Media

Media: Ματς φωτιά για το EURO, απόψε ο β’ ημιτελικός στο Κόπα Αμέρικα

Ολοκληρώνεται και τυπικά σήμερα η πρώτη φάση στο ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Γαλλίας με την διεξαγωγή της 3ης αγωνιστικής σε 5ο και 6ο όμιλο.

Ολοκληρώνεται και τυπικά σήμερα η πρώτη φάση στο ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Γαλλίας με την διεξαγωγή της 3ης αγωνιστικής σε 5ο και 6ο όμιλο.

Στις 19.00 για τον 6ο όμιλο η Ουγγαρία αντιμετωπίζει την Πορτογαλία (ΕΡΤ1 ) και η Ισλανδία την Αυστρία (ΕΡΤ2). Στις 22.00 η Ιταλία αντιμετωπίζει την Ιρλανδία (ΕΡΤ2), ενώ την ίδια ώρα στον άλλο αγώνα του 5ου ομίλου η Σουηδία κοντράρεται με το Βέλγιο (ΕΡΤ1).

Στο Κόπα Αμέρικα ολοκληρώνεται η ημιτελική φάση της διοργάνωσης, καθώς στις 03.00 τα ξημερώματα Πέμπτης στο Σικάγο θα αγωνιστούν η Κολομβία με την Χιλή, σε αγώνα που θα μεταδώσει ο ΣΚΑΪ.

Δείτε εδώ το υπόλοιπο τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

Nέα 4ωρη στάση εργασίας στο MEGA
Την κήρυξη νέας 4ωρης στάσης εργασίας για όλους τους δημοσιογράφους που εργάζονται στο «MEGA» και στην ιστοσελίδα «megatv.com», αποφάσισε για σήμερα το Διοικητικό Συμβούλιο ης ΕΣΗΕΑ από τις 12.00 έως τις 16.00 έπειτα από την αθέτηση της δέσμευσης της εργοδοσίας να καταβάλει τις οφειλόμενες αποδοχές του β’ 15νθημέρου του Απριλίου και τις αποδοχές του Μαΐου.

Φάκελος φοροδιαφυγή απόψε στον ΣΚΑΪ
Tον φάκελο της φοροδιαφυγής ανοίγει η αποψινή εκπομπή η «Ελλάδα στον Καθρέφτη» με τον Κωνσταντίνο Ζούλα και την Νίκη Λυμπεράκη που θα προβληθεί στις 00.20 στον ΣΚΑΪ.

Στην Κένυα το «World Party»
Στο αποψινό επεισόδιο του «World Party» (21.50, Alpha) ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης επιστρέφουν στην Αφρική, με προορισμό, αυτή τη φορά, την Κένυα!

To ΟΤΕ HISTORY «στα βήματα του Αποστόλου Παύλου»
Τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ «Στα βήματα του Αποστόλου Παύλου», σε συμπαραγωγή OTE TV, που αποτελεί ένα συναρπαστικό οδοιπορικό σε 23 πόλεις της νοτιοανατολικής Μεσογείου, θα φιλοξενήσει από σήμερα το κανάλι OTE HISTORY, σε Α’ τηλεοπτική προβολή. Η σειρά με αφηγητή τον Στέλιο Μάινα που θα αποτελείται από 6 επεισόδια θα προβάλλεται κάθε Τετάρτη βράδυ στις 21.00.

Οι καλεσμένοι σε «Βράδυ» και «Τhe 2night Show»
Στην προτελευταία εκπομπή της σεζόν, στο πλατό του «Τhe 2night Show» (23.15, ΑΝΤ1) με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου έρχονται απόψε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, η Δήμητρα Ματσούκα, η Μικαέλα Φωτιάδη και η Αμαρυλλίς. Από την άλλη πλευρά, ο Πέτρος Κωστόπουλος θα φιλοξενήσει στην εκπομπή «Βράδυ» (23.00, Alpha) την Άντζελα Δημητρίου, τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, την Έλλη Παπαγγελή και τον Stan.

Συμφωνία Forthnet - τραπεζών για αναχρηματοδότηση
Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Forthnet έκανε γνωστό ότι προχώρησε σε οριστική συμφωνία με τις Τράπεζες για την αναχρηματοδότηση των δανειακών της υποχρεώσεων, καθώς και ότι προχωρά στην έκδοση μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου ύψους 100 εκατ. ευρώ.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x