Media

Media: Μπασκετικό ραντεβού και αυτό το διήμερο!

Πολύ μπάσκετ με ποδοσφαιρική σφήνα από Football League και λίγο από πόλο περιλαμβάνει το αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της Τετάρτης και της Πέμπτης.

Στις 20.00, συντονίσου στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και άκου ζωντανά την προσπάθεια του Ολυμπιακού να φύγει με το διπλό από το Βελιγράδι κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα. Περιγράφει ο απεσταλμένος του σταθμού, Νίκος Ζέρβας. Τηλεοπτικά το παιχνίδι θα καλυφθεί από την ΕΡΤ2.

Οι υπόλοιπες αναμετρήσεις της ημέρας για την 27η αγωνιστική της Euroleague:
ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Νταρουσάφακα (18:00, Novasports 1HD), Γαλατάσαραϊ - Ούνικς Καζάν (20.00, Novasports 2HD) και Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα (22.00, Novasports 1HD).

Εμβόλιμη στη Football League
Υπάρχει, βέβαια, και ποδοσφαιρική σφήνα, με τη διεξαγωγή της εμβόλιμης 22ης αγωνιστικής της Football League. Από το πρόγραμμα της Τετάρτης τηλεοπτική κάλυψη θα έχει το ματς της αγωνιστικής ανάμεσα σε Τρίκαλα και Λαμία (15.00,ΕΡΤ2) και από της Πέμπτης το Αγροτικός Αστέρας - Απόλλων Σμύρνης (15:00, ΕΡΤ3).

Κόντρα στη Νις ο Ολυμπιακός στο πόλο
Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται στις 20.30 στη Γαλλία από την ουραγό Νις για την 8η αγωνιστική του Len Champions League Ανδρών στο πόλο, με τον αγώνα να καλύπτεται τηλεοπτικά από το Novasports4HD.

Προκριματικά της Basketball Champions League στα κανάλια Novasports
Με τους αγώνες Καρσίγιακα – Βενέτσια (19:00, Novasports 3HD) και Μονακό – Σάσαρι (21:30, Novasports 3HD) ολοκληρώνονται απόψε οι πρώτοι αγώνες της προκριματικής φάσης της Basketball Champions League.

Δείτε εδώ αναλυτικά το αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Ο Κώστας Φιλιππίδης στην εκπομπή «Sports. Doc»
Τον Κώστα Φιλιππίδη, φιλοξενεί ο Βαγγέλης Ιωάννου στην εκπομπή «Sports. Doc», απόψε στις 22:15 στην ΕΡΤ1.

«Super Euroleague» με Παναγιώτη Γιαννάκη
Ο «δράκος» του ελληνικού μπάσκετ, Παναγιώτης Γιαννάκης, θα βρεθεί το βράδυ της Τετάρτης καλεσμένος της εκπομπής «Super Euroleague» που θα προβληθεί στις 23.00 από το Novasports2HD.

Βήμα τετράδας για Παναθηναϊκό
Σε μπασκετικούς ρυθμούς θα κινηθούμε και την Πέμπτη, με τον εκτός έδρας αγώνα του Παναθηναϊκού κόντρα στην Μπασκόνια να ξεχωρίζει, αφού οι Πράσινοι, που πλέον διεκδικούν θέση στην τετράδα, θέλουν νίκη για να παραμείνουν στον στόχο τους. Τζάμπολ στη Βιτόρια στις 22:00 με ραδιοφωνική μετάδοση από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 σε περιγραφή του απεσταλμένου του, Δημήτρη Κοντού, και τηλεοπτική από την ΕΡΤ2. Την ίδια ημέρα θα διεξαχθούν άλλα τρία ματς για την 28η αγωνιστική της Euroleague και είναι τα: Αναντολού Εφές – Φενέρμπαχτσε (19:30, Novasports 2HD), Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ζάλγκιρις (21:05, Novasports 3HD) και Αρμάνι Μιλάνο – Μπάμπεργκ (21:45, Novasports 2HD)

Με νέο ρεκόρ τηλεθέασης το «Survivor»
Το εντυπωσιακό ποσοστό του 72% ξεπερνούσε για περισσότερο από μία ώρα στο νεανικό κοινό κατά τη διάρκεια προβολής του χθεσινού επεισοδίου του «Survivor». Νέο ρεκόρ σημειώθηκε στις ηλικίες 15-44 που κατέγραψε κατά μέσο όρο 63,6%. Το χθεσινό επεισόδιο του “Survivor” παρακολούθησαν έστω και για ένα λεπτό 2.391.108 τηλεθεατές, ενώ στο νεανικό κοινό 15-44 σε λεπτό έφτασε το 78,1%. Στο αποψινό επεισόδιο (21.00, ΣΚΑΙ) οι παίκτες καλούνται σ’ έναν ακόμη αγώνα επάθλου, που θα τους χαρίσει την επικοινωνία με δικούς τους ανθρώπους.

Οι καλεσμένοι του «The2night Show»
Στο πλατό του «The2night Show» (23.15, ΑΝΤ1), θα βρεθούν απόψε οι Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Αγγελική Ηλιάδη και Κωνσταντία Χριστοφορίδου. Την Πέμπτη ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα υποδεχτεί τους Γιάννη Στάνκογλου, Φωτεινή Πιπιλή, Μαρία Φιλίππου και Ελισάβετ Σπανού.

O Άντονι Χόπκινς και η ταινία «The Dresser» στη Nova
Την Πέμπτη στις 22:00 το Novacinema1HD θα δείξει σε Α΄ τηλεοπτική προβολή την κοινωνική ταινία «The Dresser», με πρωταγωνιστή τον Άντονι Χόπκινς.

«Ζωές Παράλληλες»: Νέα σειρά στο Mega
Στη μάχη της τηλεθέασης φαίνεται πως είναι έτοιμο να μπει ξανά το Mega παρά τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, αφού εξασφάλισε τα δικαιώματα της νέας τουρκικής σειράς «Ζωές Παράλληλες». Η νέα καθημερινή δραματική σειρά έρχεται στο Mega από τη Δευτέρα 27 Μαρτίου στις 18.50.

« Μετακομίζει» το «Lucky room» που το αντικαθιστά το «Μπρούσκο»
Το τηλεπαιχνίδι «Lucky room» ,που προβάλλεται στον Αντ 1 κάθε μέρα στις 20.00 και παρουσιάζει ο Γιώργος Λιάγκας μετακομίζει στο …Σαββατοκύριακο και στη θέση του μπαίνει το «Μπρούσκο». Σύμφωνα με πληροφορίες οι αλλαγές θα ισχύσουν από τις 17 Απριλίου, αμέσως μετά τον Πάσχα.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x