Media

Media:Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος στον ΣΠΟΡ FM 94,6

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος είναι απόψε (21:00) καλεσμένος του Τόλη Κοτζιά στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Solo Basket». Πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του Μάκη Αγγελόπουλου.

Το νέο μεγάλο αστέρι του ελληνικού μπάσκετ και του Παναθηναϊκού στο κορυφαίο αθλητικό ραδιόφωνο. Απόψε στις 9 το βράδυ, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος έρχεται στα στούντιο του ΣΠΟΡ FM 94,6 για μια αποκαλυπτική συνέντευξη. Σήμερα στις 21.00 και την εκπομπή «Solo Basket» με τον Τόλη Κοτζιά.

Συνέχεια στο Copa America με τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων, όπου στις 03:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης οι ΗΠΑ αντιμετωπίζουν την Κόστα Ρίκα με τον ΣΚΑΪ να καλύπτει ζωντανά την αναμέτρηση.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει δράση στο μπάσκετ, όπου σιγά σιγά ολοκληρώνονται τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στις 20:00, ο OTE Sport 7 HD θα καλύψει τον 3ο τελικό του τουρκικού πρωταθλήματος ανάμεσα σε Φενέρμπαχτσε και Αναντολού Εφές, στις 21:45 ο OTE Sport 8 HD τον –επίσης- 3ο τελικό της Serie A ανάμεσα σε Ρέτζο Εμίλια - Αρμάνι Μιλάνο και τέλος, στις 22.00 ο OTE Sport 4 HD τον ισπανικό ημιτελικό Βαλένθια - Ρεάλ Μαδρίτης.

Δείτε εδώ αναλυτικά το αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος στο «Pick & Roll»
Στις 20.00, ο ΟΤΕ Sport 4HD και η εκπομπή «Pick & Roll» με τον Βασίλη Σκουντή θα φιλοξενήσουν τον πρόεδρο της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μάκη Αγγελόπουλο, στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη από την ημέρα που ανέλαβε τα ηνία της «Ένωσης».

Η ΕΡΤ τιμά τη μνήμη του σκηνοθέτη Νίκου Τριανταφυλλίδη
Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 49 ετών ο σκηνοθέτης Νίκος Τριανταφυλλίδης, γιος του Χάρρυ Κλυν και της χορεύτριας Χαρίκλειας Μακρή, και η ΕΡΤ3 απόψε στις 20.00 τιμά τη μνήμη του με την έκτακτη προβολή της μαύρης κωμωδίας «Μαύρο Γάλα» , όπου ένας σεναριογράφος, που χαραμίζει το ταλέντο του σε μια σαπουνόπερα, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μια περιπέτεια με διάφορα άτομα της νύχτας και του υποκόσμου…

Το εξαετές παρασκήνιο των Βρυξελλών στις «Ιστορίες»
Η ελληνική κρίση και το εξαετές παρασκήνιο των Βρυξελών μαζί με ένα αφιέρωμα στην Εθνική Λυρική Σκηνή παρουσιάζουν οι αποψινές «Ιστορίες», με τον Αλέξη Παπαχελά, τη Σία Κοσιώνη και τον Παύλο Τσίμα στις 23.15 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

«360ο » για τη φαρμακευτική κάνναβη στην Ελλάδα
Με το θέμα της διαμάχης για τη νομιμοποίηση της φαρμακευτικής κάνναβης στην Ελλάδα αλλά και τις ευεργετικές της ιδιότητες σε σοβαρές ασθένειες, καταπιάνεται η αποψινή εκπομπή «360ο » με τη Σοφία Παπαϊωάννου που θα προβληθεί στις 00.30 στον Alpha.

Ο Τέρης Χρυσός στο «Parole»
Ο τραγουδιστής Τέρης Χρυσός είναι απόψε καλεσμένος στην εκπομπή “Parole” με την Αννίτα Πάνια που θα προβληθεί στις 21.00 στο Epsilon.

Το «3rd Novasports 3X3 Φίλιππος Συρίγος Tournament» στη Nova
Από το Novasports 1 θα καλυφθεί τηλεοπτικά το «3rd Novasports 3X3 Φίλιππος Συρίγος Tournament», το τριήμερο 24-25-26 Ιουνίου, στα 6 ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ του Αθλητικού Κέντρου Νέου Ψυχικού στη μνήμη του δημοσιογράφου Φίλιππου Συρίγου.

«World Party» στο Χογκ Κονγκ
Στο Χογκ Κονγκ έτοιμοι για νέες περιπέτειες καταφθάνουν στο αυριανό επεισόδιο του “World Party” ο Γιώργος Μαυρίδης και ο Σάκης Τανιμανίδης (21.50, Alpha).

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x