Media

Οι μάχες των ελληνικών ομάδων στο Europa League ζωντανά στον ΣΠΟΡ FM 94,6

Ευρωπαϊκή βραδιά η αποψινή με φουλ αθλητική δράση σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ και αναμφίβολα το ενδιαφέρον στρέφεται στην 4η αγωνιστική των ομίλων του Εuropa League.

Η αγωνία για την έκβαση των ομίλων του Europa League κορυφώνεται και ο ΣΠΟΡ FM 94,6 σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη όλων των αγώνων που έχουν έντονο ελληνικό ενδιαφέρον.

Η αρχή γίνεται στις 18:00 στο Καζακστάν με τον Ολυμπιακό να αναζητεί τη νίκη που θα τον βάλει για τα καλά στο κόλπο όχι μόνο για την πρόκριση αλλά και για την πρωτιά στον όμιλο. Συντονιστείτε στους 94,6 και ακούστε live την αναμέτρηση σε περιγραφή του απεσταλμένου του ΣΠΟΡ FM στην Αστάνα Γιώργου Νοικοκύρη. Ο αγώνας θα μεταδοθεί και τηλεοπτικά από το OTESPORT 2 HD.

Στις 22:05 η ένταση ανεβαίνει καθώς Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ υποδέχονται τη Σταντάρ Λιέγης και την Καραμπάγκ αντίστοιχα αναζητώντας και οι δύο τη νίκη. Συντονιστείτε στο κορυφαίο αθλητικό ραδιόφωνο για να ακούσετε την αναμέτρηση της Λεωφόρου σε περιγραφή Τάσου Νικολογιάννη και Νικόλα Βασιλαρά. Μεταδίδει από την Τούμπα ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου. Και οι δύο αναμετρήσεις θα μεταδοθούν από τα κανάλια του ΟΤΕ SPORT.

Και με το σφύριγμα τη λήξης το πάρτι αρχίζει στον ΣΠΟΡ FM 94,6. Σχόλια, ρεπορτάζ και επικοινωνία με τη σφραγίδα του κορυφαίου αθλητικού ραδιοφώνου μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες! Νίκολας Βασιλαράς, Χριστόφορος Ευαγγελάτος και Κώστας Μιαούλης συζητούν με τους ακροατές του ΣΠΟΡ FM 94,6 τα τρία σπουδαία ματς.

Νωρίτερα στις 17.00, στην εκπομπή “UEFA Europa League Show” (ΟΤΕ SPORT 2HD), με τον Στέφανο Αβραμίδη και τον Σωτήρη Κωσταβάρα θα προβληθεί αποκλειστική συνέντευξη των Εστέμπαν Καμπιάσο και Τσόρι Ντομίνγκες.

Η τηλεοπτική κάλυψη των υπόλοιπων παιχνιδιών:
AΠΟΕΛ-Γιούνγκ Μπόις (20.00 ΟΤΕ Sport 2HD), Φενέρμπαχτσε-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (20.00, OTE Sport 5HD), Mπιλμπάο-Γκενκ (20.00, OTE Sport 6HD), Aούστρια Βιέννης- Ρόμα (20.00, OTE Sport 7HD), Zόρια-Φέγενορντ (20.00, OTE Sport 8HD), Φιορεντίνα-Σλόβαν Λίμπερετς (22.05, OTE Sport 2HD), Άγιαξ-Θέλτα (22.05, OTE Sport 5HD), Σαουθάμπτον-Ίντερ (22.05, OTE Sport 6HD), Γάνδη-Σαχτάρ Ντόνετσκ (22.05, OTE Sport 7HD) και Σάλκε-Κράσνονταρ (22.05, OTE Sport 8HD).

Κόντρα στην πανίσχυρη ΤΣΣΚΑ ο Ολυμπιακός

Την πρωταθλήτρια Ευρώπης ΤΣΣΚΑ Μόσχας υποδέχεται απόψε για την 5η αγωνιστική της Ευρωλίγκας στο κατάμεστο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός. Τζάμπολ στις 21.00 με ραδιοφωνική μετάδοση από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 σε περιγραφή του Νίκου Ζέρβα και του Χρήστου Ρομπόλη, ενώ τηλεοπτικά ο αγώνας θα καλυφθεί από την ΕΡΤ1.

Για την ίδια διοργάνωση στις 21:00 το Novasports2HD θα δείξει τον αγώνα Μπάμπεργκ – Αρμάνι Μιλάνο και στις 22:00 το Novasports1HD θα μεταδώσει το παιχνίδι Ρεάλ Μαδρίτης – Γαλατασαράι.

Δείτε εδώ το υπόλοιπο αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

Επιμένει ο Παππάς για τις 4 τηλεοπτικές άδειες

Διεξάγεται σήμερα στο Κοινοβούλιο η συζήτηση και η ψήφιση επί της τροπολογίας του υπουργού Επικρατείας για την αναστολή της εφαρμογής του άρθρου 2α του νόμου για τις τηλεοπτικές άδειες. «Θα επιμείνουμε στον αριθμό 4 για τις τηλεοπτικές άδειες, διότι αυτό που «έπεσε» στο ΣτΕ είναι η μεταφορά των αρμοδιοτήτων και όχι ολόκληρος ο νόμος», δήλωσε σήμερα στη Βουλή ο Νίκος Παππάς. «Αν δεν καταργηθεί ο αριθμός 4 -και δεν πάνε όλες οι αρμοδιότητες στο ΕΣΡ η ΝΔ δεν πρόκειται να συναινέσει στην συγκρότηση του Συμβουλίου» ξεκαθάρισε μέσω της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ ο Άδωνης Γεωργιάδης.

Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου, είναι προγραμματισμένη η νέα διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής για τη συγκρότηση Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, που μετά και τις σημερινές εξελίξεις τίθεται πάλι εν αμφιβόλω.

Ο Γιάννης Πετράκης στη Nova
Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης είναι ο αποψινός καλεσμένος της εκπομπής «Η ώρα των πρωταθλητών» με τον Γιάννη Καραλή που θα προβληθεί στις 21:00 στο Novasports1HD.

«Το κρησφύγετο» σε Α’ τηλεοπτική προβολή
Την περιπέτεια δράσης «Το κρησφύγετο» σε Α’ τηλεοπτική προβολή θα δείξει απόψε στις 22.00 το Star. Πρωταγωνιστούν Ράιαν Ρέινολντς, Ντένζελ Γουάσινγκτον, Βέρα Φαρμίγκα κ.α.

«Happy Traveller»: Ταξίδι στην Πορτογαλία
Στην Πορτογαλία θα περιηγηθεί η κάμερα της εκπομπής «Happy Traveller» και ο Ευτύχης Μπλέτσας το Σάββατο στις 18.00 στον ΣΚΑΪ.

Επιστρέφει η εκπομπή «Υγεία πάνω απ’ όλα»
Από το προσεχές Σάββατο και κάθε Σαββατοκύριακο στις 09:00, η εκπομπή «Υγεία πάνω απ’ όλα» με την Φωτεινή Γεωργίου επιστρέφει στους τηλεοπτικούς δέκτες μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Πρεμιέρα για το «Lifetime»
Η Κατερίνα Γερονικολού και Δημήτρης Κουρούμπαλης επιστρέφουν για 4η συνεχόμενη χρονιά με την εκπομπή «Lifetime» από το Σάββατο 5 Νοεμβρίου στο Novalifε και κάθε Σάββατο στις 20:15.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x