Media

Media: Ο Αργύρης Πεδουλάκης στον ΣΠΟΡ FM 94,6

Στα στούντιο του ΣΠΟΡ FM 94,6 θα φιλοξενηθεί την Τρίτη ο Αργύρης Πεδουλάκης. Διαβάστε όλα τα υπόλοιπα τελευταία νέα από τον χώρο των Media.

Ευκαιρία για ταινία σήμερα το βράδυ, αφού μετά από μία εβδομάδα με φουλ αγωνιστική δράση, περνάμε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, μιας και έχουμε διακοπή στα εγχώρια πρωταθλήματα λόγω των αγώνων των Εθνικών ομάδων για τα Προκριματικά του Παγκόσμιου Κυπέλλου του 2018. Από τις τηλεοπτικές μεταδόσεις ξεχωρίζει στις 19.30 το ματς Ξάνθη- Ατρόμητος (Novasports 1) στην αυλαία της 6ης αγωνιστικής της Superleague. Ραδιοφωνική κάλυψη από τον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Δείτε εδώ το υπόλοιπο αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

Οι ταινίες της ημέρας
Δύο θρίλερ σε Α’ προβολή στις σημερινές επιλογές μας. Στις 21.00, το Village Cinema HD θα δείξει «Τα Δύο Πρόσωπα του Ιανουαρίου», γυρισμένο στην Ελλάδα, με τους Βίγκο Μόρτνεσεν, Κίρστεν Ντανστ και Όσκαρ Άιζακ. Και ακολουθεί στις 22:30 στον Alpha, «Το κορίτσι με το τατουάζ» με τους Ντάνιελ Κρεγκ, Ρούνεϊ Μάρα, Στέλαν Σκάρσγκαρντ κ.α

Ο Αργύρης Πεδουλάκης στον ΣΠΟΡ FM 94,6
Αύριο από τις 10.00 το πρωί και για δύο ώρες, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Αργύρης Πεδουλάκης, φιλοξενείται στο στούντιο του ΣΠΟΡ FM 94,6. Η εκπομπή «Αντεπίθεση», με τον Βασίλη Βέργη και τονΣάββα Λιβάνιο, λίγο πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων …τον ανακρίνει για ΟΛΑ! Αύριο, Τρίτη 10.00-12.00.

Η «Δίκη στον ΣΚΑΪ»
Η αποψινή «Δίκη στον ΣΚΑΪ» που θα προβληθεί στις 00.15, με τον Κυριάκο Θωμαϊδη, εντοπίζει το «κλειδί» της διαφθοράς του ελληνικού ποδοσφαίρου και ανοίγει ένα σκοτεινό φάκελο αποκαλύπτοντας ένα μοναδικό ηχητικό ντοκουμέντο.

Οι σημερινές τηλεοπτικές πρεμιέρες
Με πολλές πρεμιέρες ο Alpha μπήκε από σήμερα δυναμικά στη μάχη της τηλεθέασης σε ένα ρευστό και απρόβλεπτο τηλεοπτικό τοπίο. Την αρχή έκανε η «Ελένη», και ακολουθούν: «Ξαναδέστε τους» (16.00), «Deal» (18.00), η νέα καθημερινή σειρά «Έλα στη θέση μου» (20.00), «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» (21.00), «Ελληνοφρένεια» (21.50). Παράλληλα, ο Δήμος Βερύκιος προανήγγειλε σήμερα άμεσες ανακοινώσεις για το μέλλον του καναλιού από τον πρόεδρό του, Δημήτρη Κοντομηνά.

Στον ΑΝΤ1 , η Φαίη Σκορδά με ανανεωμένο πάνελ, χωρίς τον Γιώργο Λιάγκα στο πλευρό της και αρκετά αγχωμένη επανήλθε με το «Πρωινό» για το οποίο δήλωσε ότι φέτος θα έχει πιο γυναικείο προφίλ θεμάτων. Με τον 4o κύκλο επεισοδίων επέστρεψε χθες και το «Μπρούσκο» και καθήλωσε τους τηλεθεατές, αφού έκανε μέσο όρο τηλεθέασης στο σύνολο 28,6% και 23,3% στο δυναμικό κοινό.

«Chef στον αέρα» από σήμερα στον ΣΚΑΪ
Για 7η συνεχή χρονιά η εκπομπή μαγειρικής με την Ελένη Ψυχούλη ξεκινά από σήμερα και κάθε μέρα στις 16.45 στην κουζίνα του «Chef στον αέρα» με νέες φθινοπωρινές γεύσεις.

Αφιέρωμα στον Γιαννούλη Χαλεπά
Με το πορτρέτο του κορυφαίου Έλληνα γλύπτη, Γιαννούλη Χαλεπά, κάνει αρχή στο ΟΤΕ History η νέα σειρά ντοκιμαντέρ του ΟΤΕ TV, «Αυτοί που Τόλμησαν». Απόψε στις 22.00.

Επιστρέφει στον ΣΚΑΪ η σειρά «Hannibal»
Ο δεύτερος κύκλος της σειράς «Hannibal» του NBC κάνει πρεμιέρα αύριο Τρίτη στις 23.15 στον ΣΚΑΪ. Η σειρά «Hannibal», που είναι βασισμένη στο βιβλίο του Tomas Harris, «Ο Κόκκινος Δράκος», μας δείχνει τι προηγήθηκε ώσπου ο ψυχίατρος Hannibal Lecter να μετατραπεί στον πιο διάσημο κινηματογραφικό και –πλέον- τηλεοπτικό κανίβαλο. Κάθε Τρίτη, Τέταρτη και Πέμπτη στις 23.15 στον ΣΚΑΪ.

Ο 3ος κύκλος του «Major Crimes» στο Star
Άλλη μία σειρά επιστρέφει από αύριο στις οθόνες μας. Οι φαν αστυνομικής σειράς «Major Crimes» θα μπορούν να δουν τον 3ο κύκλο της, που θα ολοκληρωθεί σε 19 επεισόδια. Από Τρίτη έως Παρασκευή στις 21.00.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x