Media

Media: Ο Ολυμπιακός και τα ντέρμπι του τριημέρου

Η κρίσιμη μάχη του Ολυμπιακού στην Euroleague, η συνάντηση των «αιωνίων» στο Final-4 του Kυπέλλου Bόλεϊ Γυναικών.

Η κρίσιμη μάχη του Ολυμπιακού στην Euroleague, η συνάντηση των «αιωνίων» στο Final-4 του Kυπέλλου Bόλεϊ Γυναικών αλλά και το ιταλικό ντέρμπι, Ρόμα-Φιορεντίνα συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον από το σημερινό αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Αναμφισβήτητα ξεχωρίζει το εξαιρετικά σημαντικό ματς του Ολυμπιακού κόντρα στην Λαμποράλ Κούτσα για την 9η αγωνιστική του TOP 16 της Euroleague, αφού σε περίπτωση ήττας πολύ δύσκολα θα συνεχίσουν στη διοργάνωση οι «ερυθρόλευκοι». Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21:45 και θα μεταδοθεί ζωντανά από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 σε περιγραφή του Νίκου Ζέρβα και του Χρήστου Ρομπόλη και τηλεοπτικά από το Novasports 2.

Από εκεί και πέρα, από σήμερα το απόγευμα και για δύο ημέρες στη Χίο θα χτυπά η καρδιά του ελληνικού βόλεϊ, αφού εκεί θα διεξαχθεί το Final-4 του Kυπέλλου Bόλεϊ Γυναικών. Ο ΣΠΟΡ FM 94,6 θα δώσει το ''παρών'' με τους απεσταλμένους του Κωνσταντίνο Χατζηδημητρίου και Σταύρο Χονδροθύμιο. Η αρχή γίνεται στις 17.30 με το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός για τον πρώτο ημιτελικό, ενώ στις 21.00 θα διεξαχθεί ο δεύτερος μεταξύ του ΓΣ Ηλιούπολης με την ΑΕΚ. Ο τελικός θα διεξαχθεί αύριο στις 18:30, ενώ η διοργάνωση θα καλυφθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ2.

Οι ισόβαθμες Ρόμα και Φιορεντίνα αναμετρώνται σήμερα στις 21.45 σε ένα ματς που ανοίγει το πρόγραμμα της 28ης ημέρας της Serie A και θέλουν νίκη και οι δύο για να παραμείνουν στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα του ιταλικού πρωταθλήματος, που οδηγεί στα προκριματικά του επόμενου Champions League. Τηλεοπτική κάλυψη από τον OTE Sport 1 HD.

Δείτε εδώ το υπόλοιπο τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Ο τελικός Κυπέλλου μπάσκετ στον ΣΠΟΡ FM 94,6
Φάρος Κερατσινίου και Παναθηναϊκός διεκδικούν την Κυριακή τον πρώτο τίτλο της σεζόν στο μπάσκετ, στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Τζάμπολ στο Ο.Α.Κ.Α.στις 17:30 με ραδιοφωνική κάλυψη του αγώνα από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 σε περιγραφή Χρήστου Ρομπόλη και Δημήτρη Κοντού, ενώ στο ρεπορτάζ θα βρίσκεται ο Αποστόλης Σπυρόπουλος. Τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports 2.

Λειψό το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής της Superleague
Και ενώ, όπως όλα δείχνουν, θα αναβληθεί το ματς Ηρακλής-Ολυμπιακός, μετά από αίτημα της Αστυνομικής Διεύθυνση της Θεσσαλονίκης, κανονικά θα διεξαχθούν τα υπόλοιπα ματς της 25ης αγωνιστικής της Superleague. Ξεχωρίζουν την Κυριακή τα Παναθηναϊκός -Ατρόμητος (19:30, Novasports 3) Πανθρακικός-ΠΑΟΚ (15:00, Novasports 3). Η ΑΕΚ παίζει εκτός έδρας με τον Αστέρα Τρίπολης την Δευτέρα.

Το Σάββατο τα σπουδαία στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα
Από την αθλητική δράση του σαββατοκύριακου τα πιο σημαντικά παιχνίδια έχουν προγραμματιστεί για το Σάββατο. Νωρίς νωρίς, στις 14.45 αναμετρώνται οι δύο από τρεις βασικούς διεκδικητές τoυ αγγλικού πρωταθλήματος, η Τότεναμ υποδέχεται την Άρσεναλ για την 29η αγωνιστική της Premier League με τηλεοπτική κάλυψη από τον OTE sport1HD. Ακολουθεί στις 19.30 το γερμανικό ντέρμπι, Ντόρτμουντ - Μπάγερν Μονάχου (OTE Sport 3 HD) για την 25η αγωνιστική της Bundesliga και στις 22:45 το ντέρμπι κορυφή του πορτογαλικού πρωταθλήματος, Σπόρτινγκ - Μπενφίκα (Novasports 1).

Με ντέρμπι επαναρχίζει μετά την χειμερινή διακοπή και το ρώσικο πρωτάθλημα. Την Κυριακή στις 18.30 η ΤΣΣΚΑ Μόσχας φιλοξενεί την Σπαρτάκ Μόσχας σε μια αναμέτρηση που θα καλυφθεί ζωντανά από το Novasports 6.

Στον ΟΤΕ TV τα φιλικά της Εθνικής
Από τον ΟΤΕ TV θα καλυφθούν τα δύο φιλικά της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου που θα φιλοξενηθούν στο Καραϊσκάκη στις 24 Μαρτίου με το Μαυροβούνιο και στις 29 του ίδιου μήνα με την Ισλανδία. Όσον αφορά τη φετινή ματαίωση του Κυπέλλου η θέση του ΟΤΕ TV που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του θεσμού είναι πως

Καταδικάζει ο ΠΣΑΤ
Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου με ανακοίνωσή του καταδικάζει πλήρως τις συμπεριφορές, ορισμένων εκ των παρισταμένων, στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του προπονητή του Ολυμπιακού Μάρκο Σίλβα μετά τον αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη.

«The Newsroom»: Νέα σειρά στην ΕΡΤ3
Πρεμιέρα κάνει απόψε στις 23.00 από την ΕΤ3 η βραβευμένη πολιτική δραματική σειρά «The Newsroom» που θα ολοκληρωθεί σε 10 ωριαία επεισόδια και θα μεταδίδεται κάθε Παρασκευή. Το σενάριο της σειράς υπογράφει ο βραβευμένος με Όσκαρ σεναριογράφος Άαρον Σόρκιν.

Στη Βιέννη το «Happy Traveler», στο τιμόνι του «Traction» ο Μαυρόπουλος
Σε μία από τις πιο όμορφες και αρχοντικές πόλεις της Ευρώπης, τη Βιέννη θα περιηγηθεί ο Ευτύχης Μπλέτσας με την εκπομπή «Happy Traveler» αύριο στις 16.45 στον ΣΚΑΪ, ενώ την Κυριακή στο ίδιο κανάλι η εκπομπή «Traction»(στις 14:20) με τον Κώστα Στεφανή υποδέχεται τον ηθοποιό, Δημήτρη Μαυρόπουλο.

Πρεμιέρα για την εκπομπή «Flashback» στον ΑΝΤ1
Με αφορμή τα 26 χρόνια λειτουργίας της ιδιωτικής τηλεόρασης στην Ελλάδα, ο ΑΝΤ1 παρουσιάζει την αφιερωματική εκπομπή «Flashback» στα πιο σημαντικά προγράμματα του καναλιού, ενώ μιλούν για την εμπειρία οι συντελεστές αυτών των προγραμμάτων. Αύριο στις 20.00 και κάθε Σαββατοκύριακο την ίδια ώρα.

Οι ταινίες της Κυριακής
Πέντε οι επιλογές μας για το βράδυ της Κυριακής με μία ταινία σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση και τέσσερις διαχρονικές. Η περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας «Mad Max: Ο δρόμος της οργής», θα προβληθεί για πρώτη φορά στο Novacinema 1 στις 22:00. Πρωταγωνιστούν Τομ Χάρντι και Σαρλίζ Θερόν. Το φιλμ «Ο Ροζ Πάνθηρας» θα δείξει ο Alpha στις 21.00 με τον Στιβ Μάρτιν ως επιθεωρητή Κλουζό και την τραγουδίστρια Μπιγιονσέ σε ρόλο-έκπληξη. Την ίδια ώρα επιλογή για τα παιδιά από το Mega, αφού έχει προγραμματίσει «Τα Στρουμφάκια», ενώ ο ΑΝΤ1 απαντα με την περιπέτεια 21:00 «Επικίνδυνη αποστολή 3». Τέλος, ελληνική ταινία για το Star, που επέλεξε την κλασσική ελληνική κωμωδία «Η γυναίκα μου τρελάθηκε» με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα (21.00).

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x