Media

Media: Οι μεταδόσεις της ημέρας, το Copa del Rey στην ΕΡΤ και η απεργία των MME

Το Κύπελλο Ελλάδας επιστρέφει με την 2η αγωνιστική των ομίλων και ο ΣΠΟΡ FM 94,6 θα δώσει το «παρών» σε όλα τα γήπεδα που θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις το επόμενο τριήμερο.

Το Κύπελλο Ελλάδας επιστρέφει με την 2η αγωνιστική των ομίλων και ο ΣΠΟΡ FM 94,6 θα δώσει το «παρών» σε όλα τα γήπεδα που θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις το επόμενο τριήμερο.

Η αρχή γίνεται σήμερα με 5 αγώνες που θα καλυφθούν από τα κανάλια Cosmote Sport.

Αναλυτικά οι μεταδόσεις της ημέρας: Αγροτικός Αστέρας -ΠΑΣ Γιάννινα (15.00, Cosmote Sport 1HD),Πλατανιάς - Σπάρτη (15.00, Cosmote Sport 3HD), Βέροια -Αιγινιακός (17.15, Cosmote Sport 1HD),Άρης-Αστέρας Τρίπολης (Cosmote Sport 3HD) και Αναγέννηση Καρδίτσας -ΑΕΚ (19.30,Cosmote Sport 1HD).

Με Ζιελόνα Γκόρα η ΑΕΚ, με τη Μονακό ο Άρης
Το μπάσκετ δεν λείπει πλέον από καμία ημέρα της εβδομάδας. Απόψε θα δοθεί το τζάμπολ στην 7η αγωνιστική του Basket Champions League με την ΑΕΚ να φιλοξενείται από την πολωνέζικη Ζιελόνα Γκόρα (19.00, Novasports2HD)και τον Άρη να υποδέχεται στο «Nick Gallis Hall» τη Μονακό (21.00, ΕΡΤ3). Ραδιοφωνική ενημέρωση των αγώνων από τον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Το Κύπελλο Ισπανίας στην ΕΡΤ
Η ΕΡΤ εξασφάλισε τα δικαιώματα του Κυπέλλου Ισπανίας για τα επόμενα δύο χρόνια και η συμφωνία περιλαμβάνει τρεις live μεταδόσεις σε κάθε αγωνιστικό τριήμερο. Έτσι, στις 23:00 η ΕΡΤ1 θα καλύψει τον αγώνα Μπέτις – Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.

Πρεμιέρα για τις γυναίκες του πόλο στο World League
Στις 19.00 το Novasports3HD θα μεταδώσει ζωντανά από το εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά την προσπάθεια της Εθνικής ομάδας πόλο γυναικών κόντρα στην Ολλανδία για την 1η αγωνιστική των προκριματικών του World League. Ραδιοφωνική ενημέρωση από τον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Εμβόλιμη στην Γαλλία
Με την εμβόλιμη 15η αγωνιστική συνεχίζεται η Ligue 1. Η πρωτοπόρος Μονακό, που ισοβαθμεί με Νις και Παρί Σεν Ζερμέν με 32 βαθμούς, αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ντιζόν. Σέντρα στις 22.00 με μετάδοση από το Novasports 1HD. Το άλλο ματς τις ημέρας που μεταδίδεται είναι το Λιλ – Καέν (20.00,Novasports 4HD).

Δείτε εδώ αναλυτικά το αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ στη Nova
Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, Γιώργος Καραμπέτσος, είναι ο καλεσμένος της εκπομπής «Στο Φιλέ» με τον Παντελή Λώλη που θα προβληθεί στις 19.00 από το Novasports1HD.

Η ελληνική οικονομία και τα μυστήρια της Ζακύνθου στις «Ιστορίες»
Μια εβδομάδα πριν το κρίσιμο Eurogroup της 6ης Δεκεμβρίου και οι «Ιστορίες» συναντούν τους πρωταγωνιστές της ελληνικής υπόθεσης. Το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΚΤ, Μπενουά Κερέ, παραχωρεί συνέντευξη στη Σία Κοσιώνη, ενώ ο Τάσος Τέλλογλου ταξιδεύει στη Ζάκυνθο και ανοίγει το μαύρο κουτί της επένδυσης του Εμίρη του Κατάρ στο νησί. Στις 23.30 στον ΣΚΑΪ.

Η θέση της ΕΡΤ για την προβολή της Χρυσής Αυγής και η συνέντευξη Μουζάλα
Με ανακοίνωσή της η διοίκηση της ΕΡΤ απαντά σε όσους μέσω δημοσιευμάτων στον Τύπο την κατηγορούν για την προβολή των κοινοβουλευτικών δράσεων του κόμματος της Χρυσής Αυγής ότι είναι υποχρεωμένη να το κάνει βάσει της κείμενης νομοθεσίας. «Η ΕΡΤ Α.Ε. υποχρεούται εκ της κείμενης νομοθεσίας περί πολυφωνίας να καλύπτει τη δραστηριότητα όλων ανεξαιρέτως των κοινοβουλευτικών κομμάτων, χωρίς να έχει την οιανδήποτε δυνατότητα παρέμβασης επ’ αυτών», αναφέρει μεταξύ άλλων. Παράλληλα, στις 22:00 στην ΕΡΤ1 και στην εκπομπή «ΕΡΤ Focus» με τον Πάνο Χαρίτο θα εμφανιστεί ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας.

Απεργία στα ΜΜΕ στις 7 Δεκεμβρίου
Μία ημέρα νωρίτερα από την απεργιακή κινητοποίηση που κήρυξε η ΓΣΕΕ στις 8 Δεκεμβρίου 2016, αποφάσισαν να απεργήσουν τα Διοικητικά Συμβούλια των δημοσιογραφικών Ενώσεων και εργαζομένων στα ΜΜΕ. «Αποφάσισαν τη συμμετοχή τους με την κήρυξη 24ωρης απεργίας σε όλα τα δημόσια και ιδιωτικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, την Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x