Media

Media: Νταρουσάφακα- Παναθηναϊκός, Final-4 Κυπέλλου, τα ντέρμπι και η αθλητική δράση του τριημέρου

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από τον χώρο των media και όλη την αθλητική δράση του Σαββατοκύριακου

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στη Νταρουσάφακα αναζητά απόψε ο Παναθηναϊκός προκειμένου να μείνει ζωντανός στο κυνήγι της τετράδας της Euroleague. Τζάμπολ στις 19:15 με ραδιοφωνική μετάδοση από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 σε περιγραφή Δημήτρη Κοντού και τηλεοπτική από την ΕΡΤ2.

Τα άλλα παιχνίδια της ημέρας : Ούνικς Καζάν - Αναντολού Εφές (18.00, Novasports 1HD) και Μπαρτσελόνα - ΤΣΣΚΑ Μόσχας (22:00, Novasports 3HD).

Δράση έχουμε και στο βόλεϊ. Στις 18:00 το Novasports2HD θα καλύψει τον αγώνα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Φοίνικα Σύρου για την 19η αγωνιστική της Volley League.

Στις ποδοσφαιρικές τηλεοπτικές επιλογές της ημέρας υπάρχουν τα ματς: Άουγκσμπουργκ - Λειψία (21:30, Cosmote Sport 1 HD), Μπορντό - Λιόν (21:45, Novasports 4HD) και Μπέτις - Ρεάλ Σοσιεδάδ 21:45, Cosmote Sport 2 HD).

Πρεμιέρα για το Ευρωπαϊκό Κλειστού Στίβου
Ξεκίνησε σήμερα στο Βελιγράδι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή. Τηλεοπτικά θα καλυφθεί από την ERT2. Το Σάββατο το πρόγραμμα αρχίζει στις 10.30 με τα πρωινά αθλήματα και στις 17.15. Την Κυριακή η live σύνδεση της ΕΡΤ με το Βελιγράδι θα γίνει στις 16:50.

Ο Χάρης Βλαβιανός «Στα άκρα»
Ο συγγραφέας Χάρης Βλαβιανός είναι ο καλεσμένος της Βίκυς Φλέσσα στην εκπομπή «Στα άκρα». Απόψε στις 23:15 στην ΕΡΤ1.

Δείτε εδώ αναλυτικά το αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Το ντέρμπι της Τούμπας
ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός αναμετρώνται το βράδυ της Κυριακής στο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής της Super League. Ο ΣΠΟΡ FM 94,6 από νωρίς θα έχεις συνεχείς συνδέσεις με Θες/κη προκειμένου να μεταφέρει όλα τα τελευταία των δύο ομάδων και στις 19.30, όταν και θα δοθεί η σέντρα στην Τούμπα θα μεταδώσει ζωντανά το ματς. Μετά το τέλος θα ακολουθήσουν σχόλια και ρεπορτάζ από το μεγάλο παιχνίδι. Τηλεοπτικά θα καλυφθεί από το Novasports1HD σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη και του Ηλία Βλάχου.

Από το υπόλοιπο πρόγραμμα της αγωνιστικής το Σάββατο θα διεξαχθούν τα:
Λάρισα-ΠΑΣ Γιάννινα (15:00, Novasports3HD), Παναιτωλικός - Λεβαδειακός (17:15, Novasports1HD) και Παναθηναϊκός- Βέροια (19:30,Novasports2HD). Και την Κυριακή τα:Ατρόμητος – Ηρακλής (15.00, Novasports2HD), Ξάνθη - Πλατανιάς (17.15, Novasports2HD) και Αστέρας Τρίπολης – Κέρκυρα (17.15, Novasports4HD).
Η αγωνιστική ολοκληρώνεται την Δευτέρα στις 19.30 με το παιχνίδι Πανιώνιος-ΑΕΚ (Novasports1HD). Ραδιοφωνική μετάδοση όλων των αγώνων από τον ΣΠΟΡ FM 94,6.

20η αγωνιστική της Football League
Από την ΕΡΤ3 θα καλυφθούν δύο αναμετρήσεις της Stoiximan.gr Football League.Το Σάββατο στις 15.00 θα μεταδοθεί το Απόλλων Σμύρνης – Σπάρτη και την ίδια ώρα την Κυριακή το Αιγινιακός – Άρης.

Η 20ή στροφή της Basket League
Το Σάββατο θα διεξαχθούν οι πέντε από τις συνολικά επτά αναμετρήσεις της 20ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League. Πρόκειται για τα Δόξα Λευκάδας – Κολοσσός,Προμηθέας Πατρών – ΑΕΚ, ΠΑΟΚ – Τρίκαλα, Κόροιβος - Απόλλων Πατρών και Ρέθυμνο – Κύμη. Τζάμπολ στις 17.00 με παράλληλη κάλυψη από το Novasports 2 και για τα πέντε ματς. Την ίδια ώρα την Κυριακή το Novasports 3HD θα καλύψει το Παναθηναϊκός - Άρης και το Cosmote Sport 4 HD το Ολυμπιακός – Λαύριο.

Final-4 Κυπέλλου γυναικών
Το Σαββατοκύριακο στη Γλυφάδα θα διεξαχθεί το Final-4 Κυπέλλου γυναικών, το οποίο θα μεταδοθεί ζωντανά από την κρατική τηλεόραση. Στις 17.00 η ΕΡΤ3 θα μεταδώσει τον πρώτο ημιτελικό ανάμεσα σε Μαρκόπουλο και Πανναξιακό και στις 19:30 η ΕΡΤ2 τον δεύτερο μεγάλο ημιτελικό ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Ο τελικός έχει οριστεί για την Κυριακή στις 18:00 και θα τον καλύψει το ΕΡΤ3.

Το ντέρμπι των «αιωνίων» στις γυναίκες
Από το Novasports5HD θα καλυφθεί την Κυριακή στις 16.00 το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός για την 17η αγωνιστική στην Α1 μπάσκετ γυναικών. Φυσικά θα υπάρχει ενημέρωση και από τον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ρόμα – Νάπολι και Λίβερπουλ - Άρσεναλ
Στο διεθνή χώρο, τα βλέμματα στρέφονται στο ντέρμπι Λίβερπουλ - Άρσεναλ για την 27η αγωνιστική της Premier League. Σέντρα στις 19.30 το απόγευμα του Σαββάτου με τηλεοπτική μετάδοση από το Cosmote Sport 1 HD. Νωρίτερα την ίδια ημέρα θα διεξαχθεί άλλο ένα ματς που ξεχωρίζει από το τριήμερo. Στις 16.00, η Ρόμα φιλοξενεί τη Νάπολι (Cosmote Sport 1 HD) για την 27η ημέρα της Serie A.

Από τα υπόλοιπα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου από το πρόγραμμα του Σαββάτου επιλέξαμε τα: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπόρνμουθ(14:30 Cosmote Sport1 HD), Κολονία - Μπάγερν Μονάχου (16:30, Cosmote Sport 3 HD), Ντόρτμουντ - Μπάγερ Λεβερκούζεν (16:30, Cosmote Sport 2 HD), Έιμπαρ - Ρεάλ Μαδρίτης (17:15, Cosmote Sport1 HD), Παρί Σεν Ζερμέν – Νανσί (18:00, Novasports 3HD), Γκλάντμπαχ - Σάλκε (19:30, Cosmote Sport 3 HD), Πόρτο - Νασιονάλ Μαδέιρα (20:15, Novasports 3HD), Μπαρτσελόνα – Θέλτα( 21:45, Cosmote Sport 2 HD) και
Φεϊρένσε - Μπενφίκα (22:30, Novasports 3HD).

Και από το πρόγραμμα της Κυριακής τα: Αταλάντα – Φιορεντίνα (13:30, Cosmote Sport 7 HD),Τότεναμ - Έβερτον (15:30, Cosmote Sport 1 HD),Ουντινέζε – Γιουβέντους (16:00, Cosmote Sport 5 HD), Ατλέτικο Μαδρίτης – Βαλένθια (17:15, Cosmote Sport 2 HD) και Μονακό – Ναντ (22:00,Novasports 2HD).

Το «Happy Traveller» για πρώτη φορά στην Αφρική
Στην Ζανζιβάρη της Τανζανίας θα περιηγηθεί για πρώτη φορά ο Ευτύχης Μπλέτσας με την κάμερα της εκπομπής «Happy Traveller». Το Σάββατο στις 18.00 στον ΣΚΑΪ.

Αφιέρωμα στον Γιώργο Μαργαρίτη
Στον Γιώργο Μαργαρίτη, είναι αφιερωμένο το αυριανό «Στην υγειά μας ρε παιδιά», που θα προβληθεί στις 21:00 στον Alpha.

Την Κυριακή το νέο επεισόδιο του «Survivor»
Την Κυριακή στις 21.00 στον ΣΚΑΪ θα προβληθεί ένα ακόμη επεισόδιο του «Survivor» που σαρώνει κυριολεκτικά σε τηλεθέαση. Η ομάδα των «Μαχητών» εναντίον των «Διασήμων» διεκδικούν το έπαθλο, που μόλις… αντικρίσουν θα παλέψουν για να το κατακτήσουν!

«Από έρωτα» σε Α’ τηλεοπτική προβολή
Ο Alpha θα δείξει σε Α’ τηλεοπτική προβολή την ταινία του Θοδωρή Αθερίδη, «Από έρωτα». Την Κυριακή στις 21.00.

Ο ελληνικός τελικός της Eurovision
Την Δευτέρα 6 Μαρτίου στις 22.00 (ΕΡΤ1) θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά τα 3 υποψήφια τραγούδια για την επιλογή του ελληνικού τραγουδιού που θα ερμηνεύσει η Demy στον 62ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της φετινής Eurovision στο Κίεβο της Ουκρανίας. Παρουσιαστές της βραδιάς θα είναι ο ηθοποιός Αντώνης Λουδάρος και η δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Έλενα Μπουζαλά. Να σημειωθεί ότι η ΕΡΤ θα διαθέσει σε φιλανθρωπικά ιδρύματα τα έσοδα που θα προκύψουν από τα SMS και τις τηλεφωνικές κλήσεις.

Πρεμιέρα για τη σειρά «Chicago Justice»
Η νέα σειρά «Chicago Justice» κάνει πρεμιέρα λίγες ώρες μετά την Αμερική την Δευτέρα στις 22.00 στο Cosmote Cinema 4HD, και επικεντρώνεται στην ομάδα δικηγόρων του Γενικού Εισαγγελέα Μαρκ Τζέφερις, με αποστολή της την επιβολή νόμου στο Σικάγο.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x