Media

Media: Ο Δημήτρης Μαυροειδής στον ΣΠΟΡ FM 94,6

Στο στούντιο του ΣΠΟΡ FM 94,6 θα βρεθεί το βράδυ της Τρίτης ο Δημήτρης Μαυροειδής. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις γύρω από τον χώρο των Media.

Μη χάσετε το βράδυ το Solo Basket. Ο Τόλης Κοτζιάς θα έχει μαζί του στο στούντιο του ΣΠΟΡ FM 94,6 τον Δημήτρη Μαυροειδή για να συζητήσουν τα πάντα γύρω από την μπασκετική ΑΕΚ. Και όχι μόνο… Σήμερα, 9 με 10 το βράδυ!

Σέντρα στον πρώτο προκριματικό γύρο του Champions League σήμερα, χωρίς να υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη σε κάποια αναμέτρηση στην Ελλάδα. Από εκεί και πέρα, στο αθλητικό πρόγραμμα ξεχωρίζουν οι μεταδόσεις της δεύτερης ημέρας του Γουίμπλετον με τα κανάλια Novasports να έχουν τα αποκλειστικά δικαιώματα.

Δείτε εδώ αναλυτικά το αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Τελευταία εκπομπή της σεζόν για το «Pick & Roll»
Mε μία αποκλειστική συνέντευξη του Κώστα Κουφού, ο οποίος ανοίγει την πόρτα του σπιτιού του, στον Καντόν του Οχάιο, κλείνει απόψε στις 20.00 η τηλεοπτική σεζόν για την εκπομπή «Pick & Roll» στον OTE Sport 4HD. Βασίλης Σκουντής και Ρήγας Δάρδαλης, απεσταλμένοι των καναλιών OTE Sport στις ΗΠΑ, επισκέφτηκαν την πόλη όπου μεγάλωσε ο Έλληνας σέντερ, ενώ μίλησαν και με τη μητέρα του Κατερίνα για τη ζωή του διεθνούς σέντερ.

Με Imany και Κωνσταντίνο Αργυρό το 8ο live του «X Factor»
Το επόμενο ραντεβού, όπου πέντε πια συμμετέχοντες παίρνουν θέση για το όγδοο live του «The X Factor», είναι απόψε στις 21.15 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Η Imany και ο Κωνσταντίνος Αργυρός θ’ ανεβούν στη σκηνή του και θα ερμηνεύσουν τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους. Ο τελικός για την ανάδειξη του μεγάλου νικητή έχει προγραμματιστεί την Παρασκευή 8 Ιουλίου.

Το «Iron Challenge» στον ΑΝΤ1
Το επετειακό Iron Challenge, μια από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις πολεμικών τεχνών, θα προβάλλει στις 22.15 ο ΑΝΤ1. Ένα χρόνο μετά την ολοκλήρωση της καριέρας του Έλληνα Παγκόσμιου Πρωταθλητή,Μιχάλη Ζαμπίδη, η διοργάνωση επιστρέφει στο Κλειστό Γυμναστήριο Γαλατσίου, με παρουσιαστή τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Απόψε η απονομή των «Mad VMA»
Για 13η συνεχή χρονιά θα διεξαχθεί η απονομή των Mad Video Music Awards στο Κλειστό γήπεδο του Tae Kwon Do στο Φάληρο με σύνθημα «My music… My story!». Ξεχωρίζει η εμφάνιση στη σκηνή της Άννας Βίσση μετά από 7 χρόνια απουσίας αλλά και το εντυπωσιακό opening της βραδιάς με τον Σάκη Ρουβά. Παρουσιάζει ο Θέμης Γεωργαντάς.

«Χάνσελ και Γκρέτελ: Κυνηγοί μαγισσών»
Την περιπέτεια φαντασίας «Χάνσελ και Γκρέτελ: Κυνηγοί μαγισσών» βασισμένη στο διάσημο παραμύθι των αδελφών Γκριμ θα προβάλλει στις 22.30 ο Alpha σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση. Πρωταγωνιστούν Τζέρεμι Ρένερ, Τζέμα Άρτερτον, Πίτερ Στορμέαρ κ.α.

Έρευνα του Star: «Οι άνθρωποι του ανορθόδοξου πολέμου»
Μία μεγάλη έρευνα με τίτλο «Οι άνθρωποι του ανορθόδοξου πολέμου» ετοίμασε και θα παρουσιάσει την Παρασκευή 1 Ιουλίου στις 21.00 ο Τάσος Τέλλογλου. Με γυρίσματα σε μονάδες, κέντρα εκπαίδευσης και στρατιωτικές σχολές ολόκληρης της χώρας, η έρευνα σκιαγραφεί από κοντά τον τρόπο που εκπαιδεύονται οι επίλεκτοι άνδρες των ενόπλων δυνάμεων.

«Imperio» έρχεται στον ΑΝΤ1
Με μία νέα βραζιλιάνικη καθημερινή σειρά εμπλουτίζει το καλοκαιρινό του πρόγραμμα ο ΑΝΤ1. Η σειρά με τίτλο «Imperio» κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 4 Ιουλίου και θα προβάλλεται καθημερινά στις 16.15.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x