Media

Media: Μεσοβδόμαδες αγωνιστικές στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα

Eμβόλιμες αγωνιστικές σε Premier League, Bundesliga, La Liga, ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου Ιταλίας αλλά και Eurocup στο σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Οι εμβόλιμες αγωνιστικές σε Premier League, Bundesliga, LaLiga, οι ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου Ιταλίας αλλά και το Eurocup θα μας απασχολήσουν στο σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα. Η Λέστερ, που συνεχίζει να ηγείται της κορυφής του βαθμολογικού πίνακα του αγγλικού πρωταθλήματος υποδέχεται την Γουέστ Μπρομ για την 28η αγωνιστική. Σέντρα στις 21.45 και τηλεοπτική κάλυψη από τον OTESport 1HD. Την ίδια ώρα, τηλεοπτική μετάδοση θα έχουν και τα: Νόριτς – Τσέλσι (OTESport 5HD), Άστον Βίλα – Έβερτον (OTESport 6HD) και Μπόρνμουθ – Σαουθάμπτον (OTESport 8HD).

Νωρίτερα στις 21.00, ανοίγει το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής της Bundesliga με δύο αναμετρήσεις. Το Ανόβερο φιλοξενεί την Βόλφσμπουργκ (OTE Sport 3 HD) και η Ίνγκολσταντ την Κολονία (OTE Sport 7 HD). Μεσοβδόμαδα αγωνιστική και στο ισπανικό πρωτάθλημα, όπου η Ατλέτικο Μαδρίτης, μετά τη νίκη στο ντέρμπι επί της Ρεάλ, υποδέχεται την Σοσιεδάδ (22.00, OTESport2HD) και η Λας Πάλμας την Χετάφε (23.00, OTE Sport 7 HD) στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής.

Παραμένουμε σε ποδοσφαιρικούς ρυθμούς αλλά πάμε Ιταλία και στη ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου. Στις 22.00 το Novasports 2 μας μεταφέρει στο «Σαν Σίρο», όπου η Αλεσάντρια - ομάδα της τρίτης κατηγορίας του ιταλικού πρωταθλήματος - κυνηγώντας το δικό της θαύμα φιλοξενείται από την Μίλαν και θέλει να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0 προκειμένου να είναι αυτή που θα βρεθεί στον τελικό του Coppa Italia.

Τέλος, έχουμε και δύο αγώνες για τους «16» του Eurocup, στις 20:00 το Γαλατάσαραϊ – Καρσίγιακα (Eurosport 2) και στις 21:45 το Όλντενμπουργκ – Στρασμπούρ ( Eurosport 2).

Δείτε εδώ αναλυτικά το αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Πολυήμερο αφιέρωμα της Nova για το ντέρμπι των «αιωνίων»
Ένα σπέσιαλ αφιέρωμα πολλών ημερών, που θα αποτελέσει και την αντίστροφη μέτρηση έως τον αγώνα Ολυμπιακός- Παναθηναϊκός στις 13 Μαρτίου αρχίζει από σήμερα στο Novasports 2. Οι φίλοι του ποδοσφαίρου, καθημερινά από τις 17:00 - 21:00, θα έχουν τη δυνατότητα μέσα από τη ζώνη «Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Το δικό μας ντέρμπι» να θυμηθούν παλιότερους αγώνες, ιστορικά στοιχεία για τους δύο μεγάλους συλλόγους, καθώς και φάσεις και γκολ από αναμετρήσεις του παρελθόντος, μέσα από τη ματιά του «Novasports Classic Zone», αλλά και την ειδική εκπομπή που θα προβάλλεται κάθε βράδυ στις 20:00, με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιώρη. Επίσης θα παρακολουθήσουν τους «αιώνιους» αντιπάλους», από την πρώτη συνάντηση τους μέχρι σήμερα, τόσο στο ποδόσφαιρο, όσο και σε όλα τα υπόλοιπα αθλήματα.

Το προσφυγικό στις «Ιστορίες» στον ΣΚΑΪ
Στα κλειστά σύνορα, στον διπλωματικό πόλεμο στην Ευρώπη, στους εγκλωβισμένους πρόσφυγες και στην απειλή απομόνωσης της Ελλάδας εστιάζουν οι αποψινές «Ιστορίες», με τον Αλέξη Παπαχελά, τη Σία Κοσιώνη και τον Παύλο Τσίμα στις 23.15 στον ΣΚΑΪ. Ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, σε συνέντευξη στον Αλέξη Παπαχελά, μιλά για τις προκλήσεις και τα σχέδια των «σκληρών» της Ευρώπης, τις ελληνικές κινήσεις εν όψει της κρίσιμης συνόδου κορυφής της 7ης Μαρτίου, για τις πιέσεις, τις παγίδες και τις συμμαχίες.

«Οι φύλακες του Αιγαίου» απόψε στις «360ο»
Με αφορμή την πτώση του ελικοπτέρου του πολεμικού ναυτικού στην Κίναρο, η Σοφία Παπαϊωάννου και η εκπομπή «360°» ταξιδεύει απόψε στις 23.50 (Alpha) στο ερημονήσι του Αιγαίου και συναντά τη μοναδική κάτοικο του νησιού, τη γυναίκα που βρήκε τα συντρίμμια και τις σωρούς των άτυχων αξιωματικών.

H Ρούλα Κορομηλά στο «E TV»
Επιστρέφει ξανά στην τηλεόραση με ψυχαγωγική εκπομπή τα Σαββατοκύριακα μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του «E TV» η Ρούλα Κορομηλά.

«Η αιχμάλωτη» και «Ο Χορός των Κατασκόπων» σε Α' τηλεοπτική προβολή
Βασισμένη σε μία αληθινή ιστορία εξαφάνισης που συγκλόνισε τον Καναδά πριν από πολλά χρόνια, η ταινία «Η Αιχμάλωτη» έρχεται απόψε σε Α’ τηλεοπτική προβολή, στο Novacinema 1, ενώ το πρωταγωνιστικό καστ αποτελείται από τους εξαιρετικούς Ράιαν Ρέινολντς και Ροζάριο Ντόουσον.

Γι’ αυτούς που έχουν αϋπνίες ο Alpha θα δείξει στις 00.45 την ταινία «Ο χορός των κατασκόπων» ,επίσης, σε Α’ τηλεοπτική προβολή. Πρωταγωνιστούν Κλάιβ Όουεν, Άντρεα Ράισμπορο και Γκίλιαν Άντερσον.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x