Media

Media: Κύπελλο (;), Basketball Champions League και συνέντευξη Μπαρτζώκα στο Cosmote Sport

Δράση σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ περιλαμβάνει το αθλητικό πρόγραμμα της Τρίτης, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον έχει και το δεύτερο μέρος της συνέντευξης του Γιώργου Μπαρτζώκα στο Cosmote Sport.

Σέντρα(;) σήμερα για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας εν μέσω κακοκαιρίας που πλήττει όλη τη χώρα. Έτσι λοιπόν καιρού επιτρέποντος στα Τρίκαλα αγωνίζεται στις 17.15 ο Αστέρας Τρίπολης (COSMOTE SPORT 1 HD) κόντρα στην ομώνυμη ομάδα στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της 3ης φάσης του Κυπέλλου. Για σήμερα στις 19.30 ήταν προγραμματισμένη και η αναμέτρηση του Λεβαδειακού με την ΑΕΚ, που αναβλήθηκε λόγω των έντονων χιονοπτώσεων.

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στη μάχη για το Basket Champions League
Ημέρα Champions League η σημερινή στο μπάσκετ με τη διεξαγωγή της 12ης αγωνιστικής και με διπλό ελληνικό ενδιαφέρον. Την αρχή κάνει ο ΠΑΟΚ ο οποίος στις 19.00 υποδέχεται τη Νεπτούντας με τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports 3HD, ενώ στις 21.00 η ΑΕΚ για τον Ε΄ όμιλο κοντράρεται με τη Λούντβιγκσμπουργκ (Novasports 2HD).FM Ραδιοφωνική μετάδοση των αγώνων από τον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Κύπελλο και στην ποδοσφαιρική Ευρώπη
Κύπελλο έχουν και στην Ιταλία όπου η Νάπολι υποδέχεται στις 22.00 τη Σπέτσια σε νοκ άουτ παιχνίδι για την φάση των «16» της διοργάνωσης. Τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports 1HD. Στις 22.15 η Ατλέτικο Μαδρίτης φιλοξενεί τη Λας Πάλμας στον επαναληπτικό του 2-0 για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ισπανίας. Τηλεοπτικά ο αγώνας θα καλυφθεί από την ΕΡΤ2.

Εναντίον της Γαλλίας η Εθνική πόλο Ανδρών
Η εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης Ανδρών υποδέχεται στις 19.00 (Novasports2HD) το αντίστοιχο συγκρότημα της Γαλλίας στο Εθνικό Κολυμβητήριο Πειραιά, σε αγώνα για την 3η αγωνιστική των προκριματικών ομίλων του World League. Νωρίτερα στις 18:00 στην εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα πόλο», που θα προβληθεί από το Novasports1HD, καλεσμένος θα είναι προπονητής της Γλυφάδας, Δημήτρης Μάζης.

Δείτε εδώ το υπόλοιπο αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

Συνέντευξη Μπαρτζώκα στο «Pick & Roll»
Το δεύτερο μέρος της συνέντευξης του Γιώργου Μπαρτζώκα, ο οποίος μιλά για τη θητεία του στον Ολυμπιακό και τη σχέση του με τον Βασίλη Σπανούλη ξεχωρίζει μεταξύ άλλων στη θεματολογία της σημερινής εκπομπής «Pick & Roll» με τον Βασίλη Σκουντή που θα μεταδοθεί στις 20.00 από το COSMOTE SPORT 4HD. Επίσης, καλεσμένος στο στούντιο θα βρεθεί ο πρώην διεθνής παίκτης του Παναθηναϊκού Γιώργος Καλαϊτζής.

Επιστρέφουν οι «Ιστορίες»
Στον πρώην Πράκτορα της CIA Τζον Κυριάκου και τις πτυχές της συγκλονιστικής του διαδρομής, αλλά και σ’ ένα κληροδότημα στις Καρυές Λακωνίας που παραμένει αναξιοποίητο εδώ και 30 χρόνια, εστιάζουν οι αποψινές «Ιστορίες» που θα προβληθούν στις 23.30 στον ΣΚΑΪ.

Ανακοίνωση εργαζομένων MEGA, συνέλευση στον ΔΟΛ
Με νέα ανακοίνωση που εξέδωσαν οι απλήρωτοι εργαζόμενοι στο MEGA κάνουν σαφές μεταξύ άλλων την πρόθεσή τους να διακόψουν άμεσα την επίσχεση εργασίας, ώστε να επαναφέρουν σε λειτουργία τον τομέα ενημέρωσης και τα δελτία ειδήσεων, υπό την προϋπόθεση ότι θα διασφαλιστεί η εξομάλυνση της μισθοδοσίας και θα δρομολογηθεί η πλήρης εξόφληση των δεδουλευμένων τους. Στο μέτωπο του ΔΟΛ τώρα, σήμερα θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση των εργαζομένων παρουσία της ΕΣΗΕΑ.

«Κάνε παζάρι»: Έρχεται στον ΣΚΑΪ
Το ιστορικό τηλεπαιχνίδι «Κάνε παζάρι» που έχει κατακτήσει όλο τον κόσμο επιστρέφει προσεχώς ανανεωμένο στη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Στο τιμόνι της παρουσίασης η Ντορέττα Παπαδημητρίου που θα κάνει καθημερινά παζάρι με διαγωνιζόμενους από το κοινό, χαρίζοντάς τους χρήματα και πλούσια δώρα.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x