Media

Media: Ο Αντετοκούνμπο στο «Pick & Roll», Champions League και το νέο κανάλι από τον όμιλο ΣΚΑΪ

Διαβάστε εδώ όλα τα τελευταία νέα από τον χώρο των media

Προτελευταία στροφή στο Champions League σήμερα με αρκετές δυνατές αναμετρήσεις. Το Μονακό-Τότεναμ είναι αυτό που αναμφίβολα συγκεντρώνει το μεγαλύτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον . Σέντρα στις 21.45 με τηλεοπτική κάλυψη από το COSMOTE Sport4H. Την ίδια ώρα ξεχωρίζει και το Σεβίλλη-Γιουβέντους με μετάδοση από το COSMOTE Sport2HD.

Αναλυτικά η τηλεοπτική κάλυψη των υπόλοιπων παιχνιδιών της Τρίτης για την 5η αγωνιστική της διοργάνωσης: Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Ρεάλ Μαδρίτης (21.45,COSMOTE Sport3HD), Ντόρτμουντ-Λέγκια Βαρσοβίας (21.45, COSMOTE Sport5H), Λέστερ-Μπριζ (21.45, COSMOTE Sport6HD), Κοπεγχάγη-Πόρτο (21.45, COSMOTE Sport7HD) και τέλος Ντινάμο Ζάγκρεμπ-Λιόν (21.45,COSMOTE Sport8HD).

Από τις 20.00 το COSMOTE Sport2HD θα κινείται σε ευρωπαϊκούς ρυθμούς με την εκπομπή «UEFA Champions League Show» με όλα τα τελευταία νέα των ομάδων, ενώ στις 21.45 το COSMOTE Sport1HD θα έχει την εκπομπή «UEFA Champions League Λεπτό προς Λεπτό» με όλες τις σημαντικές φάσεις των αγώνων που θα είναι σε εξέλιξη.

Από το Novasports 2 το Όλντενμπουργκ-ΠΑΟΚ
Champions League έχουμε, όμως, και στο μπάσκετ όπου συμμετέχουν ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρης. Την αρχή κάνει σήμερα ο «Δικέφαλος του Βορρά» που αντιμετωπίζει εκτός έδρας την γερμανική Όλντενμπουργκ για την 6η αγωνιστική με στόχο την 3η του νίκη στη διοργάνωση. Τζάμπολ στις 21.00 με μετάδοση από το Novasports 2.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο «Pick & Roll»
Στις 20.00, το COSMOTE Sport 4HD θα προβάλλει την εκπομπή «Pick & Roll» με
αποκλειστικές συνεντεύξεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο, που συνεχίζει τις εκπληκτικές εμφανίσεις με τους Μπακς, καθώς και του πρώην παίκτη του Πανιωνίου και στενού συνεργάτη του Μπαράκ Ομπάμα, Αλέξη Γιαννούλια, ο οποίος μιλά για τον απερχόμενο Πρόεδρο με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψή του στην Ελλάδα.

Δείτε εδώ το υπόλοιπο αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Καζάζης-Χίπε στη Nova
Στις 19:00, στο Novasports1HD και στην εκπομπή «Στο φιλέ» θα φιλοξενηθεί στο στούντιο ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Καζάζης, ενώ θα μιλήσει και η Γερμανίδα διαγώνιος του Ολυμπιακού, Σάσκια Χίπε σε ζωντανή σύνδεση με το κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη, μόλις μία μέρα πριν το ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για την Α1 βόλεϊ γυναικών.

Νέο κανάλι από τον όμιλο ΣΚΑΪ
Τη δημιουργία ενός νέου 24ωρου ειδησεογραφικού καναλιού, πρώτα από τις δορυφορικές και διαδικτυακές πλατφόρμες και αν αλλάξουν τα δεδομένα και στην ελεύθερη τηλεόραση, προανήγγειλε χθες ο πρόεδρος του Ομίλου ΣΚΑΪ κ. Γιάννης Αλαφούζος, στο περιθώριο της εκδήλωσης για το νέο πρόγραμμα που έγινε στο Μουσείο Μπενάκη.

Ο Έντι Ράμα στις «Ιστορίες»
Αποκλειστική συνέντευξη του πρωθυπουργού της Αλβανίας Έντι Ράμα στον Αλέξη Παπαχελά εξασφάλισε και θα παρουσιάσει η εκπομπή «Ιστορίες» που θα προβληθεί απόψε στις 23.30 στον ΣΚΑΪ. Επίσης ο Παύλος Τσίμας ταξίδεψε στη Χίο τις ημέρες που η ένταση κλιμακώθηκε στο νησί και από τον καταυλισμό της Σούδας κατέγραψε τις σκηνές έντασης μεταξύ των προσφύγων.

«Η Μάχη της Μοσούλης» απόψε στην ΕΡΤ1
Ένα οδοιπορικό στην πρώτη γραμμή του πυρός στη Μοσούλη του Ιράκ ετοίμασε και θα παρουσιάσει απόψε ο Πάνος Χαρίτος μέσω της εκπομπής «Roads» που θα προβληθεί στις 22.15 στην ΕΡΤ1.

Στο κόκκινο η τηλεθέαση για το «Ράδιο Αρβύλα»
Πρεμιέρα χθες για την εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» όπου ο Αντώνης Κανάκης και η υπόλοιπη παρέα του σάρωσαν σε τηλεθέαση την prime time ζώνη. Με μέσο όρο τηλεθέασης στο γενικό 37,8%, οι Ράδιο Αρβύλα έφτασαν σε τέταρτο έως το 42,5%, ενώ στο δυναμικό κοινό ηλικίας 15-44 ο μέσος όρος τηλεθέασης κυμάνθηκε στο 40,9%. Και λίγο πριν τα μεσάνυχτα τα μηχανάκια κατέγραψαν μέχρι και 45,8%!

Ο Σάκης Τανιμανίδης παρουσιαστής του «Survivor»
Ο Σάκης Τανιμανίδης θα είναι ο παρουσιαστής του πολυαναμενόμενου «Survivor» που θα προβληθεί προσεχώς από τον ΣΚΑΪ όπου τα γυρίσματα θα γίνουν εξ ολοκλήρου στον Άγιο Δομίνικο. Την επίσημη ανακοίνωση έκανε η διευθύντρια προγράμματος Άλκηστις Μαραγκουδάκη, κατά τη χθεσινή παρουσίαση του νέου προγράμματος του καναλιού.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x