ενώ το Σάββατο η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Χετάφε (17.00, OTE Sport 2HD).

Από εκεί και πέρα από τα ματς του Σαββάτου, που θα καλυφθούν τηλεοπτικά, επιλέξαμε τα εξής: Βέρντερ Βρέμης-Βόλφσμπουργκ (16.30 OTE sport3HD), Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Άστον (17.00,OTE sport1HD), Λοκομοτίβ - ΤΣΣΚΑ Μόσχας (17.00, Novasports 1), Παρί Σεν Ζερμέν – Καέν (18.00, το Novasports 3 ), Μπάγερν Μονάχου-Σάλκε (19.30,OTE sport3HD), Έιμπαρ-Ρεάλ Σοσιεδάδ (21.30,OTE sport2HD) και Ρόντα – Αϊντχόφεν (21.45, Novasports 2).

Και από της Κυριακής τα: Μάλαγα-Μπιλμπάο (13.0,OTE sport2HD), Αταλάντα-Ρόμα (13.30,OTE sport7HD), Άγιαξ – Ουτρέχτη(13.30, Novasports 1),Μπόρνμουθ-Λίβερπουλ (15.30,OTE sport7HD),Φιορεντίνα-Σασουόλο (16.00,OTE sport8HD),Ντόρτμουντ-Αμβούργο (16.30,OTE sport3HD), Άρσεναλ-Κρίσταλ Πάλας (18.00,OTE sport1HD),Ράγιο Βαγιεκάνο-Βιγιαρεάλ(19.15, OTE sport5HD),Σαμπντόρια-Μίλαν (21.45,OTE sport1HD) και Μονακό – Μαρσέιγ (22.00, Novasports 4) .

Στην Κίνα η Formula 1
Η πίστα της Σαγκάης θα φιλοξενήσει την Κυριακή (08.45,OTE Sport 5HD) το 3ο Grand Prix του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Formula 1 με τον Λιούις Χάμιλτον να κάνει εκκίνηση πέντε θέσεις πιο πίσω από τη θέση που θα πάρει στις κατατακτήριες δοκιμές λόγω τιμωρίας, ενώ επιστρέφει και ο Φερνάντο Αλόνσο, μετά το ατύχημα που είχε στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Απευθείας από τη Λέσβο το αποψινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1
Με απευθείας συνδέσεις και αναλυτικά ρεπορτάζ από τις 10.00 έως τις 15.00, η ΕΡΤ θα καλύψει αύριο λεπτό προς λεπτό την ιστορική επίσκεψη συμπαράστασης στους πρόσφυγες και μετανάστες του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου, του Πάπα Ρώμης Φραγκίσκου και του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερωνύμου στη Λέσβο. Για τον λόγο αυτό, το αποψινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1 με τον Πάνο Χαρίτο θα μεταδοθεί ζωντανά από τη Λέσβο.

Αφιέρωμα στο μπάσκετ από τον Σπύρο Παπαδόπουλο
Μια μεγάλη γιορτή για το μπάσκετ ετοίμασε και θα παρουσιάσει ο Σπύρος Παπαδόπουλος στην αυριανή εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» (21.00, Alpha). Τους καλεσμένους απαρτίζουν μεταξύ άλλων οι: Γιάννης Ιωαννίδης, Παναγιώτης Γιαννάκης, Φραγκίσκος Αλβέρτης, Κώστας Τσαρτσαρής, Νίκος Λινάρδος, Αργύρης Πεδουλάκης, Γιώργος Καλαϊτζής, ενώ αγαπημένα τραγούδια ερμηνεύουν οι Θέμης Αδαμαντίδης, Άγγελος Διονυσίου, Κατερίνα Κούκα κ.α.

Η μεγάλη επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά
Η πολυαναμενόμενη επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά στην τηλεόραση είναι γεγονός με την αυριανή πρεμιέρα του σόου «Bravo Ρούλα» που θα προβάλλεται κάθε Σάββατο στις 20.45 στο Epsilon. Ποδαρικό στην 1η εκπομπή θα κάνει ο Γιάννης Πλούταρχος τον όποιο και ανέδειξε από παλιότερες εκπομπές της.

Eurovision 2016: Η παρουσίαση των τραγουδιών στην ΕΡΤ
Σε ρυθμούς Eurovision κινείται ήδη η ΕΡΤ καθώς αύριο στις 22.00 στο Α’ μέρος της ειδικής εκπομπής με οικοδεσπότη τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου θα παρουσιαστούν τα τραγούδια του πρώτου ημιτελικού που θα διεξαχθεί στις 10 Μαΐου, στο οποίο συμμετέχει και η Ελλάδα και η Κύπρος. Το επόμενο Σάββατο, στις 23 Απριλίου, στο Β’ μέρος της εκπομπής θα προβληθούν τα βιντεοκλίπ των τραγουδιών που θα διαγωνιστούν στο δεύτερο ημιτελικό που θα γίνει στις 12 Μαΐου στην Στοκχόλμη.

«Ορεινές Διαδρομές» στην Καστοριά
Στην πανέμορφη Καστοριά θα περιηγηθεί η κάμερα της εκπομπής «Ορεινές Διαδρομές» την Κυριακή στις 20.00 στον ΣΚΑΪ.

Οι ταινίες της Κυριακής
Ταινίες που καλύπτουν όλα τα γούστα έχουν προγραμματίσει τα κανάλια για το βράδυ της Κυριακής. Πιο αναλυτικά:
Στις 21:00, ο Alpha θα προβάλλει σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση την περιπέτεια φαντασίας «Οι Εκδικητές». Πρωταγωνιστούν Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Κρις Έβανς, Σκάρλετ Γιόχασνσον, Γκουίνεθ Πάλτροου κ.α. Ελληνική η επιλογή του Star και αυτή την Κυριακή στις 21.00 με την αξέχαστη ταινία «Η νεράιδα και το παλικάρι» με τους Αλίκη Βουγιουκλάκη, Δημήτρη Παπαμιχαήλ και Διονύση Παπαγιαννόπουλο στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Την ίδια ώρα το Mega έχει προγραμματίσει την ταινία «Amazing Spiderman» με τους 'Αντριου Γκάρφιλντ, 'Εμα Στόουν και Μάρτιν Σιν. Στις 21.00 στο OTE CINEMA 1HD, κάνει πρεμιέρα σε Α’ προβολή η κωμική περιπέτεια «Καυτή Καταδίωξη» με τις Ρις Γουίδερσπουν και Σοφία Βεργκάρα στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Τέλος, το καταιγιστικό θρίλερ δράσης «San Andreas: Επικίνδυνο ρήγμα» έρχεται σε Ά τηλεοπτική προβολή στις 22:00, στο Novacinema 1.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x