Media

Media: Οι εξελίξεις στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών και η αθλητική δράση της ημέρας

Με την αναμέτρηση ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τον ΠΑΣ Γιάννινα απόψε στις 19.30 ολοκληρώνεται η 9η αγωνιστική της Superleague.

Στο Αγρίνιο πέφτει η αυλαία της Superleague

Με την αναμέτρηση ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τον ΠΑΣ Γιάννινα απόψε στις 19.30 ολοκληρώνεται η 9η αγωνιστική της Superleague. Ραδιοφωνική μετάδοση από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τηλεοπτικά από το Novasports 1.

Για σκορ και θέαμα ο Παναθηναϊκός με την Κύμη
Τη νεοφώτιστη Κύμη στο Κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων υποδέχεται απόψε στις 18.00 ο Παναθηναϊκός, στον αγώνα με τον οποίο ολοκληρώνεται η 4η αγωνιστική της Basket League. Ραδιοφωνικά ο αγώνας θα καλυφθεί από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τηλεοπτικά από το Novasports 2.

Δείτε εδώ το υπόλοιπο αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

Εξελίξεις στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών

Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στρέφονται τα βλέμματα στον απόηχο του διαφαινόμενου πολιτικού αδιεξόδου που έχει προκύψει με τη συγκρότηση του ΕΣΡ μετά την απόφαση του ΣτΕ για αντισυνταγματικότητα του νόμου Παππά και την άρνηση των περισσότερων κομμάτων της αντιπολίτευσης να συναινέσουν στην κυβερνητική πρόταση για τοποθέτηση του Βύρωνα Πολύδωρα στη θέση του προέδρου της Αρχής. Ο κ. Παυλόπουλος έχει το μεσημέρι συνάντηση για το θέμα με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη, κι ενώ το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής.

Στο μεταξύ, σήμερα αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή διάταξη που αναστέλλει την εφαρμογή του άρθρου 2α, που μεταφέρει τις αρμοδιότητες από το ΕΣΡ στη Γ.Γ. Ενημέρωσης για τη διεξαγωγή του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες, δήλωσε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, προσθέτοντας πως θα γίνει και συνολική αλλαγή του νόμου όταν δημοσιευτεί το σκεπτικό της απόφασης του ΣτΕ.

«Όλα ξεκόλλα» στον ΑΝΤ1

Με καλεσμένο τον Λάκη Λαζόπουλο, ο Θέμος Αναστασιάδης και η Δούκισσα Νομικού επιστρέφουν απόψε μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 με την εκπομπή «Όλα ξεκόλλα» που θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 00.15.

«Οι αναλώσιμοι 2» απόψε στο Star
Την ταινία δράσης «Οι αναλώσιμοι 2» θα προβάλει απόψε στις 21.00 το Star. Πρωταγωνιστούν Σιλβέστερ Σταλόνε, Τζέισον Στέιθαμ, Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ, Μπρους Γουίλις κ.α.

Στον «αέρα» το Novasportsstories
Πρεμιέρα κάνει σήμερα το νέο αθλητικό κανάλι της Nova, το NovasportsstoriesHD, με 24ωρο πρόγραμμα που θα είναι αφιερωμένο σε ιστορικές στιγμές του αθλητισμού από το παρελθόν και το παρόν.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x