Media

Media: Οι ημιτελικοί του Europa League, σε live delay στην ΕΡΤ ο τελικός

Χθες μάθαμε το ζευγάρι του τελικού του Champions League που θα διεξαχθεί στο Μιλάνο και σήμερα θα μάθουμε τους φιναλίστ του Europa League.

Χθες μάθαμε το ζευγάρι του τελικού του Champions League που θα διεξαχθεί στο Μιλάνο και σήμερα θα μάθουμε τους φιναλίστ του Europa League.

Στις 22.05, η κάτοχος του τροπαίου, Σεβίλλη, υποδέχεται την Σαχτάρ και θέλει να υπερασπιστεί το 2-2 που πήρε στο πρώτο μεταξύ τους ματς προκειμένου να βρεθεί στον τελικό της Βασιλείας.

Τηλεοπτική κάλυψη από τον OTE Sport 2 HD. Την ίδια ώρα, η «εφτάψυχη» Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ» έχει δύσκολο έργο απέναντι στην Βιγιαρεάλ, αφού πρέπει να ανατρέψει το 1-0 εις βάρος της για να εξασφαλίσει την παρουσία της στον αγώνα της 18ης Μαΐου. Ζωντανή μετάδοση από τον OTE Sport 1 HD.

Δείτε εδώ το υπόλοιπο αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

Σε μαγνητοσκόπηση στις 22.30 στην ΕΡΤ ο τελικός
Όπως είπαμε και χθες ο τελικός Κυπέλλου θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από τον OTE Sport 1HD σε περιγραφή Αντρέα Παλομπαρίνι .Αυτό που άλλαξε είναι η ώρα, μιας και η σέντρα θα δοθεί μισή ώρα νωρίτερα, δηλαδή στις 20.30 και το pre game του καναλιού θα αρχίσει και αυτό μισή ώρα νωρίτερα, δηλαδή στις 18.30. Η αλλαγή αυτή έγινε γιατί η ΕΡΤ ήρθε σε συμφωνία με το συνδρομητικό κανάλι και θα δείξει τον τελικό σε μαγνητοσκόπηση στις 22.30. «Η ΕΡΤ εξασφάλισε και θα μεταδώσει σε ελεύθερη μετάδοση τον τελικό του κυπέλλου το Σάββατο (7/5) μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Η μετάδοση από το κρατικό κανάλι θα γίνει live delay και θα ξεκινήσει στις 22:30» αναφέρει η ανακοίνωση του κρατικού καναλιού.

48ωρη απεργία σε όλα τα ΜΜΕ
Τη συμμετοχή των δημοσιογράφων στην 48ωρη απεργία που κήρυξε η ΓΣΕΕ αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών, σε όλα τα δημόσια και ιδιωτικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης από τις 06:00 το πρωί της Παρασκευής 6 Μαΐου έως τις 06:00 το πρωί της Κυριακής 8 Μαΐου.

Ξανά χωρίς κεντρικό δελτίο το Μega χθες
Xωρίς ενημέρωση έμειναν χθες το βράδυ και σήμερα το πρωί οι τηλεθεατές του τηλεοπτικού σταθμού Μega μετά την κήρυξη κυλιόμενων 4ωρων στάσεων εργασίας από την ΕΣΗΕΑ για όλους τους δημοσιογράφους, οι οποίοι εργάζονται στο κανάλι και στην ιστοσελίδα megatv.com, αφού συνεχίζονται τα οικονομικά προβλήματα.

Νέα αλλαγή ώρας για το «Joy»
Άλλαξε ώρα, άλλαξε παρουσιάστρια αλλά τα νούμερα τηλεθέασης παρέμειναν σε χαμηλά ποσοστά για την εκπομπή «JOY» στον ΑΝΤ1. Έτσι, από το ερχόμενο Σάββατο ξανααλλάζει ώρα προβολής και από μεσημέρι μεταφέρεται στις 08:30 το πρωί. Πρώτος καλεσμένος της Ράνιας Θρασκιά στη νέα ζώνη είναι ο Απόστολος Γκλέτσος.

Το Madwalk 2016 απόψε στον Alpha
Το 6ο Madwalk 2016 με παρουσιάστρια την Δέσποινα Βανδή θα προβάλλει απόψε στις 21.50 ο Alpha. Ο θεσμός που ενώνει τη μόδα με τη μουσική πραγματοποιήθηκε στις Αποθήκες Μπήτρου με καταξιωμένους αλλά και πρωτοεμφανιζόμενους Έλληνες σχεδιαστές μόδας που συνεργάζονται με αγαπημένους καλλιτέχνες, στο ξεχωριστό FashionMusicProject.

«Ελλάδα και Διεθνές Νομισματικό Ταμείο» στην ΕΡΤ1
Το φάκελο «Ελλάδα και Διεθνές Νομισματικό Ταμείο: έξι χρόνια στο λαβύρινθο της ύφεσης» ανοίγουν απόψε στις 22.00 στην ΕΡΤ1 ο Φάνης Παπαθανασίου και οι «Ειδικές αποστολές». Στην εκπομπή θα μεταδοθούν και συνεντεύξεις των Γ. Στουρνάρα, Γ. Παπακωνσταντίνου, Γ. Προβόπουλου, Π. Τσακλόγλου, Τ. Σακς, Ν. Λάχμαν, Α. Μοντανίνο, Μ. Ξαφά.

Με Γεωργιάδου και Παϊτέρη στο «Τhe 2night Show»
Η Μαρία Γεωργιάδου, ο Τόλης Σκουλαριώτης, ο Αντώνης Λουδάρος αλλά και ο Βασίλης Παϊτέρης είναι οι καλεσμένοι της εκπομπής «Τhe 2night Show»
με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στις 23.15 στον ΑΝΤ1.

«Brick Mansions» σε Α΄ τηλεοπτική προβολή
Στις 22.00, το Star θα προβάλλει σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση την περιπέτεια «Brick Mansions» με πρωταγωνιστές τους Πολ Γουόκερ, Ντέιβιντ Μπελ, RZA.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x