Media

Media: Η κάλυψη των αγώνων των ελληνικών ομάδων

Βραδιά Europa League η σημερινή και μπορείτε να ενημερωθείτε για τις προσπάθειες των ελληνικών ομάδων μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6.

Με τη συμμετοχή του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ η αποψινή πρεμιέρα του φετινού Europa League, την οποία θα ακούσετε ζωντανά από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 και θα παρακολουθήσετε τηλεοπτικά από τον ΟΤΕ TV.

Την αρχή κάνει ο Ολυμπιακός, ο οποίος στις 20.00 δοκιμάζεται στην Ελβετία κόντρα στη Γιουνγκ Μπόις. Στην περιγραφή του αγώνα ο απεσταλμένος του σταθμού στη Βέρνη, Γιώργος Νοικοκύρης (OTE Sport 2HD). Στις 22.05, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο «Απόστολος Νικολαΐδης» τον Άγιαξ σε περιγραφή του Τάσου Νικολογιάννη και του Νικόλα Βασιλαρά (OTE Sport 3HD). Την ίδια ώρα ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει την ιταλική Φιορεντίνα. Περιγράφει από την Τούμπα ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου (OTE Sport4 HD).

Από τα μεσάνυχτα της Πέμπτης οι Νικόλας Βασιλαράς και Χριστόφορος Ευαγγελάτος συζητούν μέχρι όσο πάει, ενώ …παρεμβαίνει και ο Σταύρος Κόλκας για όσα έγιναν στην Τούμπα.

Τα κανάλια του ΟΤΕ TV, που θα καλύψουν τους αγώνες των ελληνικών ομάδων, μία ώρα πριν τα ματς, θα έχουν αντίστοιχες «pregame» εκπομπές και αμέσως μετά τη λήξη «postgame» εκπομπές.

Οι υπόλοιπες μεταδόσεις του Europa League

H πρώτη σέντρα στη διοργάνωση θα δοθεί νωρίς νωρίς και συγκεκριμένα στις 18.00 με τον αγώνα Καραμπάγκ-Σλόβαν Λίμπερετς (OTE sport3HD). Ακολουθούν στις 20.00 τα ματς: ΑΠΟΕΛ-Αστάνα (OTE sport5 HD), Φέγενορντ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ( OTE sport6HD), Σασουόλο-Μπιλμπάο (OTE sport7HD) και Βικτόρια Πλζεν-Ρόμα (OTE sport8HD). Και στις 22.05 τα: Σταντάρ Λιέγης-Θέλτα (OTE sport2HD), Ίντερ-Χάποελ Μπερ Σεβά (OTE sport5HD),Σαουθάμπτον-Σπάρτα Πράγας (OTE sport6HD), Βιγιαρεάλ-Ζυρίχη (OTE sport7HD) και Νις-Σάλκε (OTE sport8HD).

Και φυσικά ο OTE Sport1HD έχει την εκπομπή «UEFA Europa League Λεπτό προς λεπτό» για ταυτόχρονη μετάδοση όλων των αγώνων της 1ης αγωνιστικής του θεσμού και στις δύο ζώνες (20.00,22.05).

Δείτε εδώ αναλυτικά το αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Ανακοίνωση ΣΚΑΪ
Με αφορμή δημοσιογραφικές φήμες και δημοσιεύματα σχετικά με «επικείμενες συνεργασίες» του ΣΚΑΪ με άλλες τηλεοπτικές επιχειρήσεις, το Γραφείο Τύπου του ΣΚΑΪ ανακοινώνει τα εξής: «Ο ΣΚΑΪ, μετά την επιτυχημένη συμμετοχή του στο διαγωνισμό και την ανακήρυξή του ως οριστικού υπερθεματιστή για τα επόμενα 10 χρόνια, πορεύεται αυτοτελώς και σχεδιάζει τα επόμενα βήματά του στο νέο τηλεοπτικό περιβάλλον».

Μήνυση Σαββίδη σε Κοντομηνά
Μήνυση σε βάρος των νομίμων εκπροσώπων της εταιρείας «Alpha Δορυφορική Τηλεόραση Α.Ε.» για το αδίκημα της ψευδούς καταμήνυσης κατέθεσε σήμερα ο δικηγόρος του Ιβάν Σαββίδη, Αλέξανδρος Λυκουρέζος. Να σημειωθεί ότι η μήνυση του κ. Σαββίδη έρχεται σε συνέχεια αυτής που έχει ήδη υποβάλλει ο τηλεοπτικός σταθμός ALPHA κατά της εταιρείας Dimera του Ιβάν Σαββίδη, αναφορικά με τις δηλώσεις και κινήσεις του κατά τη διάρκεια της δημοπρασίας των τηλεοπτικών αδειών.

Διάψευση Alpha
Στο μεταξύ με επίσημη ανακοίνωση του καναλιού, «ο Alpha διαψεύδει όλες τις φήμες περί συνεργασίας, εντός της Ελλάδας, με άλλους μιντιακούς ομίλους ή επιχειρηματίες – επενδυτές. Ο Alpha εξακολουθεί να πορεύεται αυτόνομος και δυνατός, όπως έχει κάνει μέχρι τώρα.

Για οποιαδήποτε εξέλιξη σε σχέση με το μέλλον του, θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση από τον ίδιο τον σταθμό
» καταλήγει η ανακοίνωση.

«Lethal Weapon»: Νέα αστυνομική σειρά στο Novacinema
Η νέα αστυνομική σειρά «Lethal Weapon», η οποία βασίζεται στην επιτυχημένη σειρά ταινιών των δεκαετιών ’80 και ’90 με τους Μελ Γκίμπσον και Ντάνι Γκλόβερ, ια δείξει σε Α’ τηλεοπτική προβολή στο Novacinema4HD, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατο, στις 22:00.

Οι πρεμιέρες της ερχόμενης Δευτέρας
Την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου θα κάνει πρεμιέρα η Χριστίνα Λαμπίρη στο Epsilon που επιστρέφει στην μεσημεριανή ζώνη με την εκπομπή «La Biri Biri» ανανεωμένο πάνελ καθημερινά στις 12.50. Την ίδια ημέρα στις 10.00, επιστρέφει στον Star και η Πόπη Τσαπανίδου με την καθημερινή εκπομπή «Live U».

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x