Media

Media: Με Σπυρόπουλο-Κατσαρό ο ΣΠΟΡFM 94,6 στον τελικό

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από τον χώρο των media και τις σημαντικότερες τηλεοπτικές μεταδόσεις.

Όσα απίστευτο και αν ακούγεται, σήμερα, έχουμε τελικό Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΆΕΚ και ο ΣΠΟΡFM 94,6 θα βρίσκεται από νωρίς στο ΟΑ.Κ.Α. Στην περιγραφή του αγώνα στις 20.30 θα είναι ο Αλέξης Σπυρόπουλος και στον σχολιασμό ο Νίκος Κατσαρός. Κώστας Μιαούλης, Σωτήρης Κωσταβάρας, Κώστας Κετσετζόγλου, Γιώργος Τσακίρης, Γιώργος Νοικοκύρης, Χριστόφορος Ευαγγελάτος, Γιώργος Μαραθιανός και Γιάννης Σταυρόπουλος θα είναι… ακροβολισμένοι και θα σας μεταφέρουν τα πάντα πριν και μετά την ολοκλήρωση του αγώνα.

Και μετά το σφύριγμα της λήξης και ως τα μεσάνυχτα σχόλια και αναλύσεις από τους σχολιαστές του ΣΠΟΡ FM αλλά και κορυφαίους Έλληνες αθλητικογράφους με συντονιστή τον Σταύρο Χονδροθύμιο. Τα μεσάνυχτα ακριβώς και μέχρι όσο πάει Κώστας Κετσετζόγλου και Γιώργος Νοικοκύρης ανοίγουν τις γραμμές.

Στον ΟΤΕTV η τηλεοπτική κάλυψη του τελικού
Η τηλεοπτική κάλυψη του τελικού θα γίνει από τον OTE Sport 1 HD σε περιγραφή Αντρέα Παλομπαρίνι. Το επιτελείο των καναλιών ΟΤΕ Sport θα βρίσκεται στο ΟΑΚΑ από τις 19.00 με την εκπομπή «Κύπελλο Ελλάδας. Ο ΤΕΛΙΚΟΣ» με τους Στέφανο Αβραμίδη, Σωτήρη Κωσταβάρα και Γιώργο Θαναηλάκη, όπου θα δοθούν όλα τα τελευταία νέα των ομάδων, ενώ θα παρουσιάσει και την πορεία των δύο φιναλίστ προς τον τελικό. Καλεσμένοι θα είναι οι Ηλίας Πουρσανίδης, Xάρης Κοπιτσής, Γιώργος Λεμπέσης, Ιωάννα Κατσαντώνη και Στάθης Σταθόπουλος. Μετά τη λήξη του παιχνιδιού θα ακολουθήσει η απονομη, καθώς και δηλώσεις των πρωταγωνιστών, αλλά και ανάλυση του αγώνα.

Όπως έχουμε ήδη γράψει, ο τελικός θα προβληθεί και σε μαγνητοσκόπηση στις 22.30 από την ΕΡΤ1.

Στις 22.00 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μπόρνμουθ
Το εξ αναβολής της 38ης αγωνιστικής ματς της Premier League ανάμεσα σε Γιουνάιτεντ και Μπόρνμουθ θα διεξαχθεί απόψε στις 22.00 και θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το OTE Sport 3 HD.

Δείτε εδώ το υπόλοιπο αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα.

«Ιστορίες» προσφύγων στον ΣΚΑΪ
Ένα διαφορετικό αφιέρωμα για την επέτειο της Γενοκτονίας των Ποντίων θα ,παρουσιάσει ο Αλέξης Παπαχελάς στις «Ιστορίες» (23.15, ΣΚΑΪ). Κι ακόμη, η Σία Κοσιώνη ταξιδεύει στη Χίο και συναντά έναν από τους Έλληνες που έζησαν τη μεγάλη Οδύσσεια των προσφύγων στη Μέση Ανατολή: Το μακρύ οδοιπορικό από τη Χίο στην Τουρκία, το Χαλέπι και την Αίγυπτο…

Νέο «Αλ τσαντίρι» απόψε στον Alpha
Επιστρέφει ζωντανά από το Θέατρο «Βέμπο» το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» με τον Λάκη Λαζόπουλο.Στις 21.00 στον Alpha.

Η Γεννηματά στην «Ανατροπή», ο Γ.Παπακωνσταντίνου στην «Αυτοψία»
Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, είναι η καλεσμένη της εκπομπή «Ανατροπή» με τον Γιάννη Πρετεντέρη, που θα προβληθεί στις 00.05 στο MEGA. Τον πρώην «τσάρο» της ελληνικής Οικονομίας, Γιώργο Παπακωνσταντίνου, συναντά στις 23.00 στον Alpha η εκπομπή «Αυτοψία» με τον Αντωνη Σρόιτερ.

Η ταινία «300» απόψε στο Star
Την εικονογραφημένη νουβέλα του Φρανκ Μίλερ, «300», που έσπασε τα ταμεία, θα προβάλλει στις 22.00 το Star. Πρωταγωνιστούν οι: Τζέραρντ Μπάτλερ, Ντόμινικ Γουέστ, Λίνα Χίντεϊ, Άντριου.

Ο τελικός του Κυπέλλου Ισπανίας
Ο τελικός του Κυπέλλου Ισπανίας ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Σεβίλλη που θα διεξαχθεί την Κυριακή 22 Μαΐου στις 22:30 θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 1 και Novasports 1 HD.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x