Media

Media: Κόπα Αμέρικα, στέψη πρωταθλητή στο χάντμπολ και αυλαία για το Ράδιο Αρβύλα

Η δράση στο Κόπα Αμέρικα και η τελευταία εκπομπή του Ράδιο Αρβύλα στη σεζόν ξεχωρίζει τη Δευτέρα από τις ειδήσεις γύρω από τον χώρο των media.

Επανάληψη του τελικού στο Κόπα Αμέρικα
Μια σπουδαία αναμέτρηση περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα του Κόπα Αμέρικα όπου οι φιναλίστ του προηγούμενου τελικού Αργεντινή και Χιλή (05.00) αναμετρώνται αυτή τη φορά για τη φάση των ομίλων. Στην περιγραφή του αγώνα ο Αλέξης Σπυρόπουλος. Τρεις ώρες νωρίτερα (02.00) ο Παναμάς κοντράρεται με την Βολιβία. Τηλεοπτική μετάδοση των αγώνων από τον ΣΚΑΪ.

Στέψη στη Handball Premier
Ολοκληρώνεται σήμερα η σεζόν στη Handball Premier με τη διεξαγωγή του τρίτου και τελευταίου τελικού πρωταθλήματος μεταξύ του Διομήδη Άργους και Φίλιππου Βέροιας με τον νικητή να στέφεται πρωταθλητής . Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 16.30 και θα θα καλυφθεί ραδιοφωνικά από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 σε περιγραφή του Κωνσταντίνου Χατζηδημητρίου και τηλεοπτικά από την ΕΡΤ2.


Δείτε εδώ το υπόλοιπο τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

Kατεπείγουσα σύσκεψη στο υπουργείο Εργασίας για το Mega
Με παρέμβαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ πραγματοποιείται σήμερα κατεπείγουσα σύσκεψη στο υπουργείο Εργασίας, για τα οφειλόμενα σε εργαζόμενους και ασφαλιστικά Ταμεία από την εταιρεία ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. (MEGA).

Ένταση στο Happy Day και παρέμβαση Κοντομηνά
Μεγάλη ένταση δημιουργήθηκε στη σημερινή εκπομπή «Happy Day» του Alpha μεταξύ του Δήμου Βερύκιου και του Δημήτρη Παπανώτα για την ένταξη των Φούρνων στο Πρόγραμμα Ιατρικής Υιοθεσίας του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, που είχε σαν αποτέλεσμα την τηλεφωνική παρέμβαση του προέδρου του καναλιού Δημήτρη Κοντομηνά και ο οποίος ήταν έξω φρενών με τους συντελεστές της εκπομπής και τους το εξέφρασε ζωντανά στον ‘αέρα’ της εκπομπής. «Ντροπή σας! Με κάνατε και ντράπηκα σήμερα! Έχετε κάθε μέρα το μισθό σας και λέτε βλακείες» τους είπε μεταξύ άλλων.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης «στον ενικό»
Ο επικεφαλής του «Ποταμιού», Σταύρος Θεοδωράκης, είναι ο αποψινός καλεσμένος της εκπομπής «στον ενικό» (23.30, Star) με τον Νίκο Χατζηνικολάου. .

Αυλαία για το «Ράδιο Αρβύλα»
Ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του θα αποχαιρετήσουν απόψε τους τηλεθεατές σε μια εκπομπή γεμάτη γέλιο και πολλές εκπλήξεις καθώς το «Ράδιο Αρβύλα» ρίχνει αυλαία για τη φετινή σεζόν. Απόψε στις 23.15 στον ΑΝΤ1.

«Rush» απόψε στο Star
Την ταινία «Rush» η οποία είναι βασισμένη στην αληθινή ιστορία των δύο πρωταθλητών της Formula 1 Τζέιμς Χάντ και Νίκι Λάουντα θα προβάλλει απόψε στις 21.00 το Star. Πρωταγωνιστούν Κρις Χέμσγουορθ, Ντάνιελ Μπρουλ, Ολίβια Γουάιλντ κ.α.

Νέες σειρές από την ΕΡΤ
Δύο πολιτικά σίριαλ και ένα οικογενειακό δράμα ρίχνουν τα στελέχη της ΕΡΤ από σήμερα στη μάχη της τηλεθέασης. Η αρχή γίνεται με την καθημερινή δραματική σειρά «Οικογένεια Μπέιλι « που θα μεταδίδεται στις 15.00 . Αργότερα στη ζώνη που θα έχει τίτλο «Η σειρά σου στις 8» θα κάνει πρεμιέρα μια καθημερινή πολιτική σειρά εποχής με τίτλο «Το πατρικό μου» . Τέλος τα μεσάνυχτα αρχίζει η πολιτική πολυβραβευμένη σειρά «House of cards» που θα μεταδίδεται Δευτέρα έως Τετάρτη την ίδια ώρα.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x