Media

Media: Η τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων του διημέρου των ελληνικών ομάδων σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ

Δείτε τις τηλεοπτικές μεταδόσεις των ελληνικών ομάδων (και όχι μόνο) σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

Συνεχίζεται η 5η αγωνιστική του Champions League με την διεξαγωγή των οκτώ αναμετρήσεων των τεσσάρων πρώτων ομίλων. Η πρώτη σέντρα θα δοθεί νωρίς και συγκεκριμένα στις 19.00 επί ρωσικού εδάφους, όπου η Ροστόφ υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου (COSMOTE Sport 3 HD) και ακολουθεί στις 19:45 η αναμέτρηση Μπεσίκτας – Μπενφίκα (COSMOTE Sport1 HD) με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Το ματς δεν αρχίζει τη γνωστή ώρα (21.45), γιατί στην Τουρκία δεν έχει αλλάξει η ώρα για την χειμερινή περίοδο.

Από εκεί και πέρα από τα ματς των 21.45 ξεχωρίζει οπωσδήποτε το παιχνίδι του Λονδίνου ανάμεσα σε Άρσεναλ και Παρί Σεν Ζερμέν, το οποίο θα έχει και διπλή τηλεοπτική κάλυψη (ΕΡΤ2, COSMOTE Sport 2 HD). Τα υπόλοιπα ματς θα καλυφθούν ως εξής: Σέλτικ – Μπαρτσελόνα (COSMOTE Sport 3 HD), Λουντογκόρετς - Βασιλεία (COSMOTE Sport 8 HD), Νάπολι - Ντινάμο Κιέβου (COSMOTE Sport 7HD), Ατλέτικο Μαδρίτης - Αϊντχόφεν (COSMOTE Sport 6 HD) και Γκλάντμπαχ - Μάντσεστερ Σίτι (COSMOTE Sport 5 HD).

Από τις 20.00 το COSMOTE Sport 2 HD και η εκπομπή «UEFA Champions League Show» με τους Στέφανο Αβραμίδη,Βασίλη Σαμπράκο και καλεσμένο τον Αντώνη Νικοπολίδη θα παρουσιάσουν όλα τα γκολ της Τρίτης αλλά και την ανάλυση των αγώνων της Τετάρτης, ενώ στις 21.45 στο COSMOTE Sport 1 HD θα υπάρχει η εκπομπή UEFA Champions League «Λεπτό προς Λεπτό».

Εκπομπή για την διοργάνωση έχει προγραμματίσει και η ΕΡΤ1. Το «Champions ΕΡΤ- pre game» με τον Ιωσήφ Νικολάου και τον Περικλή Μακρή θα αρχίσει στις 21:00 και θα έχει καλεσμένο τον Λάκη Παπαϊωάννου.

Εξ αναβολής ματς στη Superleague
Ποδόσφαιρο έχουμε και στην Ελλάδα, όπου θα διεξαχθεί η εξ’ αναβολής λόγω του μεγάλου σεισμού που είχε γίνει στα Ιωάννινα τον Οκτώβριο αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα –Λεβαδειακός. Με αυτόν τον αγώνα ολοκληρώνεται και τυπικά η 7η αγωνιστική της Superleague. Σέντρα στις 17.15 με τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports1HD.

Ντέρμπι «αιωνίων» στην Α1 βόλεϊ γυναικών
Το ντέρμπι μεταξύ του Ολυμπιακού και του πρωτοπόρου και αήττητου Παναθηναϊκού ξεχωρίζει αναμφίβολα στο πρόγραμμα της σημερινής εμβόλιμης 7 ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α1 βόλεϊ γυναικών. Πρώτο σερβίς στις 18:00 με ζωντανή μετάδοση από το Novasports 2HD.

Οι «κιτρινόμαυρες» μάχες στο Basketball Champions League
Στο Champions League του μπάσκετ, η ΑΕΚ αντιμετωπίζει στις 19.00 στο Ο.Α.Κ.Α την Παρτιζάν Βελιγραδίου (Novasports 3HD) και ο Άρης στις 21.00 εκτός έδρας τη γερμανική Σκάιλαϊνερς (ΕΡΤ3, Novasports 2HD) για την 6η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Δείτε εδώ αναλυτικά το αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της μέρας.

Από τα κανάλια του Cosmotetv οι αγώνες των ελληνικών ομάδων στο Europa League
Την Πέμπτη ρίχνονται στην ευρωπαϊκή «αρένα» και οι ελληνικές ομάδες. Στις 20.00, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Φιορεντίνα (COSMOTE Sport2HD) και θέλει να διατηρήσει ζωντανές τις μαθηματικές του ελπίδες πρόκρισης στους «32» του Europa League. Την ίδια ώρα ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται και αυτός εκτός έδρας σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά ματς με τον Αγιαξ (COSMOTE Sport4HD). Τέλος, στις 22.05 ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ελβετική Γιουνγκ Μπόις (COSMOTE Sport3HD) με στόχο να σφραγίσει την πρόκρισή του στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η κάλυψη όλων των παιχνιδιών του Europa League
Οι μεταδόσεις των υπόλοιπων αγώνων της 5 ης αγωνιστικής είναι: Ζενίτ-Μακάμπι Τελ Αβίβ(18.00 ,COSMOTE Sport7HD),Γκαμπάλα-Άντερλεχτ(18.00 ,COSMOTE Sport8HD),Φενέρμπαχτσε-Ζόρια, (18.00,COSMOTE Sport1HD) και Αστάνα-ΑΠΟΕΛ (18.00,COSMOTE Sport3HD),Θέλτα-Σταντάρ Λιέγης (20.00 ,COSMOTE Sport5HD),Σλόβαν Λίμπερετς-Κάραμπαγκ (20.00,COSMOTE Sport3HD),Ζυρίχη-Βιγιαρεάλ (20.00,COSMOTE Sport7HD),Γάνδη-Μπράγκα (20.00,COSMOTE Sport8HD), Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Φέγενορντ (22.05,COSMOTE Sport2HD), Μπιλμπάο-Σασουόλο (22.05,COSMOTE Sport4HD), Ρόμα-Πλζεν(22.05,COSMOTE Sport5HD),Σεντ Ετιέν-Μάιντς (22.05,COSMOTE Sport3HD),Γκενκ-Ραπίντ Βιέννης(22.05,COSMOTE Sport7HD) και Αούστρια Βιέννης-Άστρα Γκιούργκιου (22.05,COSMOTE Sport8HD).

Από την ΕΡΤ1 το Ολυμπιακός - Μακάμπι Τελ Αβίβ
Νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης θα αρχίσει η δράση και στην Euroleague. Στις 19.45, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί στο Σ.Ε.Φ. την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής. Τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ1. Το πρόγραμμα της αγωνιστικής θα αρχίσει από τις 19.00 με το Ζάλγκιρις – Μπάμπεργκ (Novasports 2HD),ακολουθεί την ίδια ώρα με τους ερυθρόλευκους το Αναντολού Εφές - Ερυθρός Αστέρας (Novasports 1HD), στις 21:45 το Αρμάνι Μιλάνο-Φενερμπαχτσέ (Novasports3HD) και στις 22:00 το Ρεάλ Μαδρίτης-Ούνιξ Καζάν (Novasports1HD).

Οι καλεσμένοι του «The2night Show»
Η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγο, Σωκράτης Προβατάς, η Βασιλική Τρουφάκου αλλά και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είναι οι αποψινοί καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου και της εκπομπής «The2night Show» (23.15, ΑΝΤ1).

Επιστρέφει η «Αυτοψία»
Για την Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου, στις 23:50(Alpha) έχει προγραμματιστεί η πρεμιέρα της εκπομπής «Αυτοψία», με τον Αντώνη Σρόιτερ να εστιάζει και φέτος σε κοινωνικά και πολιτικά θέματα που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x