Media

Media: Νέο μουσικό σόου στον ΣΚΑΪ - Επίπληξη για τους δημοσιογράφους του Mega

Δείτε τις ειδήσεις από τον χώρο των Media της σημερινής ημέρας.

Με δύο αγώνες ολοκληρώνεται σήμερα η 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Euro. Στις 19.00, η Αυστρία αντιμετωπίζει την Ουγγαρία και στις 22.00 η Πορτογαλία την Ισλανδία για τον 6ο όμιλο. Και τα δύο ματς θα καλυφθούν τηλεοπτικά από την ΕΡΤ1, ενώ θα υπάρχει ενημέρωση και από τον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Στο Copa America, οι ισόβαθμες στον 4ο όμιλο με τρεις βαθμούς Χιλή και Παναμάς κοντράρονται στις 03.00, ξημερώματα Τετάρτης, με φόντο την πρόκριση. Ο ΣΚΑΪ θα καλύψει ζωντανά την προσπάθεια των δύο ομάδων με τους Χιλιανούς να βολεύονται και με ισοπαλία, αφού υπερτερούν στη διαφορά τερμάτων.

Δείτε εδώ το αναλυτικά το αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Επίπληξη από το Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ στους δημοσιογράφους του Mega
Με επίπληξη τιμωρήθηκαν οι δημοσιογράφοι Μαρία Σαράφογλου, Όλγα Τρέμη και Μανώλης Καψής από το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβουλίο της ΕΣΗΕΑ, μετά την άσκηση αυτεπάγγελτης δίωξης για παραβίαση της δημοσιογραφικής δεοντολογίας την περίοδο του δημοψηφίσματος. Αντιθέτως, κρίθηκε κατά πλειοψηφία ότι δεν υπήρξε δεοντολογική παράβαση από το Γιάννη Πρετεντέρη.

Nέο μουσικό σόου στον ΣΚΑΪ με τον Γιώργο Θεοφάνους
Πρόκειται για το «Junior music Star» με παρουσιαστή τον Γιώργο Θεοφάνους. Το κανάλι προβάλλει ήδη μέσω των social media ένα promo βίντεο στο οποίο ζητά από παιδιά ηλικίας 8-14 ετών, με φωνητικές ικανότητες και αδυναμία στη μουσική, να δηλώσουν συμμετοχή και να γίνουν οι απόλυτοι πρωταγωνιστές μιας μεγάλης γιορτής. Στις αρχές Ιουλίου αναμένεται να ξεκινήσουν και τα γυρίσματα.

Αυλαία για το «Αλ τσαντίρι»
Ο Λάκης Λαζόπουλος αποχαιρετά τη φετινή χρονιά με το αποψινό Τσαντίρι που θα προβληθεί ζωντανά στις 21.00 από το Θέατρο Βέμπο.

Το Ελληνικό στις «Ιστορίες»
Project Ελληνικό: Η μεγάλη ιδιωτικοποίηση, αλλά και μία μοναδική - ιστορία από το... αύριο και το διάστημα στις αποψινές «Ιστορίες», με τον Αλέξη Παπαχελά, τη Σία Κοσιώνη και τον Παύλο Τσίμα στις 23.15 στον ΣΚΑΪ.

«Person of Interest»: ο 5ος και τελευταίος κύκλος
Το Novacinema 1 θα προβάλλει σε Α’ τηλεοπτική προβολή από σήμερα στις 21.00 και κάθε Τρίτη και Πέμπτη το μεγάλο φινάλε της αστυνομικής σειράς «Person of Interest».

Πρεμιέρα για τον 6ο κύκλο της σειράς «Without a Trace»
Ο 6ος κύκλος της αστυνομικής σειράς «Without a Trace» κάνει απόψε πρεμιέρα στις 00.15 στο Star και θα προβάλλεται κάθε Τρίτη-Πέμπτη την ίδια ώρα.

Φάκελος TV στην «Ανατροπή»
Με τον φάκελο της ελληνικής τηλεόρασης θα ασχοληθεί η εκπομπή «Ανατροπή» με τον Γιάννη Πρετεντέρη. Στο στούντιο θα βρεθούν καλεσμένοι: οι δημοσιογράφοι Θοδωρής Ρουσόπουλος, Παναγιώτης Παναγιώτου, Βαγγέλης Περρής κ.α. Απόψε στις 23.40 στο Mega.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x