Media

Media: Η κάλυψη του τελικού του Europa και το αφιέρωμα στη Λέστερ

Σε ώρα Champions League στις 21.45 στη Βασιλεία, Λίβερπουλ και Σεβίλλη διεκδικούν τη πρώτη ευρωπαϊκή κούπα της σεζόν στον τελικό του Europa League.

Σε ώρα Champions League στις 21.45 στη Βασιλεία, Λίβερπουλ και Σεβίλλη διεκδικούν τη πρώτη ευρωπαϊκή κούπα της σεζόν στον τελικό του Europa League.

Και οι δύο φιναλίστ, που δεν έχουν χάσει ποτέ σε τελικό της διοργάνωσης, θέλουν να κατακτήσουν το τρόπαιο και να γράψουν ιστορία. Το μεγάλο τελικό θα καλύψουν ζωντανά τόσο ο OTE Sport 1 HD σε περιγραφή Χρήστου Σωτηρακόπουλου, όσο και η ΕΡΤ 1 σε περιγραφή Γιώργου Χαϊκάλη και Βασίλη Μπακόπουλου.

Νωρίτερα σττις 19.00,στο «Nick Gallis Hall» θα δοθεί το πρώτο τζάμπολ στους μικρούς τελικούς της Basket League ανάμεσα σε Άρη και ΑΕΚ. Ραδιοφωνική μετάδοση από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τηλεοπτικά από το Novasports 3.

Για το αήττητο ο Ολυμπιακός κόντρα στην 'Εγκερ

Στις 18.15, ο Oλυμπιακός, που έχει κατακτήσει και μαθηματικά την 1η θέση στον όμιλό του, υποδέχεται την ουγγρική 'Εγκερ στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του LEN Champions League στο πόλο Ανδρών και στοχεύει στην διατήρηση του αήττητου. Τηλεοπτική κάλυψη της αναμέτρησης από το Novasports 3 και Ραδιοφωνική ενημέρωση από τον ΣΠΟΡ FM 94,6.


Παράλληλα, στις 20.00 θα ξεκινήσει και ο πρώτος τελικός της Α1 πόλο Γυναικών ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Βουλιαγμένη, με τον ΣΠΟΡ FM 94,6 να σας ενημερώνει και για αυτό το παιχνίδι, ενώ θα καλυφθεί ζωντανά από το Novasports 2.
Δείτε εδώ το υπόλοιπο αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Αφιέρωμα του OTE TV στη Λέστερ

Στις 19.00, στο OTE Sport 1HD θα προβληθεί το μεγάλο αφιέρωμα, που ετοίμασαν στον ΟΤΕTV, για τη Λέστερ και την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Premier League ακολουθώντας τα 132 χρόνια ιστορίας του συλλόγου, έως τη μεγαλύτερη στιγμή της φετινής χρονιάς.

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας στον ΣΚΑΪ

Τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, φιλοξενεί τα μεσάνυχτα στον ΣΚΑΪ η εκπομπή «42 λεπτά» με την Εύα Αντωνοπούλου. 42 λεπτά με τον Πρόεδρο της χώρας που, μαζί με την Ιρλανδία και την Πορτογαλία, μπήκε σε μνημόνιο και βγήκε από αυτό πριν από την Ελλάδα.

Νέα δεδομένα στο τηλεοπτικό τοπίο από τον ΑΝΤ1

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στους υπόλοιπους τηλεοπτικούς σταθμούς εθνικής εμβέλειας η επιστολή που απέστειλε ο ΑΝΤ1 και σύμφωνα με την οποία ζητά να μην χρησιμοποιείται πρόγραμμά του χωρίς την άδειά του. Στην ίδια επιστολή αναφέρεται ότι ο ΑΝΤ1 διατηρεί το «αυτονόητο δικαίωμα να μην επιτρέπουμε καθόλου την πρόσβαση σε οποιοδήποτε ανταγωνιστή μας σε οποιαδήποτε εκπομπή ή οποιουδήποτε μέρος του προγράμματός μας κρίνουμε σκόπιμο ή επιθυμητό», ενώ γίνεται σαφές πως αν δεν το σεβαστούν θα ακολουθηθεί κάθε νόμιμη διαδικασία.

Συνεχίζονται οι στάσεις εργασίας στο Mega

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις δημοσιογράφων και τεχνικών στο Mega με νέες κυλιόμενες 4ωρες στάσεις εργασίας. Έτσι χθες δεν μεταδόθηκε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού, ενώ σήμερα η 4ωρη στάση έγινε από τις 06.00-10.00,οπότε δεν μεταδόθηκε η πρωινή ενημερωτική εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega», με τα περιθώρια να στενεύουν για εξεύρεση λύσης.

Ολοκληρώνεται το Chair challenge με την ομάδα του Μαραντίνη

Η τελική 16άδα λίγο πριν την έναρξη των live εμφανίσεων με παρουσιαστή τον Σάκη Ρουβά την προσεχή Παρασκευή, θα ολοκληρωθεί απόψε με την ομάδα του Θοδωρή Μαραντίνη που καλείται να επιλέξει στο τελευταίο Chair challenge τα τέσσερα γκρουπ τα οποία θα μπουν στα live. Απόψε στις 21.30 στον ΣΚΑΪ. Λόγω της προβολής του «The X Factor», το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού θα μεταδοθεί νωρίτερα στις 20.00.

Το «World Party» στην Κούβα

Την εξωτική και ιδιαίτερη Kούβα θα μας παρουσιάσουν στις 21.50 στον Alpha οι Σάκης Τανιμανίδης,Γιώργος Μαυρίδης και η εκπομπή «World Party».

«Βράδυ» & «Τhe 2night Show»

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η Ραχήλ Μακρή, ο Σωτήρης Καλυβάτσης αλλά και η Ράνια Κωστάκη είναι οι αποψινοί καλεσμένοι του Πέτρου Κωστόπουλου στις 23.00 στον Alpha. Με Τάμτα, Μαρία Σολωμού, Χριστίνα Κολέτσα, και τον «πλανητάρχη» των FM Μάριο Blackman η «απάντηση» της εκπομπής «Τhe 2night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου (23.15, ΑΝΤ1).

«Ειδικές αποστολές» στη Νέα Υόρκη

Η κάμερα της εκπομπής «Ειδικές αποστολές» με το Φάνη Παπαθανασίου ταξιδεύουν στη Νέα Υόρκη, αναζητώντας τα ίχνη των Ελλήνων μεταναστών στη «Γη της Επαγγελίας». Αύριο στις 22.00 από την ΕΡΤ1.

Mamma Mia! Σε Α’ τηλεοπτική προβολή

Την κινηματογραφική εκδοχή του διασημότερου μιούζικαλ ,«Mamma Mia», με πρωταγωνιστές τους Μέριλ Στριπ, Αμάντα Σέιφριντ, Πιρς Μπρόσναν και Κόλιν Φερθ θα προβάλει αύριο σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση στις 22.00 το Star. Να σημειωθεί ότι γυρίσματα της ταινίας έγιναν και στη Σκιάθο και την Σκόπελο.

Το νέο καλοκαιρινό κανάλι της Nova

Από την 1η Ιουνίου και κάθε βράδυ στις 21:00 μέχρι 31 Αυγούστου, το νέο καλοκαιρινό κανάλι «Novasummer» θα προβάλλει δύο ταινίες με χορό, μουσική και καλοκαιρινή διάθεση.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x