Media

Media: Η Εθνική Ελλάδας παίζει σε ΣΠΟΡ FM 94,6 και ΣΚΑΪ

Ο ΣΚΑΪ τηλεοπτικά και ο ΣΠΟΡ FM 94,6 θα μεταδώσουν ζωντανά την πρόβα τζενεράλε της Εθνικής με τη Λευκορωσία (21:15), πριν το μεγάλο ματς με τη Βοσνία την Κυριακή.

Εβδομάδα μπάσκετ αυτή που διανύουμε, υπάρχει, ωστόσο, ποδοσφαιρική σφήνα στο σημερινό αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα. Στις 21.15, η Εθνική μας ομάδα υποδέχεται τη Λευκορωσία στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τη Βοσνία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018. Στην περιγραφή του αγώνα από το «Γ. Καραϊσκάκης» για λογαριασμό του ΣΠΟΡ FM 94,6 θα είναι ο Γιώργος Χελάκης και στο σχόλιο ο Νίκος Κατσαρός. Τηλεοπτικά η αναμέτρηση θα καλυφθεί από τον ΣΚΑΪ σε περιγραφή Μανώλη Σφακάκη.

Για το 4 στα 4 ο Άρης
Ο Άρης που μετρά 3 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια υποδέχεται στις 21:00 την τουρκική Μπάνβιτ στο «Nick Galis Hall» στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Basketball Champions League, με τηλεοπτική από το Novasports2HD. Νωρίτερα στις 18.00, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί στις 18.00 (Novasports1HD) στο ΔΑΚ Γλυφάδας την Γκουντ Εϊντζελς Κόζιτσε από τη Σλοβακία στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του EuroCup Γυναικών. Ραδιοφωνικά οι αγώνες θα καλυφθούν από τον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Δείτε εδώ αναλυτικά το αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Οι καλεσμένοι στο αποψινό «Τhe 2night Show»
Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης, ο Μάνος Πίντζης, η Τζούλια Νόβα αλλά και ο Νίκος Μακρόπουλος θα βρεθούν απόψε στο πλατό του «Τhe 2night Show» (23.15, ΑΝΤ1) καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η ταινία της ημέρας
Στις 22.00 το Star θα προβάλλει την περιπέτεια «Ο άνθρωπος με τις σιδερένιες γροθιές» σε Α’ τηλεοπτική προβολή. Πρωταγωνιστούν Ράσελ Κρόου, RZA, Λούσι Λιου.

«ΠΑΟ - Μακάμπι» στην ΕΡΤ1
Αύριο στις 21.15 στο Κλειστό του ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μακάμπι για την 6η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Ραδιοφωνική μετάδοση από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 σε περιγραφή του Δημήτρη Κοντού και τηλεοπτικά ο αγώνας θα καλυφθεί από την ΕΡΤ1.

Το «Junior Music Stars» στον ΣΚΑΪ
Πρεμιέρα κάνει την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου και κάθε Παρασκευή, αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων στον ΣΚΑΪ το Junior Music Stars». Τέσσερις μουσικοί, η Ευγενία Μανωλίδου, η Ευρυδίκη, ο Γιάννης Βαρδής και ο Νίκος Βουρλιώτης, θα διδάξουν και θα καθοδηγήσουν τα 16 παιδιά, ενώ ο Γιώργος Θεοφάνους θα παρακολουθεί την πορεία τους.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x